• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ya hiç fitil kullanan yokmu ben bugün attığım tüm fitilleri attım hepsi çıktı neden öyle oluyor
Aynısı olmaya başladı sabah 7de koydum 11 e kadar uzandım bişeyler izledim kalkmayayım diye ama kalktığımda neredeyse bütün halde peçeteye geldi

Aynısı olmaya başladı sabah 7de koydum 11 e kadar uzandım bişeyler izledim kalkmayayım diye ama kalktığımda neredeyse bütün halde peçeteye geldi
Benimde öyle işte kalkmıyorum da hiç attıktan sonra ama jelatinliyle beraber çıktı bugün hep acaba rahim kabul etmiyor mu artık

Kızlar pozitif görenlerin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allah çok sevindim hepinizin adına tutunmayanların adına da çok üzüldüm çok zorlu meşakkatli bi süreç hepinizi çok iyi anlıyorum Rabbim tez vakkite ben dahil tüm bekleyenlere nasip etsin güzel haberler almamız dileğiyle 🥰❤️

2
Kızlar pozitif görenlerin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allah çok sevindim hepinizin adına tutunmayanların adına da çok üzüldüm çok zorlu meşakkatli bi süreç hepinizi çok iyi anlıyorum Rabbim tez vakkite ben dahil tüm bekleyenlere nasip etsin güzel haberler almamız dileğiyle 🥰❤️
2.transferi ne zaman verdiniz

Kızlar 5+2 deyim kese görmüştük bu gün birşey oldu çamaşırında kahverengi leke vardı peceteyle baktım akıntım pembemsi gibi oluyordu hafifte bir bel ağrısı geldi hemen uzandım bel ağrım geçti sizce yerleşme kanamasımi
Benim de geçen hafta pembe kanamam oldu 5 haftalıkken. Sonraki iki gün de kahverengi oldu. Ama böyle yoğun ped dolduracak kadar değildi. Embriyo tutunurken kanama alanı olurmuş ya vücuttan atılması ya da emilmesi gerekirmiş. Doktorum bu hafta kalp atışı için gittiğimde kanama alanının hala durduğunu ve 10.haftaya kadar riskin olduğunu ama kırmızı olmadıkça çok takılmamam gerektiğini söyledi.
Progestan fitil ve 2 günde bir iğneye devam ediyorum. 5 günde prednol kullanmamı istedi

Kızlar birşey soracağım bu sağlıksız embriyo olayı varya tüp Bebek de spermler seçilip enjekte edilmiyor mu
Spermler seçilip enjekte edilse bile bölünürken kromozomsal bozukluk olabiliyor. Mikroçip yaptırdım buna rağmen pgt işleminden 7 blasttan 2si sağlıklı geldi.

Benim de geçen hafta pembe kanamam oldu 5 haftalıkken. Sonraki iki gün de kahverengi oldu. Ama böyle yoğun ped dolduracak kadar değildi. Embriyo tutunurken kanama alanı olurmuş ya vücuttan atılması ya da emilmesi gerekirmiş. Doktorum bu hafta kalp atışı için gittiğimde kanama alanının hala durduğunu ve 10.haftaya kadar riskin olduğunu ama kırmızı olmadıkça çok takılmamam gerektiğini söyledi.
Progestan fitil ve 2 günde bir iğneye devam ediyorum. 5 günde prednol kullanmamı istedi
Benimde kahve leke dün gece başladı T+8 deyim daha yeni yani beta 30 çıktı ama düşük bekleyip görecez

Back
X