• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar pozitif görenlerin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allah çok sevindim hepinizin adına tutunmayanların adına da çok üzüldüm çok zorlu meşakkatli bi süreç hepinizi çok iyi anlıyorum Rabbim tez vakkite ben dahil tüm bekleyenlere nasip etsin güzel haberler almamız dileğiyle 🥰❤️
Allah razı olsun canım inşallah devamı gelir pozitif olanların olmayanlarında inisllah bidahaki transferde pozitifi görürsünüz

Kizlar gülmeyin kayağı yedim heralde ben netten kocakarı gebelik testlerine baktım birşey gördüm orda onu yaptım 😂 aslında sabah ilk idrarla diyor ama dış macununun içine az miktar idrar koyup bekliyorum rengi değişirse hamile oluyormuş hafif pembe oldu sabah ilk idrarla deneyecek😂😂😂

Kizlar gülmeyin kayağı yedim heralde ben netten kocakarı gebelik testlerine baktım birşey gördüm orda onu yaptım 😂 aslında sabah ilk idrarla diyor ama dış macununun içine az miktar idrar koyup bekliyorum rengi değişirse hamile oluyormuş hafif pembe oldu sabah ilk idrarla deneyecek😂😂😂
Yok canım ben de yapmıştım elimde test yoktu çamaşır suyuyla 🤣🤣 Normal bunlar canım 🌺

Back
X