• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ben cuma vericem. İlk gebeliğimde de 10.gün idrarda pozitifti sonra kanda da 362 çıkmıştı. Oda 4 AB kalitesindendir. Buda 4aa varsa çıkar dıe düşünüyorum.
Ben korkuyorum ya korktuğum başıma gelmez inşallah 🫠 benim de 5a ve 5b iki embriyo ilk birde

Ben korkuyorum ya korktuğum başıma gelmez inşallah 🫠 benim de 5a ve 5b iki embriyo ilk birde
Hiç korkma bnm kuzenim de tüp benekle 5aa iki embriyo koydurdu şuan ikizlere hamile. 6.günde silik çıkmıştı test yapmış. Oda erken tabi ama 5.gün için 10. Gün de alınan kanan düşük çıköaz bence ama tabiki yanıltmak istemem seni. Sn içinden nasıl geçiyorsa öyle yap sonra keşke bekleseydim deme 🙏ama inanmıyorum ben şuan bizimle burda gebelik haberi bekleyen herkez pozitif içimden öyle geçiyor nedense😇

Bugün de bugün başladım ne için veriliyor bu ilaç
Bağışıklık baskılanıp vücut embriyo ile savaşmasın diye veriliyor. Ben transfer öncesi beş gün kullandım. Geçen hafta kalp atışı için doktora gittiğim zaman risk gördü 5 gün daha kullan dedi.

Hiç korkma bnm kuzenim de tüp benekle 5aa iki embriyo koydurdu şuan ikizlere hamile. 6.günde silik çıkmıştı test yapmış. Oda erken tabi ama 5.gün için 10. Gün de alınan kanan düşük çıköaz bence ama tabiki yanıltmak istemem seni. Sn içinden nasıl geçiyorsa öyle yap sonra keşke bekleseydim deme 🙏ama inanmıyorum ben şuan bizimle burda gebelik haberi bekleyen herkez pozitif içimden öyle geçiyor nedense😇
Hepimiz güzel haberi alırız inşallah burada doğum tarihlerimizi konuşuruz ☺️☺️

Kızlar kacgundur sizide strese sokmamak için demedim ama ben 4.ve 5.gun erken ıdrar testı yaptım hayalet ıkıncı golge vardı 6.gun çizgiye dönünce 7.kan verdım 85.96 cıktı bugunde 9.gun kan verdım 232.85 yukseldı inşaAllah oldu :anneadayı: doktor 2hafta sonra gel dedi
İnşaAllah sizlerle diğer gebe topiğine hepberaber geçeriz

Kızlar kacgundur sizide strese sokmamak için demedim ama ben 4.ve 5.gun erken ıdrar testı yaptım hayalet ıkıncı golge vardı 6.gun çizgiye dönünce 7.kan verdım 85.96 cıktı bugunde 9.gun kan verdım 232.85 yukseldı inşaAllah oldu :anneadayı: doktor 2hafta sonra gel dedi
Hayırlı olsun canım 🥰 Ne zaman transfer olmuştun

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🥰

Hayırlı olsun inşallah bu değerleri bizde görürüz bize de dua et 🥰🤗😊🙏

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🥰
Saol canım sizlerede inşaAllah
Hayırlı olsun inşallah bu değerleri bizde görürüz bize de dua et 🥰🤗😊🙏
Etmez olurmuyum canım rabbım emeklerınızın emeklerımızın karsılıgını kolaylıkla bır an once nasıp etsın inşaAllah
Etrafında kanama alanı var dedi. Düşük riski gördü
Aman cok dıkkat et yat bol bol rabbım tamamına erdırsın

Back
X