- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Ay benim de aklıma geldibu ay hamile kalanlar olursa bebişlerin burcu ikizler kızlar
Ay demeyin öyle bende ikizlerimAy benim de aklıma geldi
3 kuzenim var ikizler olan
Ucu de evlerden ırak
İnşallah arkası gelmezMaalesef ben de hasta oluyorum galiba bat 4 eylüldü ama test yaptıramadan lekeler geldi☹yok mu test yaptıran.
Hadi yapın güzel haberlerinizi alalım... tüm güzl duygu ve dualarım sizinle...Eki Görüntüle 2303454 cesaret edemiyorum yarın sabah ilk idrarla yapicam 4 gün kalmış olcak ya da bir gün daha mi beklesem bilemiyorum
Cok tesekkur ederim ama bugun yapicam hem agir yemekler yedim hem de sivi tuketimine hic dikkat edemedigim bir gün oldu o yüzden yarın sabahı ya da bir sonraki sabahı beklicem. Cesaret edemiyorum bir de doğal olarak Çünkü dün normal kaset test yaptım negatif çıktı:/Hadi yapın güzel haberlerinizi alalım... tüm güzl duygu ve dualarım sizinle...
Inşallah hepimiz güzel haberler verelim burdaSabah güzel haberlerinizi alırız inşallah
İnşallah yaaInşallah hepimiz güzel haberler verelim burda
Hadi bakalım güzel haberler gelir inşallah senden deMerhabalar benim bat 15 eylul. Ovulasyon testine baslamistim ama tatil girdi devam edemedim. Tahmini gunlerde iliski oldu, net degilim hayirlisi artik. Bi de fsh im biraz yukselmis. Zor olabilir. Belki de olmaz Allahtan umut kesilmez.
Benim de fsh yüksekti gebeliği engelliyor malesef ama inşallah hamiş oluruz sen de ben de isteyen herkesMerhabalar benim bat 15 eylul. Ovulasyon testine baslamistim ama tatil girdi devam edemedim. Tahmini gunlerde iliski oldu, net degilim hayirlisi artik. Bi de fsh im biraz yukselmis. Zor olabilir. Belki de olmaz Allahtan umut kesilmez.
Ya umarım yerleşme kanamasidir seninkiHayırlısı kızlar ben bugün gezdim tozdum kafa dagittim.Çok az kahverengi leke geldi bakalım yarin devamı gelecek mi?
Papatya1610 canım 3 gün kala negatif çıktı erken test o yüzden bilemiyorum. Çoğu kişi erken testte negatifi görüp adet günü geçince gebeligi öğrenmiş. Adet günün geçmesi en sağlıklısı aslinda ama gönül dayanmiyor
Ne kadar oldu sizin yeni mi başlıyorsunuz tedaviye hayırlısı olur inşallah.Ben de tedavi gördüğüm zamanlar daha çok mutlu oluyorum,daha da çok umutlanıyorum.İnşallah burda güzel haberler veririz birbirimize.İnşallah arkası gelmez
Benim bat 12 Eylül 11 gunum daha var ama şimdiden cenem sivilce içinde .ki hiç abur cubur yemedim yakınlarda
Ayrıca vucudumda ödem ve çok şişkinlik de var karnimda
O yüzden umutlanmsk istemiyorum
Bu ay doktorum adetliyken cagirdi
En azından oyalanacak bir şey var
Ay sırf gece çişimi tutayım diye uyumaya çalisiyorum ve yattım yatalı 3 kere tuvalete kalktım yaKızlar bir ikizler burcu olarak ikizler bir minnoşum olsun çok isterrim inşallah nasip olurTamam hafif anlık duygu değişimlerimiz oluyor ama eğlenceli burcuz ya
Kuzeninin düğünü vardı giremedim çok topiğe.. K krclskn canımcım sürpriz yapar minnoş inşallahPapatya1610 kuzum yarın sabah ilk idrarınla yap bizi sevindir inşallah
Bakalım bizi neler bekliyor. İnşallah bu topikte bebek alışverişini konuştuğumuz günler yakındır ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?