Amınn inşallah bekliyip görücez ama test gününe kdrAmin inşallah gönlüm ikisinin de tutmasından yana en baştan beri ben hiç hamile kalmadım asla pozitif görmedim Rabbim yüzümüze gülsün hep birlikte güzel sonuçlar almak nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amınn inşallah bekliyip görücez ama test gününe kdrAmin inşallah gönlüm ikisinin de tutmasından yana en baştan beri ben hiç hamile kalmadım asla pozitif görmedim Rabbim yüzümüze gülsün hep birlikte güzel sonuçlar almak nasip etsin
Bugün de bugün başladım ne için veriliyor bu ilaçPrednol hala kullanıyor musunuz?
Ben transferden önce 5 gün kullandım. Bugün kalp atışı için gittim doktorum 5 gün daha kullan dedi. Siz hamile misiniz
O kadar kötü bir ilaç ki bende transferden önce 5 gün kullandım zehir gibi ama ne için olduğunu sormadım. Araştırdığımda bağışıklık için yazıyorduBugün de bugün başladım ne için veriliyor bu ilaç
ıO kadar kötü bir ilaç ki bende transferden önce 5 gün kullandım zehir gibi ama ne için olduğunu sormadım. Araştırdığımda bağışıklık için yazıyordu
benim bağışıklığım çok düşük o zaman ikiyi gelirBağışıklık baskılayıcı. Vücut embriyoyu yabancı algilayip yok etmeye çalışmasın diye veriliyor.
Benim bağışıklığım çok düşük o zaman iyi gelirO kadar kötü bir ilaç ki bende transferden önce 5 gün kullandım zehir gibi ama ne için olduğunu sormadım. Araştırdığımda bağışıklık için yazıyordu
İnşallah canımBenim bağışıklığım çok düşük o zaman iyi gelir
İpek ne yaptın bekliyoruz demiO yüzden ben pazartesi vereyim en iyisi Bekleyim ne olacaksa o zaman olsun en azından düşüncelerle boğuşmayayım. Umarım güzel olur da yazarım buraya![]()
Bekliyoruz canım ama sıkıldım yaİpek ne yaptın bekliyoruz demi![]()
Bende çatlıcam artık. Sabahtan çok ağrım oldu adet olcakmış gbı ama smdı geçti. Bide adet zamanı devamlı aynı yerlerde çıkan sivilceler başladı çıkmaya onlarada takılıyorum çok.Bekliyoruz canım ama sıkıldım yaiğne yerlerim ağrıyor
Benim de aynen adet olacakmış hissim var 5. gün başladıBende çatlıcam artık. Sabahtan çok ağrım oldu adet olcakmış gbı ama smdı geçti. Bide adet zamanı devamlı aynı yerlerde çıkan sivilceler başladı çıkmaya onlarada takılıyorum çok.
Benim dün hiç bir ağrım yoktu dün gögüslerim de ağrım vardı sadece. Bugün sabah kasıklarım da biraz ağrı oldu gögüs ağrım da hafiflediBende çatlıcam artık. Sabahtan çok ağrım oldu adet olcakmış gbı ama smdı geçti. Bide adet zamanı devamlı aynı yerlerde çıkan sivilceler başladı çıkmaya onlarada takılıyorum çok.
İlk günden beri varda bugı daha şiddetliydi. Kaçıncı gün transferden sonra seninBenim de aynen adet olacakmış hissim var 5. gün başladı
2gün daha dayanabilir miyiz dersinBenim dün hiç bir ağrım yoktu dün gögüslerim de ağrım vardı sadece. Bugün sabah kasıklarım da biraz ağrı oldu gögüs ağrım da hafifledi![]()
Ben pazartesi vereceğim kan2gün daha dayanabilir miyiz dersin![]()
Bugün 8. günüm 30 eylülde transfer oldum.Benim ilk günlerde hiçbir şey yoktu en ufak bir ağrı sızı yoktu.sadece transferin ertesi günü orta sol kısımda minik minik batmalar hissettim ilk 3 gün tekrarladı ama ağrı asla yoktu.İlk günler çok umutluydum aslinda çünkü ilk iki transferimde transferden çıktığım andan itibaren adet sancım vardı odaya aldıklarında bile bu transferim farkliydı tabi ki ilaçlardan oluyormuş vücudumuz her zaman farklı tepki veriyor herhalde ilaçlaraİlk günden beri varda bugı daha şiddetliydi. Kaçıncı gün transferden sonra senin
Ben cuma vericem. İlk gebeliğimde de 10.gün idrarda pozitifti sonra kanda da 362 çıkmıştı. Oda 4 AB kalitesindendir. Buda 4aa varsa çıkar dıe düşünüyorum.Ben pazartesi vereceğim kan
Aynıyız bizimde öyle. Testi ne zaman vericeksinBugün 8. günüm 30 eylülde transfer oldum.Benim ilk günlerde hiçbir şey yoktu en ufak bir ağrı sızı yoktu.sadece transferin ertesi günü orta sol kısımda minik minik batmalar hissettim ilk 3 gün tekrarladı ama ağrı asla yoktu.İlk günler çok umutluydum aslinda çünkü ilk iki transferimde transferden çıktığım andan itibaren adet sancım vardı odaya aldıklarında bile bu transferim farkliydı tabi ki ilaçlardan oluyormuş vücudumuz her zaman farklı tepki veriyor herhalde ilaçlara
Cumartesi vereceğimAynıyız bizimde öyle. Testi ne zaman vericeksin
Bana 2. Trasvfer de vermediler 1. De kimyasal oldu 2. De hiç tutmadı. Keşke verselerdiBağışıklık baskılayıcı. Vücut embriyoyu yabancı algilayip yok etmeye çalışmasın diye veriliyor.