- 28 Eylül 2025
- 900
- 182
- 18
- 44
Bende onu diyorum işte cihazlar farklı değerler farklı yazılıyoReferans değeri aralıkları farklı olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onu diyorum işte cihazlar farklı değerler farklı yazılıyoReferans değeri aralıkları farklı olabilir
Sizin 271 değil değeriniz. 0,271 ada selinin degeri sizden çok fazla.Bak buna
Ya her doktor niye farklı beta da 0i sayıyoruz ya buda aynı o 0 virgülü bile önemliAma doktor 0 değer olarak alma 271 dedi nırmalmi dedim gayet güzel dedi
Senın tahlil sonuçlatı elden Alman gerekiyo e devlete düşmezBenim transefrr gününe ait hiç yok test acaba Kıbrıs’ta olduğum için mi E devlete girmedi
Benimki aklıma şuan o geliyor bir özel hastaneyi deneyeceğim betadaBende onu diyorum işte cihazlar farklı değerler farklı yazılıyo
Evet doğru eşim aldı sanırım ya ben hatırlamıyorum o araSenın tahlil sonuçlatı elden Alman gerekiyo e devlete düş
Hastane farkı olmaz kiBenimki aklıma şuan o geliyor bir özel hastaneyi deneyeceğim betada
Beta için diyorum kız ben şuana kadar iki farklı yerde verdim ya bak pazar 0 Perşembe 5,4 aynı yer salı 3,44 Çarşamba 7, 89 aynı yerHastane farkı olmaz ki
Katılıyorum aynı gun transfer olmuşuz bende de ole oldu bugünMerhaba kızlar ben de Salı günü transferimi oldum. İlk 2 gün bel ve kaşık ağrım vardı bu sabah uyandığımda hiçbi ağrı kalmamıştı. İnsan orada olduğuna emin olmak için ağrı hissetmek istiyo…
Hayırlısı olsun ikimiz için de. Kaç embriyo transfer edildi kaliteleri neydi?Katılıyorum aynı gun transfer olmuşuz bende de ole oldu bugün
2 embriyo transfer edildi kalitelerını sormadım o onyargılı olmayım dıyeHayırlısı olsun ikimiz için de. Kaç embriyo transfer edildi kaliteleri neydi?
Sizin taze transfer mi ?Bak şimdi onu araştırıyorum tüp bebekte transfer için en uygun progeston değeri 1.5 ın altında olması gerekiyomuş şimdi hangimizin hatalı acaba
Ama doktora sorduğumda ise 271 gelmiş istediğim değer bu.. Yani 0.271 gelmiş demiyor direk 271 ı baz alıyorBak şimdi onu araştırıyorum tüp bebekte transfer için en uygun progeston değeri 1.5 ın altında olması gerekiyomuş şimdi hangimizin hatalı acaba
Orası öyle daha sağlıklıBen alaturka kullanıyorum aslında daha sağlıklı
Bende onu diyorum işte cihazlar farklı değerler farklı yazılıyo
Aynen öyle canm senin ki benimkinin ikki üç katıBenimki 57 59 ya en yüksek benimkiymis şuan bakarsaniz
Sen ilaç olarak ne kullanıyorsun acaba canmBenim transefrr gününe ait hiç yok test acaba Kıbrıs’ta olduğum için mi E devlete girmedi