Evet hıc bızı düşünmüyorlar bunlar ne yapar nasıl zamanları gecer diyePazar a denk geldiği için galiba Bna da 13 dediler.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hıc bızı düşünmüyorlar bunlar ne yapar nasıl zamanları gecer diyePazar a denk geldiği için galiba Bna da 13 dediler.![]()
Oyun oynayın telefonunuza indirin vakit geçirin kafanızı başka şeylere verinEvet hıc bızı düşünmüyorlar bunlar ne yapar nasıl zamanları gecer diye![]()
Ben pazartesi vercem sen ne zaman transfer olmustun unuttumVar canım değerim güzel artmaya başladı Salı günü tekrar kan vereceğim çok şükür Rabbime
Bnm 2. bi tane oğlum var. İlk seferde tutmuştu o. 3 ay önce bunda ilk transferimi olduğum da çok kötüydüm ama bu kez çok rahatım çok şükürEvet hıc bızı düşünmüyorlar bunlar ne yapar nasıl zamanları gecer diye![]()
Ne guzel Allah uzun ömürler versin inşallah bizleri de bu duyguyla tanıştırırBnm 2. bi tane oğlum var. İlk seferde tutmuştu o. 3 ay önce bunda ilk transferimi olduğum da çok kötüydüm ama bu kez çok rahatım çok şükürRabbim bu güzel duyguyu bi kere tattım inşallah darısı 2.ye ve sizin gbı güzel kader arkadaşlarıma nasip etsin..
![]()
İnşallah çok çok çokk aminnnn güzel enerji yolluyoruz evrene ☺Ne guzel Allah uzun ömürler versin inşallah bizleri de bu duyguyla tanıştırır![]()
Evetttİnşallah çok çok çokk aminnnn güzel enerji yolluyoruz evrene ☺
Sonucunuz nedirKız sen yapmayacaktin yapmadım dedin
Yarın doktor günümSonucunuz nedir
Yarın doktor günüm
Evde test yaptinizmjYarın doktor günüm
Ben onlara inanmıyorumEvde test yaptinizmj
Hayırlısı olsunBen onlara inanmıyorum
Evde test yaptinizmj
Sizin kaçıncı günHayırlısı olsun
Transferin 6. GünüSizin kaçıncı gün
Siz yaptınız mı? Sonuç ne çıktıTransferin 6. Günü
Canım cok net ıkıncı cızgı var catlatma ıgnesı kullanmısmıydın inşaAllah gebeliktendirEvet bı halt yedim dayanamadım daha 5.gün ve sonuc bu
Ada sen ne yaptın kan verdın mıSizin kaçıncı gün
Yarın doktor muayenem var sano 14.gun oluyor artık sonuçlara göre bakacağızAda sen ne yaptın kan verdın mı