• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ya baktım herkes yapıyor dur dedim bende yapayım eşime aldırdım da artık almaz test bana
Bak benimde 4. Günüm bugün. Erken yapıp pişman olanları görüyoruz. Bekle gününe kadar. Ayın 14 denildi test günüm asla elime bile almam o çubuğu. Ve ilk denemem zaten sonucu değiştiremiycez ☺️

Niye erken davranıyorsun. Gününü bekle
Benimde öyleydi elif 5 gün kimsenin çikmaz zaten ama belki 6.7 gün ve sobrası
Bak benimde 4. Günüm bugün. Erken yapıp pişman olanları görüyoruz. Bekle gününe kadar. Ayın 14 denildi test günüm asla elime bile almam o çubuğu. Ve ilk denemem zaten sonucu değiştiremiycez ☺️
Korkunun ecele faydası yok dimi olmayınca elimizden bişey gelmiyo

Benimde ilk denemem bende öyle diyordum da 10 dk sonra eşime test al dedim 3 embriyo transfer edildi olsaydı çıkmaz mıydı acaba diye düşünüyorum 5.gün bugün T+5

İyimi varsın kız iyi motive ediyorsun ama doğruyu söylüyorsun elim kırılsın birdaha idrar testi yaparsam😂😂 pozitif alırsam yaparım anca
Hayır tatlım yapma hepsi para tuzagı ama 8 gün olsun kan verin çıkan sayı önemli değil dedi doktor bana önemli olan 2 günde 2 ye katlaması biz bunu bekliyoruz dedi ve doğru olanda bu

Hayır tatlım yapma hepsi para tuzagı ama 8 gün olsun kan verin çıkan sayı önemli değil dedi doktor bana önemli olan 2 günde 2 ye katlaması biz bunu bekliyoruz dedi ve doğru olanda bu
Evet oda pazar gününe denk düşüyor benim 8.ci günüm bende öyle düşünüyorum

Back
X