Eylül ayında yumurta takibi ile çatlatma iğne tedavisi olanlar gelin günleri sayalım ;)

Canım test yapmayı ne zaman düşünüyorsun?

duphastone nasıl besliyormuşki ? bana adet için yazmıştı daha öncelerde :KK64::KK64:

canım ben umutsuz olmakta istemiyorum ,tamamen ümitlenmekte istemiyorum . çok erken test yapıpta , acabalarla kafa patlatmak istemiyoruumm :KK47:

25 - 26 eylül olabilir . sen ne zaman yapmayı düşünüorsun ?

duphastone nasıl besliyormuşki ? bana adet için yazmıştı daha öncelerde :KK64::KK64:

canım ben umutsuz olmakta istemiyorum ,tamamen ümitlenmekte istemiyorum . çok erken test yapıpta , acabalarla kafa patlatmak istemiyoruumm :KK47:

25 - 26 eylül olabilir . sen ne zaman yapmayı düşünüorsun ?
Vallah şekerim bende bilmiyorum verdi tutunursa beslesin die prospektustete yazı. Bende o sıralar yapmayı düşünüyorum

Vallah şekerim bende bilmiyorum verdi tutunursa beslesin die prospektustete yazı. Bende o sıralar yapmayı düşünüyorum

hmm içinde pregesteron var , tutunsun die yazmış , anladım canım ;)

hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun , çok kafaya takmadan dersimize çalışalım :KK53::KK53:

biz elimizden geleni yaptım tatlım , Rabbime havale edelim , inşAllah gönlümüzde olan hakkımızda hayırlı olurr ,Amiiiinnnn o_Oo_O

hmm içinde pregesteron var , tutunsun die yazmış , anladım canım :KK66:

hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun , çok kafaya takmadan dersimize çalışalım :KK53::KK53:

biz elimizden geleni yaptım tatlım , Rabbime havale edelim , inşAllah gönlümüzde olan hakkımızda hayırlı olurr ,Amiiiinnnn o_Oo_O
Amin şekerim evet çok takmiyorum evde temizlikle uğraşıyorum maksat kafam dagilsin

Merhaba ben de pkos luyum.25 yasindayim.16 aylik evliyim.6 aydir tedavi oluyorum ama hala tik yok. 3 eylu de asilama yapildi.10 gun sonra belli olacak bekliyorum

tatlım senin sonucun belli olmadımı ? inşAllah güzel haberlerini alırııızz ;)

Back
X