Eylül ayında yumurta takibi ile çatlatma iğne tedavisi olanlar gelin günleri sayalım ;)

eslem22

mutluluk,heyecan ve küçük bir melek ;)
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
58
20
48
Merhaba arkadaşlar pkoluyum malesef :( pregynl çatlatma iğnesiyle nisan da hamile kalmıştım haziranda kalbi durduğu için kürtaj oldum :(ve kürtajdan sonraki ilk tedavimize başladık ALLAH'a şükür femara kullandım 5 gün ve bal tarçın çörekotu 13.gün yani dün iğnemi oldum 2 doz maraton başladı :) var mı bekleme de olanlar ?

Merhaba ben de pkos luyum.25 yasindayim.16 aylik evliyim.6 aydir tedavi oluyorum ama hala tik yok. 3 eylu de asilama yapildi.10 gun sonra belli olacak bekliyorum

bende 26 yaşındayım arkadaşım evliliğimin 6.senesindeyim ilk 2 sene ben istemedim şimdi de bebiş gelmek istemiyo sanırım :)bende bir kaç doktor da tedavi denedim bu zamana kadar ama vakit kaybıymış son bulduğum doktorum ilk tedavisinde hamile kalmama vesile oldu ama kısmet değilmiş.Canım inşallah bebeğin gelir sana bu ay ama senin daha 6 ay az gibi geldi benim açımdan bakınca :) pkoluymuşsun sende ne belirtileri var pukonun ?

Canım bende bu ay ilk kez tedaviye başladık çarşamba çatlama iğnemi oldum dün başladık çalışmalara dün ağrı oldu bugün yok bakalım :)

selam kızlar , bende ilk çatlatma iğnesi deneyimimi yaşadım bu ay;)

pcoluyum , klomen + çatlatma iğnesi , bakalım sonuç ne olacakk ?

iğne 10 Eylülde yapıldı , bu sıralar çalışmalara devam :D

selam kızlar , bende ilk çatlatma iğnesi deneyimimi yaşadım bu ay:KK66:

pcoluyum , klomen + çatlatma iğnesi , bakalım sonuç ne olacakk ?

iğne 10 Eylülde yapıldı , bu sıralar çalışmalara devam :D

Aynen şekerim ben pko degilim allah şükür kist enfeksiyon yok. Bende 10 Eylülde Vuruldum :)

o halde şafağı birlikte sayıyoruzz :KK66:

doktor 11,13,15 eylül dedi çalışmalar için :KK66:)

hakkımızda hayırlısı inşAllahh ...

Evet şekerim :) benim doktor 11 eylül gece 11 De ve 5 gün gün aşırı dedi canım :) herkezin doktoru farklı sanırım

Evet şekerim :) benim doktor 11 eylül gece 11 De ve 5 gün gün aşırı dedi canım :) herkezin doktoru farklı sanırım

bende öğleden önce 11de oldum iğneyi , aynen senin gibi gece 11e çalışma :D

e tamam işte 5 gün gün aşırı benim programımda ;)

bende öğleden önce 11de oldum iğneyi , aynen senin gibi gece 11e çalışma :D

e tamam işte 5 gün gün aşırı benim programımda :KK66:

Canım sende mi 11 de vuruldun :) şansa bak gündüz 11 De Vuruldum. Yarın gece 11 De çalışmalara başlayın dedi o gece baya agrim oldu sonra kesildi bakalım :D

Canım sende mi 11 de vuruldun :) şansa bak gündüz 11 De Vuruldum. Yarın gece 11 De çalışmalara başlayın dedi o gece baya agrim oldu sonra kesildi bakalım :D

evet şekerim bende 11de vuruldum , hehe tesadüfe bak :D

ben vurulduğum gece inanılmaz bi nefes darlığı çektim , otriville yan etkilerine baktım ,nefes darlığı var :(
astım hastasıyım sanırım o biraz tetikledi . nefes darlığımın acısından belimin , sırtımın ağrısını hiç sallamadım :KK57::KK57:

ertesi sabah geçti nefes darlığım ama bel ağrılarım malesef devam etmekte ... :KK12:

ben vurulduğum gece inanılmaz bi nefes darlığı çektim , otriville yan etkilerine baktım ,nefes darlığı var :KK43:
astım hastasıyım sanırım o biraz tetikledi . nefes darlığımın acısından belimin , sırtımın ağrısını hiç sallamadım :KK57::KK57:

ertesi sabah geçti nefes darlığım ama bel ağrılarım malesef devam etmekte ... :KK12:
Ay canım benim geçmiş olsun astım kötü ya çok şükür bende Ovitrelle pek yan etkisi i görmedim. Çok ayakta durunca hafif bel ağrısı yapio bide bugun göğüslerim hafif ağrı ve uçları aciyo bende duphaston kullanıyorum doktor yazdı beslesin diye

ben vurulduğum gece inanılmaz bi nefes darlığı çektim , otriville yan etkilerine baktım ,nefes darlığı var :KK43:

Canım test yapmayı ne zaman düşünüyorsun?

Back
X