Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile bayanlar özellikle birşey denediniz mi acaba? Psikolata baglamama az kaldı
Canım ben neredeyse her ay ovulasyon testi yapıyordum hamile kalmadan önceki aylarda yapmadım bıraktım. Tek yaptığım kafama takmamak oldu. Takvimde yumurtlama günümü gösterdiği günlerde de sabah beraber olmaya çalıştık. Onun dışında inan ekstra bişey yok size tavsiyem hiç kafanıza takmadan düşünmeden düzenli bir birliktelik yaşamak zaten sen takmayıp unutunca sürpriz gibi geliyor bebişler. Rabbim tez zamanda sizlere bu duyguları tattırsın inşallah inşallah hayırlı zamanda güzel haberler alırsınız canım dularım sizlerle

Ben de değişen birşey yok maalesef. Canım sen hayıt tohumunu denedin mi? Bu aralar ona denk geliyorum internette
3 ay hayıt hapını kullandım kuzum aktardan almıştım kapsül şeklinde daha öncede tohum olarak çayını içtim bilmiyorum hormonlara etkisi olmuştur belki ama tahlil falan yaptırmadım 26 günde bir adet oldum 3 ay boyunca bakalım hayırlısı

Yeni mi kullandın canım. Ben de bu ay olmazsa denemeyi düşünüyorum .
En son ne zaman gittin dr a.

Yeni mi kullandın canım. Ben de bu ay olmazsa denemeyi düşünüyorum .
En son ne zaman gittin dr a.
2018 kasım da gitmiştim canım bende fsh 9 larda amh 0.92 hsg de tupler acik cikti eşimin de hiz değerleri sıkıntılı cıktı esin tedavi olsun tüp bebek yapılacak dendi başından savar gibi oldu hastane gitmedik bi daha normal yolla gebelik olsun istiyoruz bitkisel birşeyler deniyoruz bakalım kismet

Ne güzel masallah Benimde bir kızım var 4 yaşında. Kardeş istiyoruz ona. Allahtan bu düşünceye erken kapılmışız ,2 senedir uğraştırıyor velet bizi
Sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah Rabbim nasip etsin Maşallah Allah bağışlasın canım benim de 2,5 yaşında bir tane kızım var

Sen ne zaman gittin 2 yıl olmuş seninde drlar ne diyorlar

Yeni gittik sayılır canım. İki ayrı dr a gittim. Eşimin değerleri normal. Benim kan değerlerimde normal. Hsg çektirme gereksiniminde bulunmadılar, neden bilmem. Herhangi bir sorun görünmüyor. Klomen başlayalım dedi, o ayda eşim göreve gittiği için almadım. Klomen hakkında da bilgim yok açıkçası. Tereddutluydum.

Sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah Rabbim nasip etsin Maşallah Allah bağışlasın canım benim de 2,5 yaşında bir tane kızım var
Amincanım cümlemizin evladını korusun Allahım.
Çok şükür bir çocuğumuz var. Psikolojiyi bozuyor bu durum bir noktadan sonra.
Allah isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin

Amincanım cümlemizin evladını korusun Allahım.
Çok şükür bir çocuğumuz var. Psikolojiyi bozuyor bu durum bir noktadan sonra.
Allah isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versin
Aminnn canım inşallah Tabi ki çok şükür

Ayy kızlar bayadır bu tarafı takip edemiyordum. Tam kalbimden geçtiniz içten dua ettim hepinize ve bir bakayım dedim yazmışsınız. Evet cinsiyetimiz belli oldu Erkek Öyle büyüyoruz yavaştan hazırlıklarına başladık. Güzel telaşlar Rabbim isteyen dileyen herkese nasip eder inşallah Sizler ne alemdesiniz?

Ah kuzum benim küçük erkek ya sağlıkla dunyaya gelsin inşallah kuzum. Ne yapalım bizde denemelere devam esim ameliyat oldu 27 aralikta bu ay ovulasyon yapayim dedim bende iste 4 gundur ayni tonda cikiyor ama daha adetime hemen hemen 2 hafta var catlamadi heralde kafami kurcalayan bi o var simdilik sen napiyorsun hareketleri hissetmeye baslamissindir nasil bir duygu

amin canım inşallah. Papatya1610 canım sende sıkıntı yapma gerçekten olacak bu iş Yavaştan hareketlendik artık fırfır geziyor içimde bir kaç haftaya artık sürekli tekmelerini hissedecekmişim. Şimdilik ara ara uyanıyor çünkü Sabırla ve heyecanla bekliyoruz gelmesini. Değişik bir duygu her doktora gittiğimde biraz daha büyümüş oluyor içinde bir canlı büyümesi çok farklı bir şeymiş tarif edemiyorum tam doğunca napcam bilmiyorum Daha gelmeden oyuncağına kadar düşünüyor insan :) Rabbim sizlere de en yakın zamandanasip etsin inşallah hayırlısıylaa

Amin kuzum inşallah isim düşünüyor musun hala karar verememissindir muhtemelen genelde öyle oluyor çünkü

Oyy maşallah sağlıkla gelsin küçük prens

Klomen yumurtaların gelişmesini sağlıyor yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun sonra dr ilişki düzeni veriyor hakkında hayırlısı olsun canım ben yine yeniden adet oldum beklemeye devam ☹☹☹

Zamanı gelmedi demek ki. İkimiz içinde hayırlısı. Sen hiç tedavi denedin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…