- 11 Temmuz 2025
- 278
- 69
- 13
- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Ay balım ben cuma günü mü kan vercem şimdiiiiOoo tamam işte mükk
Bak bence aceleci olma vermeni istiyorum da. Bana kalsa Pts kan vermen.. cts test yaparsın ya da pazar günü.. cuma günü hastanede vermen gerekir. Sağlık ocağında hemen çıkmıyor Pts ye kalıyor zaten.Ay balım ben cuma günü mü kan vercem şimdiiii
O zaman direkt pzt kan veriyim benBak bence aceleci olma vermeni istiyorum da. Bana kalsa Pts kan vermen.. cts test yaparsın ya da pazar günü.. cuma günü hastanede vermen gerekir. Sağlık ocağında hemen çıkmıyor Pts ye kalıyor zaten.
Bencede canım hafta sonuda test yaparsın inşallah tutmuşturO zaman direkt pzt kan veriyim ben
Kızlar nasılsınız bi değişiklik var mıBencede canım hafta sonuda test yaparsın inşallah tutmuştur
Birbirini hiç tanımayan insanların burda birbirlerini merak etmesi, canım kadınlarKızlar nasılsınız bi değişiklik var mı
Benim bugün karnımda sancı var ama regl de olabilirim bilmiyorum ya bakıcazzzz siz nasılsınızKızlar nasılsınız bi değişiklik var mı
Benim bacaklarım ya sormaBenim bugün karnımda sancı var ama regl de olabilirim bilmiyorum ya bakıcazzzz siz nasılsınız
Ay ben göğüslerimle perişanım yaaKızlar nasılsınız bi değişiklik var mı
Ay hadi inşallah yaaAy ben göğüslerimle perişanım yaabugün uykunun arasında bile beni uyandırdı. Soluma sagima yatarken.. gerim gerim geriliyor. Patlicak gibi oluyorlar. Uçları belirginleşmis gibi. İğneden üç dört gün sonra baslamisti giderek arttı
Böyle karnıma bıçak saplanıyor gibi dün de belim ağrıyorduBenim bacaklarım ya sorma
İnşaallah hadi hayırlı haberlerAy ben göğüslerimle perişanım yaabugün uykunun arasında bile beni uyandırdı. Soluma sagima yatarken.. gerim gerim geriliyor. Patlicak gibi oluyorlar. Uçları belirginleşmis gibi. İğneden üç dört gün sonra baslamisti giderek arttı
Dün belim vardı bugün yok bacaklarım fena akıntı var ama o da fitildenBöyle karnıma bıçak saplanıyor gibi dün de belim ağrıyordu
Akıntı benim de devam ediyor ama regl öncesi belirtilerle çok bagdaştıgı için emin olamıyorum isteDün belim vardı bugün yok bacaklarım fena akıntı var ama o da fitilden
eşke biri yüzümüze bakıp dese ki hamilesinAkıntı benim de devam ediyor ama regl öncesi belirtilerle çok bagdaştıgı için emin olamıyorum iste
Hahahaha ay çok tatlısın yicemK
eşke biri yüzümüze bakıp dese ki hamilesinbizde stresten kurtulsak
İnan çok içten diyorum valla şöyle biri olsa bekleyen herkese dese hamilesin diye koca bi oh çeksekHahahaha ay çok tatlısın yicem
İnşallah canım Ama işte iğnelerin etkileri diye düşünüyorum sonuçta hormon yüklendi bir ton. Hemen hamileliğe yormamamk lazım normal zamanlarda benim adetime yakın göğüslerimde ağrı olurdu ama bu kez farklı onuda iğneler diyorum ya bakalimAy hadi inşallah yaa
İnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için sizde durumlar nasilİnşaallah hadi hayırlı haberler
Bi farklılık yok ya aynıyım dün biraz yoğundu eve geldim yatınca sol kaşığım bi acıdı bi şey oldu dinlenince geöti bilmiyorum anlamıyorum artık hiçbir test yapmaya korkuyorum sabah bacaklarım ağrıyordu adet olacakken de ağrır bu şekildeİnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?