- Konu Sahibi pamilyaponca
Merhabaa, amin inşallah. Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsinSlm anne adayları bende dün 2.trasferimizi olduk birisi taze birisi dondurulmuş embriyo Rabbim hepimizin kalbine göre versin amin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaa, amin inşallah. Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsinSlm anne adayları bende dün 2.trasferimizi olduk birisi taze birisi dondurulmuş embriyo Rabbim hepimizin kalbine göre versin amin
Canını sıkma bana da baktıklarında yaşına göre en az 15 olması gerekiyor ama sende 7-8 anca çıkar dediler son kontrolde bile 8 yumurta gördüler opu günü bile 8 dendi opu da 11 tane toplandı 11’i de dolu çıktı döllenenler oldu sayıya takılma kalite önemli maalesef bende dün öğrendim kalitenin iyi olmasının öneminiMerhaba kızlar bugün tüp bebeğe başlayacaktık adetimin 2.günüydü ancak sadece 1 yumurta olduğu için başlamadılar. Diğer ay bakalım dediler. Oysa geçen ay 4 yumurtam vardı. Bu durumu yaşayan oldu mu? Okuyorum insanlar 20 - 30 yumurtadan bahsediyor.
Merhaba maşallah ne güzel bende 33 yaşındayım ama kaliteli değil sanırım 4 yumurtadan çünkü 1 tanesi olgun çıktı kalite için önerebileceğiniz birşeyler var mı acabaCanını sıkma bana da baktıklarında yaşına göre en az 15 olması gerekiyor ama sende 7-8 anca çıkar dediler son kontrolde bile 8 yumurta gördüler opu günü bile 8 dendi opu da 11 tane toplandı 11’i de dolu çıktı döllenenler oldu sayıya takılma kalite önemli maalesef bende dün öğrendim kalitenin iyi olmasının önemini
Canım pcos değilsen 20/30 yumurta çıkmıyor.30 yumurtadan finalde 3 kalabiliyor.Merhaba kızlar bugün tüp bebeğe başlayacaktık adetimin 2.günüydü ancak sadece 1 yumurta olduğu için başlamadılar. Diğer ay bakalım dediler. Oysa geçen ay 4 yumurtam vardı. Bu durumu yaşayan oldu mu? Okuyorum insanlar 20 - 30 yumurtadan bahsediyor.
Canım bende 30 yaşındayım 11’in 11 dolu çıktı doktorda şaşırdı benim sonu pek iyi bitmedi ilk başta 7 tane döllendi sonra 2 ve 3. Gün 5 tane dendi 2. Gün 4 tane 1.kalite mükemmel 1 tane 2. Kalite ama o da mükemmel neredeyse birinci kalite dendi 3. Günde buna yakındı 4. Gün bilgi verilmedi transfere girmeden hemen önce bir tane 2bb bir tane3bc var bir tanede hala hareketlilik var takip ediyoruz dedi nasıl olduysa embriyolar bir günde 1 tane orta kaliteye bir tane düşük kaliteye döndü 2bb transfer edildi 3bc nonduruldu bugünde arayıp 1 tane de 5bb dondurduk dediler yani alkolum sigaram abır cıburlada pek aram yok yeşillik severim dolu yumurta için faydası var mıdır bilmem bu yaşıma kadar böyle beslendim sjsjsMerhaba maşallah ne güzel bende 33 yaşındayım ama kaliteli değil sanırım 4 yumurtadan çünkü 1 tanesi olgun çıktı kalite için önerebileceğiniz birşeyler var mı acaba
Bu yorumuzuna katılıyorum. Nedense doktorlar bile hep yumurta sayısına takılıyorlar. Asla sayıya takılma. Önemli olan kaç tanesi dollendi, 3 ve 5 . Günlere gidebildi.. Aslinda çok yumurta demek genelde kalitesiz yumurta demek. Az olsun, öz olsun ama kaliteli olsun..Canını sıkma bana da baktıklarında yaşına göre en az 15 olması gerekiyor ama sende 7-8 anca çıkar dediler son kontrolde bile 8 yumurta gördüler opu günü bile 8 dendi opu da 11 tane toplandı 11’i de dolu çıktı döllenenler oldu sayıya takılma kalite önemli maalesef bende dün öğrendim kalitenin iyi olmasının önemini
Yaa bayağı şanssızlıklar olmuş ama 5.güne giden olmuş maşallah en azından bu çok güzel gerçi diğerleri de tutmaz diyede birsey yok ki neler duyuyoruz burda 2.tutanlarda var birazda stres de çok etkiliyor Allahım sağlıkla tutunup ilerlemeyi nasip etsin inşallahCanım bende 30 yaşındayım 11’in 11 dolu çıktı doktorda şaşırdı benim sonu pek iyi bitmedi ilk başta 7 tane döllendi sonra 2 ve 3. Gün 5 tane dendi 2. Gün 4 tane 1.kalite mükemmel 1 tane 2. Kalite ama o da mükemmel neredeyse birinci kalite dendi 3. Günde buna yakındı 4. Gün bilgi verilmedi transfere girmeden hemen önce bir tane 2bb bir tane3bc var bir tanede hala hareketlilik var takip ediyoruz dedi nasıl olduysa embriyolar bir günde 1 tane orta kaliteye bir tane düşük kaliteye döndü 2bb transfer edildi 3bc nonduruldu bugünde arayıp 1 tane de 5bb dondurduk dediler yani alkolum sigaram abır cıburlada pek aram yok yeşillik severim dolu yumurta için faydası var mıdır bilmem bu yaşıma kadar böyle beslendim sjsjs
Merhaba ben de dün transfer oldum beklemek çok heyecanlı 2 .transferim Rabbim inşallah dualarımızı kabul ederBenimde yüksek ihtimalle 4 Eylül taze transferim olacak
Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşaallah benimde ilk transferim test tarihine 13 Eylül dediler o güne kadar yapmayı düşünmüyorum tesMerhaba ben de dün transfer oldum beklemek çok heyecanlı 2 .transferim Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder![]()
Kalite için genelde 3 aylık güzel bir beslenme öneriyorlar ve de takviye. Yeşillik kırmızı meyveler, gökkuşağı beslenme, temiz içerikler, hafta 3 protein 2 sebze 2 baklagil olarak. Benim eskiden kalitesi nasıldı bilemem tabi ama amh düşüklüğüm var kaliteyi de düşürüyor tabi. 0.39 değerim benim 7 tane gördüler 4ü büyüdü 4ü de dolu çıktı 5.gün 3 tanesi donduruldu biri 4ab 2si orta kalite dendi. 3 ay tüp bebek diyetisyeniyle çalışmıştım ve takviye kullandım. Kendi sayıma göre iyi donduruldu diye düşünüyorumMerhaba maşallah ne güzel bende 33 yaşındayım ama kaliteli değil sanırım 4 yumurtadan çünkü 1 tanesi olgun çıktı kalite için önerebileceğiniz birşeyler var mı acaba
Benimde sürecim İnşaallah olumlu olur ama negatif sonuçlanırsa bende diyetisyenle devam edeceğim tekrardan tüp bebek sürecine başlayıncaya kadarKalite için genelde 3 aylık güzel bir beslenme öneriyorlar ve de takviye. Yeşillik kırmızı meyveler, gökkuşağı beslenme, temiz içerikler, hafta 3 protein 2 sebze 2 baklagil olarak. Benim eskiden kalitesi nasıldı bilemem tabi ama amh düşüklüğüm var kaliteyi de düşürüyor tabi. 0.39 değerim benim 7 tane gördüler 4ü büyüdü 4ü de dolu çıktı 5.gün 3 tanesi donduruldu biri 4ab 2si orta kalite dendi. 3 ay tüp bebek diyetisyeniyle çalışmıştım ve takviye kullandım. Kendi sayıma göre iyi donduruldu diye düşünüyorum
Merhaba diyetisyenin adı neydi acaba?Kalite için genelde 3 aylık güzel bir beslenme öneriyorlar ve de takviye. Yeşillik kırmızı meyveler, gökkuşağı beslenme, temiz içerikler, hafta 3 protein 2 sebze 2 baklagil olarak. Benim eskiden kalitesi nasıldı bilemem tabi ama amh düşüklüğüm var kaliteyi de düşürüyor tabi. 0.39 değerim benim 7 tane gördüler 4ü büyüdü 4ü de dolu çıktı 5.gün 3 tanesi donduruldu biri 4ab 2si orta kalite dendi. 3 ay tüp bebek diyetisyeniyle çalışmıştım ve takviye kullandım. Kendi sayıma göre iyi donduruldu diye düşünüyorum
Bende kendimce 3 aydır elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama pek bir faydası olmamış maalesef evet maşallah sizinkide güzel çıkmış bence Allahım sağlıkla pozitifi görüp kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKalite için genelde 3 aylık güzel bir beslenme öneriyorlar ve de takviye. Yeşillik kırmızı meyveler, gökkuşağı beslenme, temiz içerikler, hafta 3 protein 2 sebze 2 baklagil olarak. Benim eskiden kalitesi nasıldı bilemem tabi ama amh düşüklüğüm var kaliteyi de düşürüyor tabi. 0.39 değerim benim 7 tane gördüler 4ü büyüdü 4ü de dolu çıktı 5.gün 3 tanesi donduruldu biri 4ab 2si orta kalite dendi. 3 ay tüp bebek diyetisyeniyle çalışmıştım ve takviye kullandım. Kendi sayıma göre iyi donduruldu diye düşünüyorum
Çok iyi yaparsınızBenimde sürecim İnşaallah olumlu olur ama negatif sonuçlanırsa bende diyetisyenle devam edeceğim tekrardan tüp bebek sürecine başlayıncaya kadar
Gülin demirle çalıştımMerhaba diyetisyenin adı neydi acaba?
Amin inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olurBende kendimce 3 aydır elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama pek bir faydası olmamış maalesef evet maşallah sizinkide güzel çıkmış bence Allahım sağlıkla pozitifi görüp kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Merhaba hepimize kolaylıklar diliyorum bende bu ay transfer olucam inşallah çok heyecanlıyımMerhabalar kızlarrEylül ayında transfer planlayanlar olarak konuşalım isterim
ben Eylül ayında regl olunca başlayacağım Opu sonrası ikinci reglde başlıyorum
ilk transferim olacak ilk defa Opu olmuştum donduruldu
![]()
Merhaba bende dün transfer oldum hayırlı ile rabbim nasip eder inşMerhabalar kızlarrEylül ayında transfer planlayanlar olarak konuşalım isterim
ben Eylül ayında regl olunca başlayacağım Opu sonrası ikinci reglde başlıyorum
ilk transferim olacak ilk defa Opu olmuştum donduruldu
![]()
İnşallah hayırlı haberler nasip olsun yatıp dinleniyormusun yoksa normal hayatına devam mıMerhaba bende dün transfer oldum hayırlı ile rabbim nasip eder inş
Yatıyorum bugün de yarın ama yemek yapıorm eşim hep destek saolsun kabak çekirdeği badem ve yeşillik balık falan tüketiyorumİnşallah hayırlı haberler nasip olsun yatıp dinleniyormusun yoksa normal hayatına devam mı