- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
Can sıkmak yok kuzum herşeyde bi hayır var .. Bende bu aydan umutlu değilim tek ilişkiyle tutacağını düşünmüyorum. Ekim ayına berabber bekleriz derslerimize çok çalışıpaskininaskisi Papatya1610 @maybutterfly malesef arkadaşlar bu ayı çöpe attik. Yaptım testi negatif kocaman bir tek çizgi.
Ayyy yokCan sıkmak yok kuzum herşeyde bi hayır var .. Bende bu aydan umutlu değilim tek ilişkiyle tutacağını düşünmüyorum. Ekim ayına berabber bekleriz derslerimize çok çalışıp
Benim hep geciktirdi canım , o yüzden hep umutlanmama sebep olmuştuAdet gelene kadar umuda devam canım benimde belirsiz ates takibi yapıyordum çok yükselmeden düşmeye basladi tatildeyim deniz kum güneş bilmiyorum bu ay biraz karışık hepimiz için hayırlısı olsun bat 3 eylül bu arada denize girmek adeti geciktirir mi erken mi gelir bilgisi olan varsa lütfen açıklayabilirmi
Ben denedimKızlar doğal yöntem gebelik testlerinden deneyeniniz oldu mi hiç?
Hoş gebe olmadigim için bir sonuç alamamıştım kuzumKızlar doğal yöntem gebelik testlerinden deneyeniniz oldu mi hiç?
Canım bir de ne dicem bende miyom olduğu için clife varya macun onu kullanıyorum eğer yararını görürsem sana da söyleyeyimKızlar doğal yöntem gebelik testlerinden deneyeniniz oldu mi hiç?
Yaaa iyice sacmalamaya başladım ozellikle negatifi gordukten sonraCanım bir de ne dicem bende miyom olduğu için clife varya macun onu kullanıyorum eğer yararını görürsem sana da söyleyeyim
Ya öyle deme kendine insan aklına şüphe düşünce kurcalıyor işte her şeyi:) ama ben o macundan kullanıp yararını gören baya kişi olduğunu gördümYaaa iyice sacmalamaya başladım ozellikle negatifi gordukten sonra
Aa evet ben de kullanıyorum o macunu hep klomenle yumurtam olurdu macun sayesinde klomensiz oldu üstelik pkolu yum 21.gün test yaptırdım döllenmiş kendiliğinden ama olmadı devam ediyorum belki tüp bebek tedavisşnde faydasını görürüm inşallahYa öyle deme kendine insan aklına şüphe düşünce kurcalıyor işte her şeyi:) ama ben o macundan kullanıp yararını gören baya kişi olduğunu gördüm
İnşallah canımAa evet ben de kullanıyorum o macunu hep klomenle yumurtam olurdu macun sayesinde klomensiz oldu üstelik pkolu yum 21.gün test yaptırdım döllenmiş kendiliğinden ama olmadı devam ediyorum belki tüp bebek tedavisşnde faydasını görürüm inşallah
İnşallah canım.Bu arada test yaptırmışsın umudunu hiç bir zaman kaybetme inşallah hasta olmazsan bir de kan testi yaptır bence.İnşallah canım
Yok canım çizgi falan yok erken gebelik testi yaptın biraz belirgin çıksaydı bariii ama dediğim gibi adet olana kadar umuda devam olmadı önümüzde ki maçlara bakıcaz canini sıkmamaya çalış rahat ol kendini mutlu et...S Sevda Masal canım testin rengiyle oynadım görün diye. Testi yaptiktan bir kaç saat sonra atmak icin baktım kenardan bir sey görünüyor içini açtım. kuruma etkisiyle çizgi oluşmuş bu kuruma çizgisi de mi pembe filan değil çünkü beyaz şerit gibiEki Görüntüle 2302964
Son adet tarihin 10 ağustos sa eylül 7 veya 8 i bat tarihin duzensizse de o tarihleri geçince bi test yap canım Rabbim hepimizin muradını nasip eylesinNormalde 28 gunde bir oluyorum ama son 3 aydir değişiyor bir kac ay once kimyasal gecirdim ondan beri düzen tutmadı o yuzden 2 eylülü mu bekliym yoksa 8 eylulumu bilemedim
Ya ne guzel inşallah bir an önce olur çok sevindim. Böyle bir şey olması bile büyük bir gelişmeAa evet ben de kullanıyorum o macunu hep klomenle yumurtam olurdu macun sayesinde klomensiz oldu üstelik pkolu yum 21.gün test yaptırdım döllenmiş kendiliğinden ama olmadı devam ediyorum belki tüp bebek tedavisşnde faydasını görürüm inşallah
İnşallah canım hepimizin olsun tatlı tatlı bebişleriYa ne guzel inşallah bir an önce olur çok sevindim. Böyle bir şey olması bile büyük bir gelişme
Fotoğrafını atabilir misin kuzu
Aynen testi yenilemen gerekir canım.Dün yaptım bu testı de. 1 saat sonra bu şekilde oldu. Sizlerde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?