- Konu Sahibi pamilyaponca
Benim ki 13 Eylül transferden 9 gün sonrasına verdiler 5. Gün embriyosu sizin kaçıncı günTest günü ne zaman sizin kısmetse. Ben bugün transfer oldum ayın 19 u test günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki 13 Eylül transferden 9 gün sonrasına verdiler 5. Gün embriyosu sizin kaçıncı günTest günü ne zaman sizin kısmetse. Ben bugün transfer oldum ayın 19 u test günüm.
Elimde bulunsun istedim yapılan işlemler ve embriyo bilgilerimi yapılan tedavi çok önemli değildi ama embriyo bilgileri transferden sonra herkese yazılı verilmiş zaten bizim doktorumuzda işlemden sonra epikriz verilecek demişti transfer sonrası kalmıştı bugün istedimBunu ne icin istediniz?
Anladim, tesekkur ederimElimde bulunsun istedim yapılan işlemler ve embriyo bilgilerimi yapılan tedavi çok önemli değildi ama embriyo bilgileri transferden sonra herkese yazılı verilmiş zaten bizim doktorumuzda işlemden sonra epikriz verilecek demişti transfer sonrası kalmıştı bugün istedim
Dayanabilecek miyiz 12 gün çok uzun geliyor bana. Hemen kalkıp wc ye gittiniz mi? Bana sorun olmaz gidebilirsin dedilerMerhaba bana da 12 gun sonraya verdi 6sinda tranfer oldu 18inde test dedi
Aynı 5. Gün embriyosu benimdeBenim ki 13 Eylül transferden 9 gün sonrasına verdiler 5. Gün embriyosu sizin kaçıncı gün
Benimde 7 Eylül dündü test gününe 16 Eylül verdiMerhaba bana da 12 gun sonraya verdi 6sinda tranfer oldu 18inde test dedi
Dayanabilecek miyiz 12 gün çok uzun geliyor bana. Hemen kalkıp wc ye gittiniz mi? Bana sorun olmaz gidebilirsin dediler
3. Gun embriyosu benim. Sizin?Benimde 7 Eylül dündü test gününe 16 Eylül verdi
Benim 6. Gün canım3. Gun embriyosu benim. Sizin?
O yuzden test gunlerimiz farklıdırBenim 6. Gün canım
Evet canım 4 günlük kullanmak kaydıyla transfer öncesi prednol ve monodoks verdiKızlar doktorlarınız transfer hazırlığında prednol 16mg verdi mi size ? Kısmetse bende ayın 17 si gibi transfer olacağım
Evet canım bana verdi transfer öncesinde 5 gün ve transfer günü kullandım sonra bıraktırdıKızlar doktorlarınız transfer hazırlığında prednol 16mg verdi mi size ? Kısmetse bende ayın 17 si gibi transfer olacağım
Bana da opu sonrası prednol monotox vs verdi transfere kadar kullanılacak dediKızlar doktorlarınız transfer hazırlığında prednol 16mg verdi mi size ? Kısmetse bende ayın 17 si gibi transfer olacağım
Hayırlı olsun cnm5 eylülde opu oldum
10 Eylül de 5. Gün embriyosu taze transfer olacağım inşallah
Merhaba ben kullandım öncesi ve sonrası için ama 4mgKızlar doktorlarınız transfer hazırlığında prednol 16mg verdi mi size ? Kısmetse bende ayın 17 si gibi transfer olacağım
Ben bir hafta önce son seansımı yaptırmıştım sorun olmaz diye düşünüyorumKızlar transfer öncesi lazer epilasyon yaptıran var mı dr herhangi birşey söylemiş miydi ya