Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki cnm sonuc noldu?
Cnm yumurtalar hangi taraftacanım ben 10 eylülde oldum çatlatma iğnesini , 11,13,15 eylül için çalışma verdi
yani halen çalışıyoruz![]()
Selam kızlar nasıl durumlar ben 10 eylülde çatlama iğnesi oldum bugün sabah test yaptım negatif bakalim
Hayirlisi olsun canim doktora git mutlaka yarim birakma tedavini. Benimde regli tarihim 24eylul ama suan kendimi o kadar hamile olduguma kaptirdimki test yaparsam bi ruyadan uyancam sanki ne kadar gec o kadar iyi diyorum. Hamile olma ihtimali bile kendimi iyi hissetmemi sagliyor![]()
Ben kendimi iyiye de kotuyede hazırladım tatlım bakalım kısmet çarşamba akşamı kan testi yaptiricam bakalım
Aynen cnm dogru soyluyosun herturlu duruma hazir olmak lazim ins kan testinde pozitif cikar burdan birisinde okumustum once negatif cikmis oda hamile degilim saniyormus sonra adeti gecikmis baya sonra suphelenmis kan testi yaptirmis pozitif cikmis ins seninde ole olur :)
Inşallah kuzum ya.. sen ne zaman vurulmustun iğne?
Ben Erken yaptım sanırım bide 2 tl lik testi prospektusunda 20 ml hassasiyet diyordu
ben 10eylulde igne oldum canim bu carsamba 14gun olacak direk kan testi yaptirim diyorum uygun bir ozel hastanede direk versinler die
Bide sole bi durum var canim bu ay bizim isyerinden cikartmalar olacak bende cikmak istiyodum gerci ama dogumdan sonra cikmak istiyodum simdi eger hamileysem beni cikartamicaklar ama hangisi hayirlisi bilemedim kalmakmi cikarilmakmi cunku cikartilincada tazminat alicam baya isimi gorucek hayirlisi insallahAynen tatlım aynı zamanda vurulmuşuz :) bende öğle düşünüyorum
Bide sole bi durum var canim bu ay bizim isyerinden cikartmalar olacak bende cikmak istiyodum gerci ama dogumdan sonra cikmak istiyodum simdi eger hamileysem beni cikartamicaklar ama hangisi hayirlisi bilemedim kalmakmi cikarilmakmi cunku cikartilincada tazminat alicam baya isimi gorucek hayirlisi insallah![]()