- 20 Ağustos 2019
- 428
- 477
- 103
- 32
kısmet canım hiç sıkma canını allah büyüktürEki Görüntüle 2303578 ne yazık ki benden de pas kızlar:/
Adet gelene kadar umuda devam canım sakın kendini yorma ne olur ne olmaz Rabbim muradimizi nasip eylesinEki Görüntüle 2303578 ne yazık ki benden de pas kızlar:/
Tohumunu aktardan dövdürerek al bir su bardağı kaynamış suya bir çay kaşığı hayıttan koy ve üzerini kapat demlensin bi on dakika bekle sabah aç karnına içiyordum ama bir ay kullandım sadece düştü sonrasında bıraktım tekrar tahlil yaptırmadım inşallah yükselmemiştirBu çayı nasıl kullandın canım bende kullandım tohum alıp kaynattım ama tekrar tahlil yapmadım
inşallah canım sıkma canınıgünaydın kızlar,bu sabah kırmızı kartı gördüm,bat 1 eylüldü,benim umutlar ekime kaldı,inş sizlerden hayırlı haberler gelir..
Kısmet bakalım :)Ay benim de aklıma geldi
3 kuzenim var ikizler olan
Ucu de evlerden ırak
Amin canım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir.Inşallah hamilesindir canım topigimizin kurucusu ilk gebesi sen olursun Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin Amiiin
İnşallah da olmaz canım yaAmin canım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir.Valla kontrol etmeye gidiyorum ay oldum diye korka korka günü yarıladık bakalım şimdilik bir şey yok.
Allah bağışlasın canım inşallah prensesin dünya tatlısı bide kardeşi olur.Benim artık pek umudum kalmadı sadece umut olsun sizlerin güzel haberlerini alayım diye giriyorum kk ne.7 yıllık evliyim 6 yıldır istiyoruz.Benim de 2 kuşum var kendimi artık onlarla avutuyorum.Umut kalmayınca istek de bitiyor.Eşim bile artık eskisi gibi üzülmüyorsun istemiyorsun diyor napalım olmayınca olmuyor işte.Benim 3,5 yaşında bir kızım var☺ikinci için 7 aydır ugrasiyoriz olmadı
Ben de Ağustos da doktora gittim
Eylülde adetliyken çağırdı hormonlarına bakarız dedi .siz ne kadardır istiyorsunuz ?
Umarim Eylül yeni bir başlangıç olur hepimiz için
Nereden sipariş vereceksin kullanıp yorumlarını bekliyoruz hadi inşallahkızlar bir de pre-seed diye bir jel var hamile kalamyı kolaylaştırıyormuş ..ben bu ay onu ve ovülasyon testini deniycem bakalım :)
Ben kavuştum çok şükür Allah'aHayallerine kavuşan var mı♥
Stres yapma canım stresten gecikenler de oluyor tabi inşallah olmazsın müjdeni alırsın oyalanacak bi şeyler bul kek börek yap mesalaAmin canım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir.Valla kontrol etmeye gidiyorum ay oldum diye korka korka günü yarıladık bakalım şimdilik bir şey yok.
Ben tohumu kaynatıyordum direkt bide tok içiyordum sende kullanmaya devam et canım adet zamanı ara ver 2 veya 3 ay kullan bence vücut anca toparlar benimde fsh 15 falandı bir zamanlar şimdi bilmiyorum ama yinede kullanicamTohumunu aktardan dövdürerek al bir su bardağı kaynamış suya bir çay kaşığı hayıttan koy ve üzerini kapat demlensin bi on dakika bekle sabah aç karnına içiyordum ama bir ay kullandım sadece düştü sonrasında bıraktım tekrar tahlil yaptırmadım inşallah yükselmemiştir
Ayyy bende üç gündür köpek alalım diye tutturdum. eşim kafayı yiyorsun korkuyorum diyor sendenAllah bağışlasın canım inşallah prensesin dünya tatlısı bide kardeşi olur.Benim artık pek umudum kalmadı sadece umut olsun sizlerin güzel haberlerini alayım diye giriyorum kk ne.7 yıllık evliyim 6 yıldır istiyoruz.Benim de 2 kuşum var kendimi artık onlarla avutuyorum.Umut kalmayınca istek de bitiyor.Eşim bile artık eskisi gibi üzülmüyorsun istemiyorsun diyor napalım olmayınca olmuyor işte.
Ben kavuştum çok şükür Allah'a ❤
Allah tan çalışıyorum canım yoksa daha çok kafayı takarım.Stres yapma canım stresten gecikenler de oluyor tabi inşallah olmazsın müjdeni alırsın oyalanacak bi şeyler bul kek börek yap mesala
Ayyyyy çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım. Hadi bakalım tecrübelerini paylaş bizimleBen kavuştum çok şükür Allah'a ❤
Hayırlı olsun canım benim ilk gebişimiz geldi. bat kaçtı canım ne zaman öğrendinBen kavuştum çok şükür Allah'a ❤
Amin canım inşallah bekliyorum adeti bakalım umarım gelmezAdet gelene kadar umuda devam canım sakın kendini yorma ne olur ne olmaz Rabbim muradimizi nasip eylesin
Ama gebelik düşünüyoruz ya nette okumuştum hamileyken kullanmayın diye o yüzden bıraktım hamilelik oluşursa sıkıntı olmasın diyeBen tohumu kaynatıyordum direkt bide tok içiyordum sende kullanmaya devam et canım adet zamanı ara ver 2 veya 3 ay kullan bence vücut anca toparlar benimde fsh 15 falandı bir zamanlar şimdi bilmiyorum ama yinede kullanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?