EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Öyle vallahi. Benimde kasıklarım alt karnım ağrıyor arada yanıyor fln. Hep iğnelerin etkisi diye düşünüyorum. Gaz olayını zaten çözemedim. Çok fenayim o konuda. Bu gidişle devlet gelip sayaç takacak bana vergisini alacak.

Hayırlısı olsun hepimiz için. Ben bugün test yaptım evde pozitifi gördüm inşallah yarın kan vermeye gideceğim bakalım

Günaydın kızlarrr benimde bugün transfer+5. Gün çoookk silikk çıktı ilk 5 dk a çıplak gözle zor görüyordum öyle silikti resimde belli edemedim 10-15 dk sonra daha çok belirginleşti resmi öyle çektim dua edin güzel ilerlesin nolur 3 senedir uğraşıyoruz

Eklentiler

• IMG_6842.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 88
Hayırlı olsuun katlanarak artsın değeriniz
Ben de bu sabah yaptım negatif, ama daha 6. Gün umutsuzluk yok
Kuzumm ben çokk zor gördüm ama içimde bi hissiyat hemen tutunacak diye düşünüyordum senin belki 1 2 gün sonra tutunmuşta olabilir zaten çok erken biliyorduk bende negatif çıksa takılmayacaktım bunu bilerek yaptım o yüzden sakın üzülme takılma bekle 2 gün sonra tekrar yap senin bebeğin de orada biliyorum

Senin adına o kadar sevindim ki. Ama ben hissediyorum ya olmadığını. Ne bileyim insan hisseder bak sen hemen tutunacağını hissettiğini söyledin ben hissetmemiştim hayırlısı olsun hakkımda ne diyeyim bi kaç gün sonra kan veririm kesinleşir zaten

Ümitsizliğe kapılmayın ya Rabbim yanıltıyordur inşallah olmuştur

Kızlar çok net görünmüyor ama ben net görüyorum çok ince bir çizgi var sonradan daha dikkatli bakınca gördüm. Buharlaşma çizgisi renksiz olurmuş ama renkli bu. Ay çok umutlandım

Eklentiler

• IMG_7926.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba, benim de transfer tarihim 29 eylül. 2 embriyo konulacak biri 2 bb diğeri 4aa
23 ünde muayene olacağım gebelik aşısı yapılacak eğer rahim kalınlığında sıkıntı yoksa transfer tarihim 29 eylül. Reglinin 3. Günü rahim kalınlığı 2,5 mm idi doktor şuan her şey istediğimiz gibi ama bilemedim umarım sıkıntı çıkmaz.

Umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde hamile kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…