Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm canım bu ay a olmadı adet oldum artık ne yapacagimi şaşırdım

Slm canım bu ay a olmadı adet geldi catartık ne yapacagimi şaşırdım

Rabbim büyük canım elbet bir gün olur üzülme.Biraz akışına bırak bakalım ne olacak,kafan rahat olsun.İnşallah olucak.
Bu arada adetin 5. Gunu hormon testi yapılır mı bilgin varmı yarın çok yoğun olurum ultrasonla bakarlarsa pek rahat olamam zaten o da ayrı psikolojimi bozuyor

5.gün lekelenmeden biraz fazla oluyor 6 yada 7 gün bitmiş oluyorum gitsem mi gitmesemmi bilemedim
İstersen bekle sonraki adetinin 3.günü git garanti olsun.Hormonlara mı baktırıcaksın tedavi filan mı düşünüyorsun.İnşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

İstersen bekle sonraki adetinin 3.günü git garanti olsun.Hormonlara mı baktırıcaksın tedavi filan mı düşünüyorsun.İnşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Tedavi ye yaza başlayalım diyoruz aşılama yaptırmayı düşünüyorum bu ay bi hormonlara bakılsın dedim sağlık ocağındaki tahlilde tsh hormonum yüksek cıktı dahiliye ye giderim büyük ihtimal

Tedavi ye yaza başlayalım diyoruz aşılama yaptırmayı düşünüyorum bu ay bi hormonlara bakılsın dedim sağlık ocağındaki tahlilde tsh hormonum yüksek cıktı dahiliye ye giderim büyük ihtimal
Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah.Daha fazla aratmasın.

Kizceler bisey sorucam sadece adetin 10.gununde iliskiyle hamile kalinirmi

Kizceler bisey sorucam sadece adetin 10.gununde iliskiyle hamile kalinirmi
Eğer nasibinde varsa olur tabiki olmaz diye bişey yok istersen hergun birliktelik olsun olmayabilirde yani takdir i ilahi... düşün ki bizim 4 buçuk yıldır olmuyor

Eğer nasibinde varsa olur tabiki olmaz diye bişey yok istersen hergun birliktelik olsun olmayabilirde yani takdir i ilahi... düşün ki bizim 4 buçuk yıldır olmuyor
Cnm benim kafana takma o dusunceyi cikar o zmn oluyor ben pko hastasiyim kisirim olmaz derdim ilk ayda hamile kalmistim ama o zmn catlama zmnini biliyordum simdi erken oldu acaba olmusmudur diye merak etmiyo diilim

Cnm benim kafana takma o dusunceyi cikar o zmn oluyor ben pko hastasiyim kisirim olmaz derdim ilk ayda hamile kalmistim ama o zmn catlama zmnini biliyordum simdi erken oldu acaba olmusmudur diye merak etmiyo diilim
Sağol desteğin için kuzum da o kadar yıl olmuş kafama takmadigim an illa ki olmuştur nasip herşey Rabbim gönlüne göre versin senin için ne iyi olacaksa öyle olsun kuzum inşallah bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…