Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu çayı nasıl kullandın canım bende kullandım tohum alıp kaynattım ama tekrar tahlil yapmadım
Tohumunu aktardan dövdürerek al bir su bardağı kaynamış suya bir çay kaşığı hayıttan koy ve üzerini kapat demlensin bi on dakika bekle sabah aç karnına içiyordum ama bir ay kullandım sadece düştü sonrasında bıraktım tekrar tahlil yaptırmadım inşallah yükselmemiştir

Kızlar benim bat'ım 17 si , iki üç gündür böyle tuhaf midem , yani tam bulantı değilde böyle istifra edesim var anlam veremedim. Belki de midemi üşüttüm yani bilemiyorum

Inşallah hamilesindir canım topigimizin kurucusu ilk gebesi sen olursun Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin Amiiin
Amin canım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir. Valla kontrol etmeye gidiyorum ay oldum diye korka korka günü yarıladık bakalım şimdilik bir şey yok.

Allah bağışlasın canım inşallah prensesin dünya tatlısı bide kardeşi olur.Benim artık pek umudum kalmadı sadece umut olsun sizlerin güzel haberlerini alayım diye giriyorum kk ne.7 yıllık evliyim 6 yıldır istiyoruz.Benim de 2 kuşum var kendimi artık onlarla avutuyorum.Umut kalmayınca istek de bitiyor.Eşim bile artık eskisi gibi üzülmüyorsun istemiyorsun diyor napalım olmayınca olmuyor işte.

kızlar bir de pre-seed diye bir jel var hamile kalamyı kolaylaştırıyormuş ..ben bu ay onu ve ovülasyon testini deniycem bakalım :)
Nereden sipariş vereceksin kullanıp yorumlarını bekliyoruz hadi inşallah

Amin canım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir. Valla kontrol etmeye gidiyorum ay oldum diye korka korka günü yarıladık bakalım şimdilik bir şey yok.
Stres yapma canım stresten gecikenler de oluyor tabi inşallah olmazsın müjdeni alırsın oyalanacak bi şeyler bul kek börek yap mesala

Ben tohumu kaynatıyordum direkt bide tok içiyordum sende kullanmaya devam et canım adet zamanı ara ver 2 veya 3 ay kullan bence vücut anca toparlar benimde fsh 15 falandı bir zamanlar şimdi bilmiyorum ama yinede kullanicam

Ayyy bende üç gündür köpek alalım diye tutturdum. eşim kafayı yiyorsun korkuyorum diyor senden normalde evde hayvan beslemek tarzım değil çünkü

Ben kavuştum çok şükür Allah'a ❤
Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin ne kadar zamandır istiyordun bi sorun varmıydı tedavi veya farklı biseyler yaptınmi bunlarda meraklananlarimiz için cevaplarsan seviniriz

Ben tohumu kaynatıyordum direkt bide tok içiyordum sende kullanmaya devam et canım adet zamanı ara ver 2 veya 3 ay kullan bence vücut anca toparlar benimde fsh 15 falandı bir zamanlar şimdi bilmiyorum ama yinede kullanicam
Ama gebelik düşünüyoruz ya nette okumuştum hamileyken kullanmayın diye o yüzden bıraktım hamilelik oluşursa sıkıntı olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…