Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Ay balım ben cuma günü mü kan vercem şimdiiii
Bak bence aceleci olma vermeni istiyorum da. Bana kalsa Pts kan vermen.. cts test yaparsın ya da pazar günü.. cuma günü hastanede vermen gerekir. Sağlık ocağında hemen çıkmıyor Pts ye kalıyor zaten.

Kızlar nasılsınız bi değişiklik var mı
Ay ben göğüslerimle perişanım yaa bugün uykunun arasında bile beni uyandırdı. Soluma sagima yatarken.. gerim gerim geriliyor. Patlicak gibi oluyorlar. Uçları belirginleşmis gibi. İğneden üç dört gün sonra baslamisti giderek arttı

İnşaallah hadi hayırlı haberler

Ay hadi inşallah yaa
İnşallah canım Ama işte iğnelerin etkileri diye düşünüyorum sonuçta hormon yüklendi bir ton. Hemen hamileliğe yormamamk lazım normal zamanlarda benim adetime yakın göğüslerimde ağrı olurdu ama bu kez farklı onuda iğneler diyorum ya bakalim

İnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için sizde durumlar nasil
Bi farklılık yok ya aynıyım dün biraz yoğundu eve geldim yatınca sol kaşığım bi acıdı bi şey oldu dinlenince geöti bilmiyorum anlamıyorum artık hiçbir test yapmaya korkuyorum sabah bacaklarım ağrıyordu adet olacakken de ağrır bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…