Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adet agrilarim başladı. Tatildeyim sıcak ve deniz erken adet olmama sebep olacak galiba..

Maalesef test yok. Merak ettim ikinci çizgi birkaç sonra belirleştigi halde o ay hamile olduğunu öğrenen var mı

Benim adet agrilarim başladı. Tatildeyim sıcak ve deniz erken adet olmama sebep olacak galiba..
Hadi yaa. Belki değildir olmazsın kuzu. Benim başladı başlayacak göguslerim çok hassaslasti ağrıyor uzerine yatamiyorum bir de karnım çok şiş sancıda giriyor arada bel ağrısı hadi bana hayırlısı

Canım bu dönemde yumurtlama olacağını sanmıyorum. Seni de ümitlendiren istemem ama ovulasyonlarla da gebeliğini öğrenenler vardı sitede.

Dün erken gebelik yaptım negatif çıktı canım o yüzden sanmıyorum gebelik olduğunu. Olsa çıkardı. Regl yaklaştığı için mi oldu yoksa bir daha mı yumurtlayacam onu bilemedim.

Bilmiyorum direkt görünce aklıma hamil olduğunu öğrenenler geldi. Dediğim gibi gebelik şansı çok dusuk bir dönem. O yüzden yumurtlama olduğunu sanmıyorum

K krclskn ovulasyon testinde gebelik varsa 2. Cizgi koyu çıkabiliyormuş hayırlısı olsun canım ben de adet oldum 23. Günüm deniz adetimi erken getirdi normalda 26 27 günde oluyordum yeni bat 25 eylül

Regl tarihine yakin ovulasyon testi koyulasabiliyor. Ben yumurtlama her dongude 1 kez olur (2 yumurta salinabilir) ama 2 kez yumurtlama olmaz diye biliyorum.

Bende bu sabah erken gebelik testi yaptim digital olandan adetime 5 gun var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…