Senin bence var ya öyle hissediyorumKız ben dünden beri bütün markaları denedim çogu pozitif çogu negatif iyice kafam karıstı bide gece kanama olunca hastaneye gittim işte yoksa test günümde gidecektim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bence var ya öyle hissediyorumKız ben dünden beri bütün markaları denedim çogu pozitif çogu negatif iyice kafam karıstı bide gece kanama olunca hastaneye gittim işte yoksa test günümde gidecektim
He tmm aslında sadece 3 gün içilen bi antibiyotik var transferden 2 gün önce bitmiş oluyo. Yumurta toplama işlemi sırasında enfeksiyon olmasın diye. Benimde aklıma o geldi enfeksiyon olunca ateş yapıyo ya dedim inşallah kullanmıştırEvet verdi tetradox ama trabsrfer günü kestik
Benimde bi kimyasal oldu ya ondan endişeliyim değer bu zamanda biraz daha yüksek bekliyodum doktırda diyoki yaşın dolayısı ile çok normalSenin bence var ya öyle hissediyorum
Kullandım kullandım ama benim transferle alakalı değildi boğaz ağrısı çoktu ben havalimanından kaptım çünkü crp yükselmişti kanıma bulaşmış enfeksiyonHe tmm aslında sadece 3 gün içilen bi antibiyotik var transferden 2 gün önce bitmiş oluyo. Yumurta toplama işlemi sırasında enfeksiyon olmasın diye. Benimde aklıma o geldi enfeksiyon olunca ateş yapıyo ya dedim inşallah kullanmıştır
Hastaneye giderken maske taktım hiç çıkarmadım eve gelene kadar bide covid gene başlamış oyüzden artık markete filan giderkende takıcam sizde maske kullanın ortalık hastalık kaynıyo şimdi biz fazla ilaç kullandıgımız için bağışıklık düşüyo dahada dikkatli olmamız gerekiyoKullandım kullandım ama benim transferle alakalı değildi boğaz ağrısı çoktu ben havalimanından kaptım çünkü crp yükselmişti kanıma bulaşmış enfeksiyon
Ya Rabbimin izniyle var öyle hissediyorum bilmiyorum bide bir şey sorucam ben sabah öğle akşam fitil kullanıyorum bugün attığım tüm fitillerin hepsi çıkıyor sizde öyle oluyor mu yani hepsi çıkıyor sankiBenimde bi kimyasal oldu ya ondan endişeliyim değer bu zamanda biraz daha yüksek bekliyodum doktırda diyoki yaşın dolayısı ile çok normal
Ayy evet her yer hastalık eşim o yüzden hastaneye götürmüyor beni serum taktırmaya siz öyle yazınca kendimi tutamadım eşimi şimdi eczaneye gönderdim test ak dedim ahahhaha benim kararlılık seviyemHastaneye giderken maske taktım hiç çıkarmadım eve gelene kadar bide covid gene başlamış oyüzden artık markete filan giderkende takıcam sizde maske kullanın ortalık hastalık kaynıyo şimdi biz fazla ilaç kullandıgımız için bağışıklık düşüyo dahada dikkatli olmamız gerekiyo
Ben hiç fitil kullanmadım nasıl bişey bilmiyorumYa Rabbimin izniyle var öyle hissediyorum bilmiyorum bide bir şey sorucam ben sabah öğle akşam fitil kullanıyorum bugün attığım tüm fitillerin hepsi çıkıyor sizde öyle oluyor mu yani hepsi çıkıyor sanki
Ben bu anı daha öncede yasadım :) kızımdada bu saatte zar zor bi kaseet test yaptım silik cıktı ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım sonra. Çünkü günde 3 litre yakın su içiyorım hormon ilaclarını dagıtsın diye illaki etkisi vardır idraraEvet pozitif görünüyor
Aaa pregestan kullanmıyor musunuzBen hiç fitil kullanmadım nasıl bişey bilmiyorum
Allah seniAyy evet her yer hastalık eşim o yüzden hastaneye götürmüyor beni serum taktırmaya siz öyle yazınca kendimi tutamadım eşimi şimdi eczaneye gönderdim test ak dedim ahahhaha benim kararlılık seviyem![]()
Kaçıncı günün bak 6.ci günüm yaptım biraz önce negatif çıktı modum düştü yapma eğer 8. Gün falansa yaptaAyy evet her yer hastalık eşim o yüzden hastaneye götürmüyor beni serum taktırmaya siz öyle yazınca kendimi tutamadım eşimi şimdi eczaneye gönderdim test ak dedim ahahhaha benim kararlılık seviyem![]()
İğne yapıyorum günde 2 tane ama ben de fitil yok bide Estrofem günde 2 tane ve vitamin. Oksapar iğnede vuruyorum leke gelince bıraktırdıAaa pregestan kullanmıyor musunuz
Kaçıncı günün bak 6.ci günüm yaptım biraz önce negatif çıktı modum düştü yapma eğer 8. Gün falansa yap
Bak yap ama sakın moralini bozmaKaçıncı günün bak 6.ci günüm yaptım biraz önce negatif çıktı modum düştü yapma eğer 8. Gün falansa yapta
Cano modum düşüktü ama sen pozitif alıp evde test yaptım gene negatif diyince geri duzeldimBak yap ama sakın moralini bozma
Yani artık onlara güvenmiyorumCano modum düşüktü ama sen pozitif alıp evde test yaptım gene negatif diyince geri duzeldim
5.günüm negatifKaçıncı günün bak 6.ci günüm yaptım biraz önce negatif çıktı modum düştü yapma eğer 8. Gün falansa yapta
Niye erken davranıyorsun. Gününü bekle5.günüm negatif![]()
Ya baktım herkes yapıyor dur dedim bende yapayım eşime aldırdım da artık almaz test banaNiye erken davranıyorsun. Gününü bekle