- 28 Eylül 2025
- 899
- 182
- 18
- 44
Oysaki bugün yaptıgım testte 2 saat boyunca şaşı oldum resmen sonra bi hayalet çizgi onuda flaş ışığıyla görebiliyomBak dünkü teste böyle çıkması için adet günümün en az 5 gün geçmesi lazım ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oysaki bugün yaptıgım testte 2 saat boyunca şaşı oldum resmen sonra bi hayalet çizgi onuda flaş ışığıyla görebiliyomBak dünkü teste böyle çıkması için adet günümün en az 5 gün geçmesi lazım ama
YaptınmıYa baktım herkes yapıyor dur dedim bende yapayım eşime aldırdım da artık almaz test bana
Yaptinmi5.günüm negatif![]()
Aaaa gözünüz aydın çok sevindimCanım yazdım ama görmemişsin 317
Bak benimde 4. Günüm bugün. Erken yapıp pişman olanları görüyoruz. Bekle gününe kadar. Ayın 14 denildi test günüm asla elime bile almam o çubuğu. Ve ilk denemem zaten sonucu değiştiremiycezYa baktım herkes yapıyor dur dedim bende yapayım eşime aldırdım da artık almaz test bana
Benimde öyleydi elif 5 gün kimsenin çikmaz zaten ama belki 6.7 gün ve sobrası olabilşrNiye erken davranıyorsun. Gününü bekle
Benimde öyleydi elif 5 gün kimsenin çikmaz zaten ama belki 6.7 gün ve sobrasıNiye erken davranıyorsun. Gününü bekle
Korkunun ecele faydası yok dimi olmayınca elimizden bişey gelmiyoBak benimde 4. Günüm bugün. Erken yapıp pişman olanları görüyoruz. Bekle gününe kadar. Ayın 14 denildi test günüm asla elime bile almam o çubuğu. Ve ilk denemem zaten sonucu değiştiremiycez![]()
Evet dayanamadım valla negatif çıktı avow aldık bideYaptinmi
Benimde ilk denemem bende öyle diyordum da 10 dk sonra eşime test al dedim 3 embriyo transfer edildi olsaydı çıkmaz mıydı acaba diye düşünüyorum 5.gün bugün T+5Bak benimde 4. Günüm bugün. Erken yapıp pişman olanları görüyoruz. Bekle gününe kadar. Ayın 14 denildi test günüm asla elime bile almam o çubuğu. Ve ilk denemem zaten sonucu değiştiremiycez![]()
Valla 2 saat modum çok düşüktü ama toparladım şimdi çok erken kanda bile anca belki 10 çıkar idrarda çıkması mümkün değilEvet dayanamadım valla negatif çıktı avow aldık bide
Yaptınmı5.günüm negatif![]()
Değil mi bencede çok erken suan pazartesi transfer oldumValla 2 saat modum çok düşüktü ama toparladım şimdi çok erken kanda bile anca belki 10 çıkar idrarda çıkması mümkün değil
Evet yaptım dayanamadım ama modumu düşürmüyorum ya erken yaptım sanırımYaptınmı
İdrarda çıkması için kanda en az 60 olması lazım benimki çıkmıyo çıkan testler yalancı pozitifValla 2 saat modum çok düşüktü ama toparladım şimdi çok erken kanda bile anca belki 10 çıkar idrarda çıkması mümkün değil
Kız ne modu düşmesi daha kana bile yeni karışıyo betaEvet yaptım dayanamadım ama modumu düşürmüyorum ya erken yaptım sanırım
İyimi varsın kız iyi motive ediyorsun ama doğruyu söylüyorsun elim kırılsın birdaha idrar testi yaparsamİdrarda çıkması için kanda en az 60 olması lazım benimki çıkmıyo çıkan testler yalancı pozitif
Hem kendi moralimizi bozuyoruz hemde koca larımızın valla bak ya adamlar bize iyi dayanıyoBenimde ilk denemem bende öyle diyordum da 10 dk sonra eşime test al dedim 3 embriyo transfer edildi olsaydı çıkmaz mıydı acaba diye düşünüyorum 5.gün bugün T+5
Kocam 2 saat inceledi testi sağa çeviriyor yok sola çeviriyor yok aşağı yukarı testim başı döndüHem kendi moralimizi bozuyoruz hemde koca larımızın valla bak ya adamlar bize iyi dayanıyo
Hayır tatlım yapma hepsi para tuzagı ama 8 gün olsun kan verin çıkan sayı önemli değil dedi doktor bana önemli olan 2 günde 2 ye katlaması biz bunu bekliyoruz dedi ve doğru olanda buİyimi varsın kız iyi motive ediyorsun ama doğruyu söylüyorsun elim kırılsın birdaha idrar testi yaparsampozitif alırsam yaparım anca
Evet oda pazar gününe denk düşüyor benim 8.ci günüm bende öyle düşünüyorumHayır tatlım yapma hepsi para tuzagı ama 8 gün olsun kan verin çıkan sayı önemli değil dedi doktor bana önemli olan 2 günde 2 ye katlaması biz bunu bekliyoruz dedi ve doğru olanda bu