• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Amin inşallah gönlüm ikisinin de tutmasından yana en baştan beri ben hiç hamile kalmadım asla pozitif görmedim Rabbim yüzümüze gülsün hep birlikte güzel sonuçlar almak nasip etsin
Amınn inşallah bekliyip görücez ama test gününe kdr 😇

Bağışıkl
O kadar kötü bir ilaç ki bende transferden önce 5 gün kullandım zehir gibi ama ne için olduğunu sormadım. Araştırdığımda bağışıklık için yazıyordu
ı
Bağışıklık baskılayıcı. Vücut embriyoyu yabancı algilayip yok etmeye çalışmasın diye veriliyor.
benim bağışıklığım çok düşük o zaman ikiyi gelir

Bekliyoruz canım ama sıkıldım ya 😄 iğne yerlerim ağrıyor
Bende çatlıcam artık. Sabahtan çok ağrım oldu adet olcakmış gbı ama smdı geçti. Bide adet zamanı devamlı aynı yerlerde çıkan sivilceler başladı çıkmaya onlarada takılıyorum çok.

Bende çatlıcam artık. Sabahtan çok ağrım oldu adet olcakmış gbı ama smdı geçti. Bide adet zamanı devamlı aynı yerlerde çıkan sivilceler başladı çıkmaya onlarada takılıyorum çok.
Benim de aynen adet olacakmış hissim var 5. gün başladı

Benim dün hiç bir ağrım yoktu dün gögüslerim de ağrım vardı sadece. Bugün sabah kasıklarım da biraz ağrı oldu gögüs ağrım da hafifledi 🤷‍♀️

İlk günden beri varda bugı daha şiddetliydi. Kaçıncı gün transferden sonra senin
Bugün 8. günüm 30 eylülde transfer oldum.Benim ilk günlerde hiçbir şey yoktu en ufak bir ağrı sızı yoktu.sadece transferin ertesi günü orta sol kısımda minik minik batmalar hissettim ilk 3 gün tekrarladı ama ağrı asla yoktu.İlk günler çok umutluydum aslinda çünkü ilk iki transferimde transferden çıktığım andan itibaren adet sancım vardı odaya aldıklarında bile bu transferim farkliydı tabi ki ilaçlardan oluyormuş vücudumuz her zaman farklı tepki veriyor herhalde ilaçlara

Bugün 8. günüm 30 eylülde transfer oldum.Benim ilk günlerde hiçbir şey yoktu en ufak bir ağrı sızı yoktu.sadece transferin ertesi günü orta sol kısımda minik minik batmalar hissettim ilk 3 gün tekrarladı ama ağrı asla yoktu.İlk günler çok umutluydum aslinda çünkü ilk iki transferimde transferden çıktığım andan itibaren adet sancım vardı odaya aldıklarında bile bu transferim farkliydı tabi ki ilaçlardan oluyormuş vücudumuz her zaman farklı tepki veriyor herhalde ilaçlara
Aynıyız bizimde öyle. Testi ne zaman vericeksin

Back
X