• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Bunu ne icin istediniz?
Elimde bulunsun istedim yapılan işlemler ve embriyo bilgilerimi yapılan tedavi çok önemli değildi ama embriyo bilgileri transferden sonra herkese yazılı verilmiş zaten bizim doktorumuzda işlemden sonra epikriz verilecek demişti transfer sonrası kalmıştı bugün istedim

Elimde bulunsun istedim yapılan işlemler ve embriyo bilgilerimi yapılan tedavi çok önemli değildi ama embriyo bilgileri transferden sonra herkese yazılı verilmiş zaten bizim doktorumuzda işlemden sonra epikriz verilecek demişti transfer sonrası kalmıştı bugün istedim
Anladim, tesekkur ederim

Biz başka şehirde transfer yaptırdık. Transferden sonra 6-7 saatlik araçla yolculuğa doktorum gidebilirsin dedi ama hemşire 3 saatten fazlasını pek önermiyoruz ilk gün yarın çıksanız daha iyi olur dedi.

Bende adet günümü bekliyorum 11 Eylül adet günüm doktorum Ahmet Yıldızbakan bana adetin 2.günü gel dedi iğnelere başlamak için sanırım süreç nasıl ilk denemem daha önce hiç aşılama vs yaptırmadık :)))

Kızlar doktorlarınız transfer hazırlığında prednol 16mg verdi mi size ? Kısmetse bende ayın 17 si gibi transfer olacağım

Back
X