- 20 Ağustos 2019
- 428
- 477
- 103
- 32
canım cinsiyet belli oldu mu ?Masallah canimBende 2li test için girdim saglikliymis ama kan testi vermistim haftaya sonucu cikacak. Cinsiyetine bakmaya çalıştı ama göstermedi yan döndü hep
Slm canım bu ay a olmadı adet oldum artık ne yapacagimi şaşırdımSağol canım benim iyi olmaya çalışıyorum çok şükür.Evet yumurtalar toplandı,yaklaşık 2 ay beklemedeydim.Şuan transfer için hazırlık aşamasındayım.Ocak 8 gibi planlanıyor transfer.İnşallah bir gün ben de burda haberimi veririm.Canım ben keten tohumu yağını her gece bir tatlı kaşığı olarak içiyordum.Aralıksız 3 ay kullan demişlerdi.Şuan kullanmıyorum yumurtalar toplandığı için.İnşallah şifa olur sana canım. Senin haberini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah.
Slm canım bu ay a olmadı adet geldi catartık ne yapacagimi şaşırdımSağol canım benim iyi olmaya çalışıyorum çok şükür.Evet yumurtalar toplandı,yaklaşık 2 ay beklemedeydim.Şuan transfer için hazırlık aşamasındayım.Ocak 8 gibi planlanıyor transfer.İnşallah bir gün ben de burda haberimi veririm.Canım ben keten tohumu yağını her gece bir tatlı kaşığı olarak içiyordum.Aralıksız 3 ay kullan demişlerdi.Şuan kullanmıyorum yumurtalar toplandığı için.İnşallah şifa olur sana canım. Senin haberini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah.
Rabbim büyük canım elbet bir gün olur üzülme.Biraz akışına bırak bakalım ne olacak,kafan rahat olsun.İnşallah olucak.Slm canım bu ay a olmadı adet geldi catartık ne yapacagimi şaşırdım
Bisey yapmasam da olmuyor yapsamda bende bilmiyom artık Hayırlısı hepimiz icindeRabbim büyük canım elbet bir gün olur üzülme.Biraz akışına bırak bakalım ne olacak,kafan rahat olsun.İnşallah olucak.
Bu arada adetin 5. Gunu hormon testi yapılır mı bilgin varmı yarın çok yoğun olurum ultrasonla bakarlarsa pek rahat olamam zaten o da ayrı psikolojimi bozuyorRabbim büyük canım elbet bir gün olur üzülme.Biraz akışına bırak bakalım ne olacak,kafan rahat olsun.İnşallah olucak.
Canım sanırım yapıyorlar adetin bitmezse yaparlar sanırım.Çok kısa sürmüyorsa.Bu arada adetin 5. Gunu hormon testi yapılır mı bilgin varmı yarın çok yoğun olurum ultrasonla bakarlarsa pek rahat olamam zaten o da ayrı psikolojimi bozuyor
5.gün lekelenmeden biraz fazla oluyor 6 yada 7 gün bitmiş oluyorum gitsem mi gitmesemmi bilemedimCanım sanırım yapıyorlar adetin bitmezse yaparlar sanırım.Çok kısa sürmüyorsa.
İstersen bekle sonraki adetinin 3.günü git garanti olsun.Hormonlara mı baktırıcaksın tedavi filan mı düşünüyorsun.İnşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.5.gün lekelenmeden biraz fazla oluyor 6 yada 7 gün bitmiş oluyorum gitsem mi gitmesemmi bilemedim
Tedavi ye yaza başlayalım diyoruz aşılama yaptırmayı düşünüyorum bu ay bi hormonlara bakılsın dedim sağlık ocağındaki tahlilde tsh hormonum yüksek cıktı dahiliye ye giderim büyük ihtimalİstersen bekle sonraki adetinin 3.günü git garanti olsun.Hormonlara mı baktırıcaksın tedavi filan mı düşünüyorsun.İnşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah.Daha fazla aratmasın.Tedavi ye yaza başlayalım diyoruz aşılama yaptırmayı düşünüyorum bu ay bi hormonlara bakılsın dedim sağlık ocağındaki tahlilde tsh hormonum yüksek cıktı dahiliye ye giderim büyük ihtimal
Amin kuzum Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesinRabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah.Daha fazla aratmasın.
Eğer nasibinde varsa olur tabiki olmaz diye bişey yok istersen hergun birliktelik olsun olmayabilirde yani takdir i ilahi... düşün ki bizim 4 buçuk yıldır olmuyorKizceler bisey sorucam sadece adetin 10.gununde iliskiyle hamile kalinirmi
Cnm benim kafana takma o dusunceyi cikar o zmn oluyor ben pko hastasiyim kisirim olmaz derdim ilk ayda hamile kalmistim ama o zmn catlama zmnini biliyordum simdi erken oldu acaba olmusmudur diye merak etmiyo diilimEğer nasibinde varsa olur tabiki olmaz diye bişey yok istersen hergun birliktelik olsun olmayabilirde yani takdir i ilahi... düşün ki bizim 4 buçuk yıldır olmuyor
Sağol desteğin için kuzum da o kadar yıl olmuş kafama takmadigim an illa ki olmuştur nasip herşey Rabbim gönlüne göre versin senin için ne iyi olacaksa öyle olsun kuzum inşallah bebişine kavuşursunCnm benim kafana takma o dusunceyi cikar o zmn oluyor ben pko hastasiyim kisirim olmaz derdim ilk ayda hamile kalmistim ama o zmn catlama zmnini biliyordum simdi erken oldu acaba olmusmudur diye merak etmiyo diilim
Insallah sende cnm benim bat ne zamanSağol desteğin için kuzum da o kadar yıl olmuş kafama takmadigim an illa ki olmuştur nasip herşey Rabbim gönlüne göre versin senin için ne iyi olacaksa öyle olsun kuzum inşallah bebişine kavuşursun
Su an regl dönemindeyim 3.günüm bat 4 şubat sen gebelik testi falan yaptınmiInsallah sende cnm benim bat ne zaman
Yok kuzu daha bat a cok var benimde 26 ocak bekliyorum..Su an regl dönemindeyim 3.günüm bat 4 şubat sen gebelik testi falan yaptınmi
Daha varmis baya... 26--27 günde bir oluyorum 6 gün sürer düzenli yaniYok kuzu daha bat a cok var benimde 26 ocak bekliyorum..
Kac gun adet dongun duzenli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?