Ve ayrica ikizler burcu kadini farkli, erkeğini biraz düşünmek lazım evetAy sırf gece çişimi tutayım diye uyumaya çalisiyorum ve yattım yatalı 3 kere tuvalete kalktım ya
10 nun ne kadar üzerinde canım.. inşBenim de fsh yüksekti gebeliği engelliyor malesef ama inşallah hamiş oluruz sen de ben de isteyen herkes
21di sonra hayıt otu çayı nı yapıp içtim düştü 7ye10 nun ne kadar üzerinde canım.. inş
zekilerdir ama hemen gömmeyin :):)Ve ayrica ikizler burcu kadini farkli, erkeğini biraz düşünmek lazım evet
Benim 3,5 yaşında bir kızım varNe kadar oldu sizin yeni mi başlıyorsunuz tedaviye hayırlısı olur inşallah.Ben de tedavi gördüğüm zamanlar daha çok mutlu oluyorum,daha da çok umutlanıyorum.İnşallah burda güzel haberler veririz birbirimize.
Gömmedim canım çünkü bende ikizler burcuyumzekilerdir ama hemen gömmeyin :):)
Hayırlısı canım napalım yeniden doğuş say biter bitmez çalışmalara devamgünaydın kızlar,bu sabah kırmızı kartı gördüm,bat 1 eylüldü,benim umutlar ekime kaldı,inş sizlerden hayırlı haberler gelir..
Hayırlısı canım benim dur bakalım regl gününe var daha senin. :)Eki Görüntüle 2303578 ne yazık ki benden de pas kızlar:/
inş canım,bizim tarihlerimz yakındı,sen ne durumdasın..??Hayırlısı canım napalım yeniden doğuş say biter bitmez çalışmalara devam
Canım benim de bugün sabaha karşı çok sancım ağrım oldu adet oldum sandım ama şu ana kadar gelen giden yok bekliyorum bakalım benim testler negatif çıkmıştı. Dün sadece çok çok az bir kahve leke geldi adet öncesi akıntı mı görecez. Umarım testler yanılmış olur.inş canım,bizim tarihlerimz yakındı,sen ne durumdasın..??
inş canım yaaa,inş senden güzel haberler alırız..Canım benim de bugün sabaha karşı çok sancım ağrım oldu adet oldum sandım ama şu ana kadar gelen giden yok bekliyorum bakalım benim testler negatif çıkmıştı. Dün sadece çok çok az bir kahve leke geldi adet öncesi akıntı mı görecez. Umarım testler yanılmış olur.
4 gün kaldı ama geçen ay 7 gün gecikti inşallah bu ay da gecikmez hemen ovulasyon testlerine başlarımHayırlısı canım benim dur bakalım regl gününe var daha senin. :)
Ay inşallah yaCanım benim de bugün sabaha karşı çok sancım ağrım oldu adet oldum sandım ama şu ana kadar gelen giden yok bekliyorum bakalım benim testler negatif çıkmıştı. Dün sadece çok çok az bir kahve leke geldi adet öncesi akıntı mı görecez. Umarım testler yanılmış olur.
Inşallah hamilesindir canım topigimizin kurucusu ilk gebesi sen olursun Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin AmiiinCanım benim de bugün sabaha karşı çok sancım ağrım oldu adet oldum sandım ama şu ana kadar gelen giden yok bekliyorum bakalım benim testler negatif çıkmıştı. Dün sadece çok çok az bir kahve leke geldi adet öncesi akıntı mı görecez. Umarım testler yanılmış olur.
Bu çayı nasıl kullandın canım bende kullandım tohum alıp kaynattım ama tekrar tahlil yapmadım21di sonra hayıt otu çayı nı yapıp içtim düştü 7ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?