Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım bende onu alayım bakayım araya bayram giriyo acaba hergün yapabilir miyim nese zorlayacam artık kendimi

Tamam canım bende onu alayım bakayım araya bayram giriyo acaba hergün yapabilir miyim nese zorlayacam artık kendimi
yani bende tatile filan gidicem ama her gün yapılması makbul hatta ben regl biter bitmez başlıyorum. çünkü 9. gün yumurtlama olduğunu bile gördüm. mobil programlarla tutmayabiliyor. arkadaşım bu şekilde ilk denemede hamile kaldı ama bende tutmadı gerçi ben çalışıyorum onun da stresi filan tam ve doğru yapamadım sanırım.

evet benimde mobil uygulamada bi işe yaramadı flo kullanıyodm şimdi günasırı ilişkiyi deniyorum her yolu denicem olana kadar bakalım

ben de bekleyeyim bari
hep ekim gibi olsun istiyordum ben ama
bu ay bi deneyince ve böyle bir takım garip şeyler hissedince dedim kesin kaldım
he yaa kesin kalırsın tabi bir kereden
sonra olmamışım bir üzüldüm anlatamam -erken gebelik testi yaptım da dün-.
inatla adetimi beklemekle beraber eğer olursam eylüle bomba gibi girmeyi planlıyorum

Eşimin ileri sperm sayısı %1 ve kime sorsam bizimde öyle problemimiz vardı düzelmedi diyor.. Bazen isyan edesim geliyor bu cocuklarını terk edenlere atanlara nasip oluyorda biz ne günah işledik diye
Esiniz tedavi olmadi mi ? Varikosel mi var ?

Ben eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacam eşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem
Umutsuzluğa kapılmayın lütfen Allah varken umut her zaman vardır Rabbim herkese nasip etsin inşAllah minik minik bebişlerimiz olsunnn

Ben eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacam eşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem

yaa öyle deme Allahtan umut kesilmez bir ikincisi de doktorlarla görüşün lütfen
muhakkak ki bir tedavisi bir şeyi vardır, siz çevreye bakmayın.
doktorlar ne diyor?

Hadi inşallah Valla çocuk dediğin hemen olmaz diyen arkadaşlarıma inanmamıştım yaşadık olmuyormuş sözde eylül ayına doğum zamanını hesapliyordum. Şimdi ise eylülde acaba gebe kalabilir miyim diye düşünüyorum

ben de dedim ki eylülde başlasak kasım aralık anca zaten
ama bu bekleme süreci insanı bitirirmiş
yani kendini dinlememen mümkün değil ki yahu
belim ağırsa "geçen ay 2 birim ağrıyordu şimdi 5 birim aha kesşn hamileyim" diyosun hahaha

Aynen nasip tabi ben çocuk yapacam diye dolanirken aklında olmayan arkadaşlarım tek seferde hamile kaldılar ben yapasiya onlar doğuracak Tutturamıyorum işte

Aynen nasip tabi ben çocuk yapacam diye dolanirken aklında olmayan arkadaşlarım tek seferde hamile kaldılar ben yapasiya onlar doğuracak Tutturamıyorum işte

hay allah yaa
istemediğin burnunda bitermiş gibi
ben de evrene aman istemiyorum mesajı vereyim bari

Eşimin ileri sperm sayısı %1 ve kime sorsam bizimde öyle problemimiz vardı düzelmedi diyor.. Bazen isyan edesim geliyor bu cocuklarını terk edenlere atanlara nasip oluyorda biz ne günah işledik diye
Öyle deme canım Allah hayırlısıyla herkese versin inşAllah içinde bizlerle beraber. Benim eşimin de ileri hareketliliğinde sorun vardı şimdi daha iyi biz en çok hacamata buluyoruz yüksekliği sizde deneyin bence işe yarıyor bizde yaradı yani

Ben şunu yaşadım. Bir arkadaşımın tek yumurtası vardı. Tup bebekle bile hamile kalamazsin dediler kendiliginden ikiz bebeklerine hamile kaldi ve şimdi ikizleri var. Herşey kafada. Rahat olabilsek. Baski olmasa bizde hamile kalabiliriz.

Kesinlikle beni özellikle kafama taktıran sürekli hamilelik konusunu açmaları tanıdıkların sürekli neden diye sormaları ay ay yoruyorlar beni ondan sonra gelde takma☹

yaa öyle deme Allahtan umut kesilmez bir ikincisi de doktorlarla görüşün lütfen
muhakkak ki bir tedavisi bir şeyi vardır, siz çevreye bakmayın.
doktorlar ne diyor?
Varikosel yok dedi ultrason temiz.. İleri hı ve sayı düşük dedi, ilaç verdi 3 ay kullanın bidaha test yapalım dedi ama biz daha 1 ayı doldurmadkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…