- 15 Kasım 2014
- 1.315
- 1.638
- 408
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
merhaba , inşallah çok teşekkür ederim. bu benim ilk denemem 41 yaşındayım. umarım sağlıklı olumlu bir sonuç alabiliriz. gerçekten çok zor bi süreç hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıcı. defalarca kez deneyenleri görünce ilk denemedeki umudum oldukça az. gebelik aşısı yaptıran var mı ?Umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde hamile kalırsınız
bu arada siz de transfer oldunuz sanırım. inşallah pozitifi görür sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. nasılsınız şuan? doktorunuz neler önerdi.Umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde hamile kalırsınız
merhaba , inşallah çok teşekkür ederim. bu benim ilk denemem 41 yaşındayım. umarım sağlıklı olumlu bir sonuç alabiliriz. gerçekten çok zor bi süreç hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıcı. defalarca kez deneyenleri görünce ilk denemedeki umudum oldukça az. gebelik aşısı yaptıran var m
Dediğiniz gibi fazlasıyla zorlayıcı inşallah ilk seferimizde olurbu arada siz de transfer oldunuz sanırım. inşallah pozitifi görür sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. nasılsınız şuan? doktorunuz neler önerdidediğiniz gibi maddi manevi fazlasıyla zorlayıcı . Benimde ilk
bi de fitil mi kullanıyoruzDediğiniz gibi fazlasıyla zorlayıcı inşallah ilk seferimizde olur11 Eylül'de transfer oldum gebelik aşısı yaptırmadım. 3 bb kalitede yumurtaydi benim ki 5. Gün embriyosu . Doktor herhangi birşey söylemedi açıkçası çok nötr konuştu orta kalite bir yumurta olduğu için sürekli yatmana gerek yok günlük hafif rutin işlerine devam edebilirsisn dedi. Dun baya bı batmalar yaşadım rahmimde ama kullanılan fitil yapabiliyormus o yüzden bir sonuca baglamadim. İnşallah pozitif görürüz süreç yorucu
merhaba, orda silik bi çizgi var umut verici bence yarın tekrar test yapın. inşallah pozitiftirMerhaba, ben de 8 Eylül'de transfer oldum. Bu sabah dayanamadım, test yaptım. böyle bir şey çıktı acaba oldu mu
Amin inşallah, çok teşekkür ederimmerhaba, orda silik bi çizgi var umut verici bence yarın tekrar test yapın. inşallah pozitiftir
Kesinlikle var çizgiMerhaba, ben de 8 Eylül'de transfer oldum. Bu sabah dayanamadım, test yaptım. böyle bir şey çıktı acaba oldu mu
Hadi inşallahKızlar çok net görünmüyor ama ben net görüyorum çok ince bir çizgi var sonradan daha dikkatli bakınca gördüm. Buharlaşma çizgisi renksiz olurmuş ama renkli bu. Ay çok umutlandım
İnşallah canım sen nasılsın? Test günün yarındı sanırım heyecanlı mısınHadi inşallah
Aynen doğru hatırlıyorsun :) test günüm yarın.evde hiç test yapmadım. Karışık duygular içinde gidiyorum. Bir umutlanıyorum bir yok oluyor falan filanİnşallah canım sen nasılsın? Test günün yarındı sanırım heyecanlı mısın
Merhaba hanimlar 12 eylulde iki embriyo transferi oldum. Çok endiseliyim. Ilk 3 gun yattim sonra ufak ufak geziniyorum evde. 24 eylul gebelik test gunum ve cok var. Hapsiriyorum siddetli falan hep bi kaygilar yasiyorum. Allah hepimize yardim etsin insallaoğumuz
Kaygılar çoğumuzda oldu. İnşallah pozitif sonuçlar gelir.Merhaba hanimlar 12 eylulde iki embriyo transferi oldum. Çok endiseliyim. Ilk 3 gun yattim sonra ufak ufak geziniyorum evde. 24 eylul gebelik test gunum ve cok var. Hapsiriyorum siddetli falan hep bi kaygilar yasiyorum. Allah hepimize yardim etsin insallah
Insallah sonucun harika cikar. Yarin yine bakicam buraya. Allah isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsinAynen doğru hatırlıyorsun :) test günüm yarın.evde hiç test yapmadım. Karışık duygular içinde gidiyorum. Bir umutlanıyorum bir yok oluyor falan filanbu kadar dayandım yarın test de çıkar. Heyecanda var stresde . Sanırım ben bakamayacağım sonuca.
İnşallahInsallah sonucun harika cikar. Yarin yine bakicam buraya. Allah isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsin
Bu beklemek ve transferdeki o idrara sıkışıklık beni çok yipratti :))İnşallahstresten bayılmazsam yazarım sonucu.
Teşekkür ederim umutsuzluk yok biraz erken yapmışsınız ben 8. Günde silik gördüm. Az öncede kan sonucum çıktı 182, Perşembe tekrar kan vereceğimHayırlı olsuun katlanarak artsın değeriniz
Ben de bu sabah yaptım negatif, ama daha 6. Gün umutsuzluk yok
Teşekkür ederim sonucum 182 çıktı , perşembe tekrar kan vereceğim. Beynim inanmıyor vallahi o kadar olumsuza alışmışız kiAaa çok sevindim betalar gelsin yüksek yüksek inşallahUmut oldunuz şuan bana ya dogal olmiyck gibi düşünceler var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?