- 26 Haziran 2024
- 1.286
- 193
- 43
- 26
Bende onun için şimdi de özel hastaneyemi gideyim bir baktirayim diyorum kafam rahatlar ikisi farklı yerlerdeydi yaCiddimisiniz ya bunların cihazları mı farklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onun için şimdi de özel hastaneyemi gideyim bir baktirayim diyorum kafam rahatlar ikisi farklı yerlerdeydi yaCiddimisiniz ya bunların cihazları mı farklı
Bide özel hastanede baktır çok yüksek değil İstanbul'da ben 850 tl vermiştimBende onun için şimdi de özel hastaneyemi gideyim bir baktirayim diyorum kafam rahatlar ikisi farklı yerlerdeydi ya
Burda 300 TLBide özel hastanede baktır çok yüksek değil İstanbul'da ben 850 tl vermiştim
Valla düşünüyorum biz niye bu kadar yüksek cihazlamı alakalı bi durum. Birde be n resim yükleyemiyorum si neden acaba
Benimde sizin gibi yüksek değildi değerim halada değilValla düşünüyorum biz niye bu kadar yüksek cihazlamı alakalı bi durum. Birde be n resim yükleyemiyorum si neden acaba
Zor bela yükledim resmi bu cihaz farkımıBak buna
Canm aksine seninki çok düşük bak benimki 14.60 senin 0.271 hani bir bile değil daha anlatabilfim miBak buna
Abla 0,271Bak buna
Mesela seninde keza aynı 1.2 benim 14.60
Referans değeri aralıkları farklı olabilir
Ama doktor 0 değer olarak alma 271 dedi nırmalmi dedim gayet güzel dediCanm aksine seninki çok düşük bak benimki 14.60 senin 0.271 hani bir bile değil daha anlatabilfim mi
Seninki 1 den daha küçükBak buna
Olur mu o zman betada 0.1 o zman sıfırı saymayalim miAma doktor 0 değer olarak alma 271 dedi nırmalmi dedim gayet güzel dedi
Benimki 57 59 ya en yüksek benimkiymis şuan bakarsanizYanlış yorum yapıyorsunuz kızlar hani baştaki sayıyı hiç saymıyorsun