Hadi yaa. Belki değildir olmazsın kuzu. Benim başladı başlayacak göguslerim çok hassaslasti ağrıyor uzerine yatamiyorum bir de karnım çok şiş sancıda giriyor arada bel ağrısı hadi bana hayırlısıBenim adet agrilarim başladı. Tatildeyim sıcak ve deniz erken adet olmama sebep olacak galiba..
Yani oluyormuş öyle canim ama senin test çok dağılmış o yüzden net bir şey söylenmez.Maalesef test yok. Merak ettim ikinci çizgi birkaç sonra belirleştigi halde o ay hamile olduğunu öğrenen var mı
Ama sizin bu saydıklarınız aynı zamanda gebelik belirtisi deHadi yaa. Belki değildir olmazsın kuzu. Benim başladı başlayacak göguslerim çok hassaslasti ağrıyor uzerine yatamiyorum bir de karnım çok şiş sancıda giriyor arada bel ağrısı hadi bana hayırlısı
Regle kaç gün var tatlımEki Görüntüle 2303216 kizlar ovulasyonum negatif ama koyulasmaya başladı 2. Kez mi yumurtlayacam acaba ?
2 gün canım 2 eylül batRegle kaç gün var tatlım
Canım bu dönemde yumurtlama olacağını sanmıyorum. Seni de ümitlendiren istemem ama ovulasyonlarla da gebeliğini öğrenenler vardı sitede
Dün erken gebelik yaptım negatif çıktı canım o yüzden sanmıyorum gebelik olduğunu. Olsa çıkardı. Regl yaklaştığı için mi oldu yoksa bir daha mı yumurtlayacam onu bilemedim.Canım bu dönemde yumurtlama olacağını sanmıyorum. Seni de ümitlendiren istemem ama ovulasyonlarla da gebeliğini öğrenenler vardı sitede.
Olabilir reglden dolayı koyulasma o zamanRegl tarihine yakin ovulasyon testi koyulasabiliyor. Ben yumurtlama her dongude 1 kez olur (2 yumurta salinabilir) ama 2 kez yumurtlama olmaz diye biliyorum.
İnsallah canım topigimizin ilk gebesi kim olcak bekliyoruz müjdeli haberler alalım birazdaYaaaaneyse canım eylülü bitirmeden belki hamile haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?