Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
21 22 yada 23 gibi olabilir 2 aydir ovulasyon testi kullanıyorumve ateş takipi yapıyorum kasımda 15.gün aralik da 14.gün pik oldu
Bende her ay ayni saniyodum megerse degilmis yeni ogrendim hic test te yapmadim sadece 1 kere iliski oldu bakalim hayirlisi canim iyi degerlendir o gunleri

Bende her ay ayni saniyodum megerse degilmis yeni ogrendim hic test te yapmadim sadece 1 kere iliski oldu bakalim hayirlisi canim iyi degerlendir o gunleri
Geçen aylar da değerlendirdim kuzum bu ay da ovulasyon testi yapicam tabi değerlendirmelere de devam bakalım kısmet

Cnm ben dusunmuyodum aslinda suan yani onceligim is sonra cocuktu olursa surpriz olucak 21 yasindayim
Ooo daha yolun başındasın desene hakkında hayırlısı canım benim 11 yasinda oğlum var dileğimiz bir kardeşi olsun bizde bu mucizeyi 2.kez yasayalım...

Hayır canım göstermedi kendini sipa. Yarin kontrolüm var belki bu sefer gösterir senin nasıl gidiyor basladi mi bulantilar
Canım 2 haftadır yoğun bir bulantım ve kusmam var yataktan kafamı kaldıramıyorum çoğu zaman ve hiç iştahım yok bakalım 12.haftada azalır diyorlar senin nasıl gidiyo canım

Canım 2 haftadır yoğun bir bulantım ve kusmam var yataktan kafamı kaldıramıyorum çoğu zaman ve hiç iştahım yok bakalım 12.haftada azalır diyorlar senin nasıl gidiyo canım
Canım o kısım gerçekten kişiye göre değişiyormuş onu gördüm. Benim bulantılar başlayınca doktorum ilaç verdi onu kullanıyorum ki hala kullanıyorum Yoksa çalışınca çok zor oluyor.İlaca rağmen bile arada kusuyorum.Bir gün çok iyiyim bir gün halsizlikten kolum kıpırdamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…