O zaman 21 ocak oluyor galiba yumurtlama gunun dimiDaha varmis baya... 26--27 günde bir oluyorum 6 gün sürer düzenli yani
21 22 yada 23 gibi olabilir 2 aydir ovulasyon testi kullanıyorumve ateş takipi yapıyorum kasımda 15.gün aralik da 14.gün pik olduO zaman 21 ocak oluyor galiba yumurtlama gunun dimi
Bende her ay ayni saniyodum megerse degilmis yeni ogrendim hic test te yapmadim sadece 1 kere iliski oldu bakalim hayirlisi canim iyi degerlendir o gunleri21 22 yada 23 gibi olabilir 2 aydir ovulasyon testi kullanıyorumve ateş takipi yapıyorum kasımda 15.gün aralik da 14.gün pik oldu
Geçen aylar da değerlendirdim kuzum bu ay da ovulasyon testi yapicam tabi değerlendirmelere de devam bakalım kısmetBende her ay ayni saniyodum megerse degilmis yeni ogrendim hic test te yapmadim sadece 1 kere iliski oldu bakalim hayirlisi canim iyi degerlendir o gunleri
Cnm ben dusunmuyodum aslinda suan yani onceligim is sonra cocuktu olursa surpriz olucak 21 yasindayimDido337 Sen ne zamandır düşünüyorsun yaş kaç hikayeni anlatirmisin
Aynen oyle nasip kismet bu isler ilk cocukmu olcak cnm seninGeçen aylar da değerlendirdim kuzum bu ay da ovulasyon testi yapicam tabi değerlendirmelere de devam bakalım kısmet
Ooo daha yolun başındasın desene hakkında hayırlısı canım benim 11 yasinda oğlum var dileğimiz bir kardeşi olsun bizde bu mucizeyi 2.kez yasayalım...Cnm ben dusunmuyodum aslinda suan yani onceligim is sonra cocuktu olursa surpriz olucak 21 yasindayim
Aynen oyle canim benim insallah olur hayirlisiylaOoo daha yolun başındasın desene hakkında hayırlısı canım benim 11 yasinda oğlum var dileğimiz bir kardeşi olsun bizde bu mucizeyi 2.kez yasayalım...
Hayır canım göstermedi kendini sipa. Yarin kontrolüm var belki bu sefer gösterircanım cinsiyet belli oldu mu ?
Aynen kuzum bu ay da yaparim bakalım kısmet sabırla bekliyoruzS Sevda Masal canım üzülme evet zor ama sabır diyoruz. Ovulasyonu mutlaka yap canım. Dualarim sizinle Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah.
Bizide haberdar et kuzumHayır canım göstermedi kendini sipa. Yarin kontrolüm var belki bu sefer gösterirsenin nasıl gidiyor basladi mi bulantilar
Canım 2 haftadır yoğun bir bulantım ve kusmam var yataktan kafamı kaldıramıyorum çoğu zaman ve hiç iştahım yok bakalım 12.haftada azalır diyorlar senin nasıl gidiyo canımHayır canım göstermedi kendini sipa. Yarin kontrolüm var belki bu sefer gösterirsenin nasıl gidiyor basladi mi bulantilar
Canım o kısım gerçekten kişiye göre değişiyormuş onu gördüm. Benim bulantılar başlayınca doktorum ilaç verdi onu kullanıyorum ki hala kullanıyorumCanım 2 haftadır yoğun bir bulantım ve kusmam var yataktan kafamı kaldıramıyorum çoğu zaman ve hiç iştahım yok bakalım 12.haftada azalır diyorlar senin nasıl gidiyo canım
merhaba canım iyiyim ben sen nasılsınHamişler ve hamiş olmak isteyenler son durumlar nedir:)
Durum stabil mucizemizi beklemeye devam kuzum sen nasılsınHamişler ve hamiş olmak isteyenler son durumlar nedir:)
Selam kızlar bende bulantılar azaldı çok şükür daha iyiyim diyebilirim. Daha cinsiyetimiz belli değil beklemedeyiz sizler nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz?Hamişler ve hamiş olmak isteyenler son durumlar nedir:)
Hamdolsun canım. Yolu yarılamışsın ne kadar güzel. Allah hayırla sonuçlandırsın. Cinsiyeti ne bebisinmerhaba canım iyiyim ben sen nasılsın
Ben de değişen birşey yok maalesef. Canım sen hayıt tohumunu denedin mi? Bu aralar ona denk geliyorum internetteDurum stabil mucizemizi beklemeye devam kuzum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?