Eylül ayında yumurta takibi ile çatlatma iğne tedavisi olanlar gelin günleri sayalım ;)

bilmiorum tatlım yaa ,sormadım doktora ama sanırım sağımda , çünkü ara ara sızlıyor ;)

Amiiinnn :KK68::KK68::KK68:

Eklentiler

• bebe.webp
    bebe.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 78
Selam kızlar Nasılsıniz belirti varmı sizlerde benim iğneden sonra 7.gunum akıntım var şu gibi göğüslerim uçları sertleşti hassaslasti. Kasıklarımda ağrı var ve ateş :)

Kizlar dun aksam o kdr okudum arastirdim ve baktimki hamile olanda olmayanda ayni belirtileri yasiyor ve regli gunumuz gecmeden hamile oldugumuzu anlayamiyoruz ve isin icinden cikamiyoruz. sonradan sunu farkettim; hani hep diyoruz ya adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni diye,nedeni su bence (emin olmamakla beraber) regli gunumuzden once hamilede olsak adet olmamiza yakin adet belirtilerini herturlu yasiyoruz. Yani adet hormonlari her iki durumdada vucudumuzu etkisi altina aliyor, regli gunumuz gectikten ve hamile oldugumuz anladiktan sonra mesela adetimiz 4gun suruyorsa 4gun sonra bu belirtiler kayboluyor ve gercek hamilelik belirtileri basliyor yani 5.-6. Haftalarda gorulen mide bulantilari bas donmeleri uyku halleri felan gibi :) eger hamile degilsek adet oluyoruz. Bu kaniya vardiktan sonra kendim kendimi bosuna yordugumu gunum gecmeden bu belirtilerle hamile olup olmadigimi anlayamacagimi anladim :)

Selam kızlar nasıl durumlar ben 10 eylülde çatlama iğnesi oldum bugün sabah test yaptım negatif bakalim

Selam kızlar nasıl durumlar ben 10 eylülde çatlama iğnesi oldum bugün sabah test yaptım negatif bakalim

Hayirlisi olsun canim doktora git mutlaka yarim birakma tedavini. Benimde regli tarihim 24eylul ama suan kendimi o kadar hamile olduguma kaptirdimki test yaparsam bi ruyadan uyancam sanki ne kadar gec o kadar iyi diyorum. Hamile olma ihtimali bile kendimi iyi hissetmemi sagliyor :(

Hayirlisi olsun canim doktora git mutlaka yarim birakma tedavini. Benimde regli tarihim 24eylul ama suan kendimi o kadar hamile olduguma kaptirdimki test yaparsam bi ruyadan uyancam sanki ne kadar gec o kadar iyi diyorum. Hamile olma ihtimali bile kendimi iyi hissetmemi sagliyor :KK43:

Ben kendimi iyiye de kotuyede hazırladım tatlım bakalım kısmet çarşamba akşamı kan testi yaptiricam bakalım

Ben kendimi iyiye de kotuyede hazırladım tatlım bakalım kısmet çarşamba akşamı kan testi yaptiricam bakalım

Aynen cnm dogru soyluyosun herturlu duruma hazir olmak lazim ins kan testinde pozitif cikar burdan birisinde okumustum once negatif cikmis oda hamile degilim saniyormus sonra adeti gecikmis baya sonra suphelenmis kan testi yaptirmis pozitif cikmis ins seninde ole olur :)

Aynen cnm dogru soyluyosun herturlu duruma hazir olmak lazim ins kan testinde pozitif cikar burdan birisinde okumustum once negatif cikmis oda hamile degilim saniyormus sonra adeti gecikmis baya sonra suphelenmis kan testi yaptirmis pozitif cikmis ins seninde ole olur :)

Inşallah kuzum ya.. sen ne zaman vurulmustun iğne?
Ben Erken yaptım sanırım bide 2 tl lik testi prospektusunda 20 ml hassasiyet diyordu

Aynen tatlım aynı zamanda vurulmuşuz :) bende öğle düşünüyorum
Bide sole bi durum var canim bu ay bizim isyerinden cikartmalar olacak bende cikmak istiyodum gerci ama dogumdan sonra cikmak istiyodum simdi eger hamileysem beni cikartamicaklar ama hangisi hayirlisi bilemedim kalmakmi cikarilmakmi cunku cikartilincada tazminat alicam baya isimi gorucek hayirlisi insallah o_O

Bide sole bi durum var canim bu ay bizim isyerinden cikartmalar olacak bende cikmak istiyodum gerci ama dogumdan sonra cikmak istiyodum simdi eger hamileysem beni cikartamicaklar ama hangisi hayirlisi bilemedim kalmakmi cikarilmakmi cunku cikartilincada tazminat alicam baya isimi gorucek hayirlisi insallah o_O

Hakkında neyse hayırlısı o olsun tatlım otur sağlam bir düşün derrim

E Esra_Babies , POWERHACK POWERHACK hakkımızda hayırlısı olsun kızlarr , Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ;)

ben kendimi olumsuz sonuca hazırladım , eğer pozitif olursa çok sevinecem , olmazsa canımız sağolsun bi daha ki aya inşAllahhhh :KK46::KK46::KK46:

Back
X