- Konu Sahibi pamilyaponca
Benim perşembe günü transferim o yüzden yarın yani bir gün öncesi yaptırmam gerekiyor güvenemedim de hassas olsuğumuz için ilaçlardan dolayıBen bir hafta önce son seansımı yaptırmıştım sorun olmaz diye düşünüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim perşembe günü transferim o yüzden yarın yani bir gün öncesi yaptırmam gerekiyor güvenemedim de hassas olsuğumuz için ilaçlardan dolayıBen bir hafta önce son seansımı yaptırmıştım sorun olmaz diye düşünüyorum![]()
Yani bir gün öncesi belki riskli olabilir doktorunuza danışın istersenizBenim perşembe günü transferim o yüzden yarın yani bir gün öncesi yaptırmam gerekiyor güvenemedim de hassas olsuğumuz için ilaçlardan dolayı
Evet emin olamadım zaten sormadan iptal ettimYani bir gün öncesi belki riskli olabilir doktorunuza danışın isterseniz
Canım benim de bugün 8. Günüm ama 2 gündür regl ağrısı gibi ağrılar hissediyorum korkuyorum regl olucam diye. Ama kullandığımız ilaçlar regl olmamızı engelliyor ve bir sürü de hormon alıyoruz bu regl belirtisi gibi şeyler bence reglden değil de ilaçlardan ben de benzer durumdayımTransfer olan arkadaşlar nasıl gidiyor. Benim 5. günüm 3.ve 4. Gün kadık ağrısı falan vardı dün geceden beri hiç bir belirti yok bende hatta boynum ve çenemd sivilce çıkmaya başladı test günüm gelmeden adet olacağım gibi
Benimde regl 4 gün kaldı test yaptın mı sen hiçCanım benim de bugün 8. Günüm ama 2 gündür regl ağrısı gibi ağrılar hissediyorum korkuyorum regl olucam diye. Ama kullandığımız ilaçlar regl olmamızı engelliyor ve bir sürü de hormon alıyoruz bu regl belirtisi gibi şeyler bence reglden değil de ilaçlardan
Merhaba benimde bugün 5.günüm benim hiç ağrım sızım olmadı diyebilirim çok hafif kasık ağrısı bazen oda fitilden vs kaynaklı bence bana doktorum tutmasa bile büyük ihtimalle adet olmazsın ilaçlardan kaynaklı demiştiTransfer olan arkadaşlar nasıl gidiyor. Benim 5. günüm 3.ve 4. Gün kadık ağrısı falan vardı dün geceden beri hiç bir belirti yok bende hatta boynum ve çenemd sivilce çıkmaya başladı test günüm gelmeden adet olacağım gibi
Canım zaten boşa gidiyor yaptırsan da yaptırmasan da. Ben başlamadan 10 gün önce son seansa girdim tüm ilaçlar bitti %60 geri geldi tüylerimKızlar transfer öncesi lazer epilasyon yaptıran var mı dr herhangi birşey söylemiş miydi ya
Hadi yaa benimde son 2 seansımdıCanım zaten boşa gidiyor yaptırsan da yaptırmasan da. Ben başlamadan 10 gün önce son seansa girdim tüm ilaçlar bitti %60 geri geldi tüylerim
Bütün belirtileri taşıyıp Negatif olan çok oldu öyle düşünüp canını sıkma. Sabır edelim kan testine kadar evdeki testte pozitif çıkıp negtife dönen de oluyor. Evde negatif çıkıp kanda pozitif olanda dua etTransfer olan arkadaşlar nasıl gidiyor. Benim 5. günüm 3.ve 4. Gün kadık ağrısı falan vardı dün geceden beri hiç bir belirti yok bende hatta boynum ve çenemd sivilce çıkmaya başladı test günüm gelmeden adet olacağım gibi
Aynen öyle düşünüyorum ya inşallahHadi yaa benimde son 2 seansımdıneyse inşallah bebelerimizi kucağımıza alalım da sağsalim tüyü hallederiz yine
![]()
Perşembe günü kısmetse taze transfer olacağım istanbul bahçelievler memorial, sen?Aynen öyle düşünüyorum ya inşallah
sizin Transfer ne zaman ? Hangi hastane
1. Deneme bahçeciPerşembe günü kısmetse taze transfer olacağım istanbul bahçelievler memorial, sen?
Benimde memorialde 2. Denemem başka dr la ilkinde hiç embriyom olmamıştı1. Deneme bahçeci
2. Deneme Zeynep kamil devlet hastanesi donmuş embriyo transferi olacağım burada. Bende 17 si gibi sanırım nasip
Özelden devlete geçince herhangi bir şey istendi mi ücretlendirme nasıl oldu acaba1. Deneme bahçeci
2. Deneme Zeynep kamil devlet hastanesi donmuş embriyo transferi olacağım burada. Bende 17 si gibi sanırım nasip
yok canım yapmadım, yarın transfer sonrası 9. Günüm 3. Gün embriyosu silik bile olsa varsa çıkar diye düşünüyorum yapacağım testBenimde regl 4 gün kaldı test yaptın mı sen hiç
10.800 transfer ücreti ve bazı testlerÖzelden devlete geçince herhangi bir şey istendi mi ücretlendirme nasıl oldu acaba
Anladım çok teşekkür ederim10.800 transfer ücreti ve bazı testler
Ay İnşaallah hayırlı haberlerini alırız yarın. Ama 3. Gün için erken olabilir mi benim 5. Gün embriyosu tam transfer+9 da test istedileryok canım yapmadım, yarın transfer sonrası 9. Günüm 3. Gün embriyosu silik bile olsa varsa çıkar diye düşünüyorum yapacağım test![]()