• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Herkeste değişir ama benim transferden sonra 11. Gün beta 11 sonra 60 a kadar çıktı düştü.transferden itibaren
Hiç bi sancı vs olmadı. Benimle aynı gün aynı değerde olup hamileliği devam eden çok kişi oldu dua etmekten başka çaremiz yok
Aynen Allah hepimize hayırlısı ile nasip eder İnşaallah şükür geride iki tane embriyom var tel tesellim o

Arkdaslar bende bugün 5. Gün embriyosunu transferini oldum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Siz bu sürecte neler yaptiniz ben Almanyadayim. Doktorlar transfer sonrasi sizlere neler önerdi

Ara ara kasık ağrısı oluyor o kadar canım, sende durumlar nasıl? Başka bir belirtim yok. Bacağıma kramp girecek gibi oluyor ara ara sonra geçiyor. Herkes de belirti olmuyormuş bekleyip dua etmekten başka çare yok
Bende de pek bir değişim yok ya benim için belki çok erken bilmiyorum. Ama şu bacağa kramp olayı ben de oluyor özellikle sağ kasık bölgemde bir gerginlik dolgunluk hissi var. Offf beklemek çok yoruyor🥲 senin test tarihin ne zamandı az kaldı sanırım,kaset test yapacak mısın?

Bende de pek bir değişim yok ya benim için belki çok erken bilmiyorum. Ama şu bacağa kramp olayı ben de oluyor özellikle sağ kasık bölgemde bir gerginlik dolgunluk hissi var. Offf beklemek çok yoruyor🥲 senin test tarihin ne zamandı az kaldı sanırım,kaset test yapacak mısın?

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel geçer süreciniz 🌸 Ben taze transfer olduğum için donmuş süreci bilmiyorum femerayı muhtemelen rahim kalınlaşsın diye verdi yani yumurtalar büyüyecek doğal döngüye göre onlar büyüdükçe rahim kalınlaşacak gibi. Transfere gelince de yaştan dolayı riskli gebelik sıkıntılı bir süreç olur diye öyle düşünmüştür ama bana kalırsa yaşa göre bence de ikiz olması daha iyi birlikte büyürler ilerleyen zamanda daha zor olabilir
Evet bende aynı seyı dusunuyorum eger bana bırakırsa bende ıkı adet ısteyecegım hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah

Arkdaslar bende bugün 5. Gün embriyosunu transferini oldum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Siz bu sürecte neler yaptiniz ben Almanyadayim. Doktorlar transfer sonrasi sizlere neler önerdi
Hayırlı olsun canım umarım güzel haberler alırsın 🌸 doktor 2 gün dinlen dedi ama öyle sürekli yatayım değil rutine dön dedi rahime kan gitmesi gerektiği için hareket etmek lazımmış sadece ağır kaldırma, spor yapma, ilişki 2 gün yasak, kabız olma ıkınma felan dedi onun harici rutin işleri yapabilirsin yani yatak düzeltme bulaşık toplama gibi şeyler. Bide ilaçlar verdi onları kullanıyorum. Yarın 3. Günüm olacak gezmeye gidicem mesela çok takılı kalmamaya çalışıyorum

Beklemek çok zor gerçekten. 17 Eylül test günüm. O gün gidip kan vereceğim, başka bir şey yapmıyorum.
Anladım canım zaten bişey kalmamış🥰 bebeklerin seninle güzel düşünelim 🫶🏻 bu arada günde toplam 9 hap (nidicards,estrofem,prograf,coraspin), 6 progestan, 2 iğne kan sulandırıcı ve progestan dex kullanıyorum. Çok sarsıcı artık midem bulanıyor hapları içerken iğnenin acısını geçtim. İyi zehirlenmiyoruz valla🥲

Anladım canım zaten bişey kalmamış🥰 bebeklerin seninle güzel düşünelim 🫶🏻 bu arada günde toplam 9 hap (nidicards,estrofem,prograf,coraspin), 6 progestan, 2 iğne kan sulandırıcı ve progestan dex kullanıyorum. Çok sarsıcı artık midem bulanıyor hapları içerken iğnenin acısını geçtim. İyi zehirlenmiyoruz valla🥲
Ay bende günde 5 kez hap 2 iğne 6 tane fitil kullanıyorum 🥹progestan fitil yüzünden kasık ağrım geçmiyor hiç 🤧

Bende böyleyim :) inşallah pozitifleri görürüz. 🙏🙏benim ilaçlardan karnım doyuyor sanki, son 3 gündür acıkmıyorum zorla yiyorum 🫣hatta 1 kg bile vermişim nasıl oldu anlamadım. İlaçlarımız aynı. İğneleri de kendim yapıyorum.

Back
X