Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Can sıkmak yok kuzum herşeyde bi hayır var .. Bende bu aydan umutlu değilim tek ilişkiyle tutacağını düşünmüyorum. Ekim ayına berabber bekleriz derslerimize çok çalışıp
Ayyy yok uzun bir mola vermeyi düşünüyorum çünkü bu ay haddinden fazla dersime çalışmıştım. Nasip te yok demek ki.

Benim hep geciktirdi canım , o yüzden hep umutlanmama sebep olmuştu

Ya öyle deme kendine insan aklına şüphe düşünce kurcalıyor işte her şeyi:) ama ben o macundan kullanıp yararını gören baya kişi olduğunu gördüm
Aa evet ben de kullanıyorum o macunu hep klomenle yumurtam olurdu macun sayesinde klomensiz oldu üstelik pkolu yum 21.gün test yaptırdım döllenmiş kendiliğinden ama olmadı devam ediyorum belki tüp bebek tedavisşnde faydasını görürüm inşallah

Yok canım çizgi falan yok erken gebelik testi yaptın biraz belirgin çıksaydı bariii ama dediğim gibi adet olana kadar umuda devam olmadı önümüzde ki maçlara bakıcaz canini sıkmamaya çalış rahat ol kendini mutlu et...

Normalde 28 gunde bir oluyorum ama son 3 aydir değişiyor bir kac ay once kimyasal gecirdim ondan beri düzen tutmadı o yuzden 2 eylülü mu bekliym yoksa 8 eylulumu bilemedim
Son adet tarihin 10 ağustos sa eylül 7 veya 8 i bat tarihin duzensizse de o tarihleri geçince bi test yap canım Rabbim hepimizin muradını nasip eylesin

Ya ne guzel inşallah bir an önce olur çok sevindim. Böyle bir şey olması bile büyük bir gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…