- 29 Ağustos 2019
- 136
- 49
- 18
- 36
Hamile bayanlar özellikle birşey denediniz mi acaba? Psikolata baglamama az kaldıSelam kızlar bende bulantılar azaldı çok şükür daha iyiyim diyebilirim. Daha cinsiyetimiz belli değil beklemedeyiz sizler nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz?
Canım ben neredeyse her ay ovulasyon testi yapıyordum hamile kalmadan önceki aylarda yapmadım bıraktım. Tek yaptığım kafama takmamak oldu. Takvimde yumurtlama günümü gösterdiği günlerde de sabah beraber olmaya çalıştık. Onun dışında inan ekstra bişey yok size tavsiyem hiç kafanıza takmadan düşünmeden düzenli bir birliktelik yaşamak zaten sen takmayıp unutunca sürpriz gibi geliyor bebişler. Rabbim tez zamanda sizlere bu duyguları tattırsın inşallah inşallah hayırlı zamanda güzel haberler alırsınız canım dularım sizlerleHamile bayanlar özellikle birşey denediniz mi acaba? Psikolata baglamama az kaldı
Sağol canım hayırlısıyla inşallahHamdolsun canım. Yolu yarılamışsın ne kadar güzel. Allah hayırla sonuçlandırsın. Cinsiyeti ne bebisin
3 ay hayıt hapını kullandım kuzum aktardan almıştım kapsül şeklinde daha öncede tohum olarak çayını içtim bilmiyorum hormonlara etkisi olmuştur belki ama tahlil falan yaptırmadım 26 günde bir adet oldum 3 ay boyunca bakalım hayırlısıBen de değişen birşey yok maalesef. Canım sen hayıt tohumunu denedin mi? Bu aralar ona denk geliyorum internette
Ne güzel masallahSağol canım hayırlısıyla inşallahKızım olacak senin nasıl gidiyo
Yeni mi kullandın canım. Ben de bu ay olmazsa denemeyi düşünüyorum .3 ay hayıt hapını kullandım kuzum aktardan almıştım kapsül şeklinde daha öncede tohum olarak çayını içtim bilmiyorum hormonlara etkisi olmuştur belki ama tahlil falan yaptırmadım 26 günde bir adet oldum 3 ay boyunca bakalım hayırlısı
2018 kasım da gitmiştim canım bende fsh 9 larda amh 0.92 hsg de tupler acik cikti eşimin de hiz değerleri sıkıntılı cıktı esin tedavi olsun tüp bebek yapılacak dendi başından savar gibi oldu hastane gitmedik bi daha normal yolla gebelik olsun istiyoruz bitkisel birşeyler deniyoruz bakalım kismetYeni mi kullandın canım. Ben de bu ay olmazsa denemeyi düşünüyorum .
En son ne zaman gittin dr a.
Sen ne zaman gittin 2 yıl olmuş seninde drlar ne diyorlarYeni mi kullandın canım. Ben de bu ay olmazsa denemeyi düşünüyorum .
En son ne zaman gittin dr a.
Sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah Rabbim nasip etsinNe güzel masallahBenimde bir kızım var 4 yaşında. Kardeş istiyoruz ona. Allahtan bu düşünceye erken kapılmışız ,2 senedir uğraştırıyor velet bizi
Sen ne zaman gittin 2 yıl olmuş seninde drlar ne diyorlar
Amincanım cümlemizin evladını korusun Allahım.Sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah Rabbim nasip etsinMaşallah Allah bağışlasın canım benim de 2,5 yaşında bir tane kızım var
Aminnn canım inşallahAmincanım cümlemizin evladını korusun Allahım.
Çok şükür bir çocuğumuz var. Psikolojiyi bozuyor bu durum bir noktadan sonra.
Allah isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin
Ah kuzum benim küçük erkek ya sağlıkla dunyaya gelsin inşallah kuzum. Ne yapalım bizde denemelere devam esim ameliyat oldu 27 aralikta bu ay ovulasyon yapayim dedim bende iste 4 gundur ayni tonda cikiyor ama daha adetime hemen hemen 2 hafta var catlamadi heralde kafami kurcalayan bi o var simdilikAyy kızlar bayadır bu tarafı takip edemiyordum. Tam kalbimden geçtiniz içten dua ettim hepinize ve bir bakayım dedim yazmışsınız. Evet cinsiyetimiz belli oldu ErkekÖyle büyüyoruz yavaştan hazırlıklarına başladık. Güzel telaşlar Rabbim isteyen dileyen herkese nasip eder inşallah Sizler ne alemdesiniz?
Amin kuzum inşallahamin canım inşallah.Papatya1610 canım sende sıkıntı yapma gerçekten olacak bu iş Yavaştan hareketlendik artık fırfır geziyor içimde bir kaç haftaya artık sürekli tekmelerini hissedecekmişim. Şimdilik ara ara uyanıyor çünkü Sabırla ve heyecanla bekliyoruz gelmesini. Değişik bir duygu her doktora gittiğimde biraz daha büyümüş oluyor içinde bir canlı büyümesi çok farklı bir şeymiş tarif edemiyorum tam doğunca napcam bilmiyorum Daha gelmeden oyuncağına kadar düşünüyor insan :) Rabbim sizlere de en yakın zamandanasip etsin inşallah hayırlısıylaa
Oyy maşallah sağlıkla gelsin küçük prensAyy kızlar bayadır bu tarafı takip edemiyordum. Tam kalbimden geçtiniz içten dua ettim hepinize ve bir bakayım dedim yazmışsınız. Evet cinsiyetimiz belli oldu ErkekÖyle büyüyoruz yavaştan hazırlıklarına başladık. Güzel telaşlar Rabbim isteyen dileyen herkese nasip eder inşallah Sizler ne alemdesiniz?
Klomen yumurtaların gelişmesini sağlıyor yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonra dr ilişki düzeni veriyor hakkında hayırlısı olsun canım ben yine yeniden adet oldum beklemeye devam ☹☹☹Yeni gittik sayılır canım. İki ayrı dr a gittim. Eşimin değerleri normal. Benim kan değerlerimde normal. Hsg çektirme gereksiniminde bulunmadılar, neden bilmem. Herhangi bir sorun görünmüyor. Klomen başlayalım dedi, o ayda eşim göreve gittiği için almadım. Klomen hakkında da bilgim yok açıkçası. Tereddutluydum.
Zamanı gelmedi demek ki. İkimiz içinde hayırlısı. Sen hiç tedavi denedin mi canımKlomen yumurtaların gelişmesini sağlıyor yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonra dr ilişki düzeni veriyor hakkında hayırlısı olsun canım ben yine yeniden adet oldum beklemeye devam ☹☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?