- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Öyle vallahi. Benimde kasıklarım alt karnım ağrıyor arada yanıyor fln. Hep iğnelerin etkisi diye düşünüyorum. Gaz olayını zaten çözemedim. Çok fenayim o konuda. Bu gidişle devlet gelip sayaç takacak bana vergisini alacak.Bana kan sulandırıcı vermediler . progesteron fitil bide estrofem ve başımın ön tarafı özellikle bazen sanki delinecek gibi oluyor. Düşününce çok normal bu süreçte neler kullandık neler . Rabbim uğraşlarımızın karşılığında başarılı sonuçlar almamızı nasip eder inşallah
Bende bugün gittim3.gün 13.gün gel dedi sonrasını söyleyecekmişReglinin 13. Günü transfer oldum ben. Regli iken gittim 9 gün sonra kontrole cagirdi. Rahim kalingligi 9mm olmuş, 3 gün sonra transferi yapalım dedi.
Yılların tecrübesi artıkMaşallah iyi yapabilmissiniz ...göbek alıştım da kalça kol zor
Ya bende diyorum ki ne yiyorum da bu haldeyim Allah'ım şaka gibiÖyle vallahi. Benimde kasıklarım alt karnım ağrıyor arada yanıyor fln. Hep iğnelerin etkisi diye düşünüyorum. Gaz olayını zaten çözemedim. Çok fenayim o konuda. Bu gidişle devlet gelip sayaç takacak bana vergisini alacak.
Yemekten çok ilaç içiyoruz. Kivraniyorum gaz ağrısından.Ya bende diyorum ki ne yiyorum da bu haldeyim Allah'ım şaka gibi
Hayırlısı olsun hepimiz için. Ben bugün test yaptım evde pozitifi gördüm inşallah yarın kan vermeye gideceğim bakalımBende de şuan folik asit coraspirin kullaniyrm yumurt çatlaamsini takip ediyolar şimdi de güzel sonuclar aliniriz insallah benim ikinci de dogaldi ama tutmadi ilki igneliydi baya kimyasal olmuştu bunda biyopsi alindi hem ona bakıldı hemde cizik yara olsun tutunulur dedi baklm ne olucak
Hayırlı olsuun katlanarak artsın değerinizHayırlısı olsun hepimiz için. Ben bugün test yaptım evde pozitifi gördüm inşallah yarın kan vermeye gideceğim bakalım
Kuzumm ben çokk zor gördüm ama içimde bi hissiyat hemen tutunacak diye düşünüyordum senin belki 1 2 gün sonra tutunmuşta olabilir zaten çok erken biliyorduk bende negatif çıksa takılmayacaktım bunu bilerek yaptım o yüzden sakın üzülme takılma bekle 2 gün sonra tekrar yap senin bebeğin de orada biliyorumHayırlı olsuun katlanarak artsın değeriniz
Ben de bu sabah yaptım negatif, ama daha 6. Gün umutsuzluk yok
Hayırlı olsun canım Allahım sağlıkla kavuştursunHayırlısı olsun hepimiz için. Ben bugün test yaptım evde pozitifi gördüm inşallah yarın kan vermeye gideceğim bakalım
Senin adına o kadar sevindim ki. Ama ben hissediyorum ya olmadığını. Ne bileyim insan hisseder bak sen hemen tutunacağını hissettiğini söyledin ben hissetmemiştimKuzumm ben çokk zor gördüm ama içimde bi hissiyat hemen tutunacak diye düşünüyordum senin belki 1 2 gün sonra tutunmuşta olabilir zaten çok erken biliyorduk bende negatif çıksa takılmayacaktım bunu bilerek yaptım o yüzden sakın üzülme takılma bekle 2 gün sonra tekrar yap senin bebeğin de orada biliyorum
Bugüne ek olarak 5. Günü transferim iştahım çok iyiyken bir anda kapandı. İlaçlardan mı ac
Hayırlısı olsun inşallahHayırlısı olsun hepimiz için. Ben bugün test yaptım evde pozitifi gördüm inşallah yarın kan vermeye gideceğim bakalım
Aaa çok sevindim betalar gelsin yüksek yüksek inşallahHayırlısı olsun hepimiz için. Ben bugün test yaptım evde pozitifi gördüm inşallah yarın kan vermeye gideceğim bakalım
Hic bu yönden düşünmemiştim aydınlatıyorsuniz beniYemekten çok ilaç içiyoruz. Kivraniyorum gaz ağrısından.
Ümitsizliğe kapılmayın ya Rabbim yanıltıyordur inşallah olmuşturSenin adına o kadar sevindim ki. Ama ben hissediyorum ya olmadığını. Ne bileyim insan hisseder bak sen hemen tutunacağını hissettiğini söyledin ben hissetmemiştimhayırlısı olsun hakkımda ne diyeyim bi kaç gün sonra kan veririm kesinleşir zaten
Hadi inşallahhhhKızlar çok net görünmüyor ama ben net görüyorum çok ince bir çizgi var sonradan daha dikkatli bakınca gördüm. Buharlaşma çizgisi renksiz olurmuş ama renkli bu. Ay çok umutlandım
Umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde hamile kalırsınızMerhaba, benim de transfer tarihim 29 eylül. 2 embriyo konulacak biri 2 bb diğeri 4aa
23 ünde muayene olacağım gebelik aşısı yapılacak eğer rahim kalınlığında sıkıntı yoksa transfer tarihim 29 eylül. Reglinin 3. Günü rahim kalınlığı 2,5 mm idi doktor şuan her şey istediğimiz gibi ama bilemedim umarım sıkıntı çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?