Bence adet gününün geçmesini bekle. Belki de geç dollenmedir çıkmamıştır. Umutsuzluk yok...@askininaskisiPapatya1610 M maybutterfly malesef arkadaşlar bu ayı çöpe attik. Yaptım testi negatif kocaman bir tek çizgi.
Yani artık umutlanmak istemiyorum sözde ultra erken test yaptim hassas olması lazım. Ne diyelim nasip değilmiş. İnşallah sizlerden güzel haberler alırızBence adet gününün geçmesini bekle. Belki de geç dollenmedir çıkmamıştır. Umutsuzluk yok...
Benim de umudum yok çünkü belirti yok. Tatildeyim. Hava sıcak erken adet bile olabilirim.Yani artık umutlanmak istemiyorum sözde ultra erken test yaptim hassas olması lazım. Ne diyelim nasip değilmiş. İnşallah sizlerden güzel haberler alırız
Hayırlısı canımBenim de umudum yok çünkü belirti yok. Tatildeyim. Hava sıcak erken adet bile olabilirim.
Evet canım hayırlısı...Hayırlısı canım
Adet gelene kadar umuda devam canım benimde belirsiz ates takibi yapıyordum çok yükselmeden düşmeye basladi tatildeyim deniz kum güneş bilmiyorum bu ay biraz karışık hepimiz için hayırlısı olsun bat 3 eylül bu arada denize girmek adeti geciktirir mi erken mi gelir bilgisi olan varsa lütfen açıklayabilirmiYani artık umutlanmak istemiyorum sözde ultra erken test yaptim hassas olması lazım. Ne diyelim nasip değilmiş. İnşallah sizlerden güzel haberler alırız
normalde kaç günde bir adet oluyorsun 2 eylül geçsin tekrar testi dene olmadı kanda baktir hakkımızda hayırlısımrb kızlar cok streslıyım sımdı ben 24temmuzda regl oldum 26 sında bıttı daha sonra bundan 22 gun sonra 10 agustosta regl oldum 13 agustosta bıttı ve 13 14 16 agustosta beraberlık oldu 22 yada23 agustos tam hhatırlayamıyorum pembe akıntım oldu ve o akşam kesıldı bu akıntı sadece peceteye gelen bır akıntıydı bunun pesıne beyaz renkli kokusuz bolca olan akıntım başladı alt karında dolgunluk hıssı kramp tarzı sancılar sınırlılık halı bolca gaz gogus hassasıetı oluştu 2 gun once göz kararması sebebıyle dustum bu sabahta hafıf bı mıde bulantısı var son 3 aydır duzensız regl gordugum ıcın emın olmamakla beraber son reg aralıgına gore 2 eylulde regl olmam gerekıyor gebelık var mı yok mu cok huzursuzum dun akşam ıdrar testı yaptım negatıf cıktı ama oyle 4 saatlık ıdrarla falanda degıl offfff darlık bastı
Bilmiyorum canım ya bu ay cidden üzüldüm yani hiç yasamadigim kasik ağrısı batma filan yaşayınca acaba mi demiştim.. Kısmet değilmis. son 3 alzaten ara ara adet sancısı giriyor belki erken bile gelebilir. Ben de ateşe baktım ara ara öyle çok çok yüksek çıkmadı 35 lerden yükseldi 36ve 36.8 arası gidip geldi.Adet gelene kadar umuda devam canım benimde belirsiz ates takibi yapıyordum çok yükselmeden düşmeye basladi tatildeyim deniz kum güneş bilmiyorum bu ay biraz karışık hepimiz için hayırlısı olsun bat 3 eylül bu arada denize girmek adeti geciktirir mi erken mi gelir bilgisi olan varsa lütfen açıklayabilirmi
Normalde 28 gunde bir oluyorum ama son 3 aydir değişiyor bir kac ay once kimyasal gecirdim ondan beri düzen tutmadı o yuzden 2 eylülü mu bekliym yoksa 8 eylulumu bilemedimnormalde kaç günde bir adet oluyorsun 2 eylül geçsin tekrar testi dene olmadı kanda baktir hakkımızda hayırlısı
Gecen ay hormon testlerim yapıldı canım hepsi normal yumurtalardada bir sikinti yok denildi 2 eylulde olmazsam direk kan vereyim en iyisi normalde reglden 2 gun once kahve akintim baslar hic şaşmaz sabahtn beri gelen gidende yokhamilelik hormonu en yüksek sabahtır. O yuzden testi sabah ilk idrarla ile yapman daha net sonuç verir. Eğer 2 eylül de adet olursan tavsiyem 2. Veya 3. Günü hormon testlerini yaptırmak.
Ben de dun test yapmis ve tek cizgiyi gormustum. Su an tatildeyim diye belki pek onemsemedim. Belirtimde yoktu zaten. Tek istegim tam zamaninda yani 2 eylulde regl olmak. Bu hafta esim de ilk kez muayene olacak. Onun sonucunu merak ediyorum.@askininaskisiPapatya1610 M maybutterfly malesef arkadaşlar bu ayı çöpe attik. Yaptım testi negatif kocaman bir tek çizgi.
İnşallah güzel sonuçlar olur canım.Ben de dun test yapmis ve tek cizgiyi gormustum. Su an tatildeyim diye belki pek onemsemedim. Belirtimde yoktu zaten. Tek istegim tam zamaninda yani 2 eylulde regl olmak. Bu hafta esim de ilk kez muayene olacak. Onun sonucunu merak ediyorum.
Bence kurumadan olmus. Silik bir pembelik bile yok. Gebelik olamaz mi? Olabilir ama bu test kesinlikle pozitif degil bence.S Sevda Masal canım testin rengiyle oynadım görün diye. Testi yaptiktan bir kaç saat sonra atmak icin baktım kenardan bir sey görünüyor içini açtım. kuruma etkisiyle çizgi oluşmuş bu kuruma çizgisi de mi pembe filan değil çünkü beyaz şerit gibiEki Görüntüle 2302964
Bende aynısını düşünüyorum tatlim. bir de erken gebelik testi bu. Önümüzdeki maclara bakacağız.Bence kurumadan olmus. Silik bir pembelik bile yok. Gebelik olamaz mi? Olabilir ama bu test kesinlikle pozitif degil bence.
Ya olsun Hiç moral bozma bir dahakine yine dene üzerine düşmeyelim bari ekim ayında@askininaskisiPapatya1610 M maybutterfly malesef arkadaşlar bu ayı çöpe attik. Yaptım testi negatif kocaman bir tek çizgi.
Canım hakkında hayırlısı devam edecez pes etmiyoruzBende aynısını düşünüyorum tatlim. bir de erken gebelik testi bu. Önümüzdeki maclara bakacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?