- 23 Haziran 2024
- 3.986
- 1.323
- 53
- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Ayy evet inşallah kuzum bu kez o yarım kalan sevinçlerimiz tamamlansin inşallahAy hadi bakalım hayırlı sonuçlar alalım yine beraber öğreniriz inşallah
Evet 14 de sonra diyorlar14.gun test yapin diyolar balım ya ben o günü beklerim. Sanırım bazılarında 12.gune kadar iğne etkisi oluyormuş Garanti 14 işte. Sağlıklı sonuç olur
İnsallah yaaa bi ara ateşim çıktı yanaklarım al al oldu hahaha anlamadım ne oluyor bi de bugün öyle bir akıntım var ki afedersin bembeyaz renk yapışkan gibi bende iğne etkileri gitmiş 7. Gün test yaptım negatife dönmüstüAhh inşallah gebelik içindirbende ağrılar geziniyor balım ya sanki Yumurtlama ağrısı gibi gelip gidiyor... Sagli sollu neler oluyor çözemedim bugün ovulasyon testi yapayım iğne etkisi varmı dedim baktım evet daha iğne etkisi duruyor pik değil ama pike çok yakın çıktı.
İşte belirti olarak bugün akıntım oldu çok fazla 10. Gün sanırım bugün siz nasılsınızBende sizinle aynı gün olmuşum nasıl hissediyorsunuz var mı belirti bi şey benim ikinci iğnem
Ortalama 12-14 günde geçiyor kuşum ama bende 7. Günde iğne etkisi gitmişti gebelikle takip ettim ilk günler aşırı koyu çıkıyordu sona doğru silikleşti şimdi hiç yok çizgiTam olarak ne zaman geçer kuzum iğnenin etkisi bende dün vurdum iğneyi bakalım
Ya ben anlamıyorum bi şey yok gibi akıntı da güvenemiyorum çünkü fitil kullanıyorum bacaklarım ağrıyor bi arada da krampİşte belirti olarak bugün akıntım oldu çok fazla 10. Gün sanırım bugün siz nasılsınız
Bende de öyle aman aman göğüs ağrısı vs olmadı hatta bi kadınla atışır gibi oldum burda hahahaha iste göğüs ağrısı önemli vs yazmıştı kime göre neye göre dedim ya herkesin bedeni farklı çalışır sonuçta moral bozmaya gerek var mı yani hassas olanlar olabilir morali bozulur vs hoş değil sen içini ferah tut güzel olacak her şeyYa ben anlamıyorum bi şey yok gibi akıntı da güvenemiyorum çünkü fitil kullanıyorum bacaklarım ağrıyor bi arada da kramp
Ya ben anlamıyorum bi şey yok gibi akıntı da güvenemiyorum çünkü fitil kullanıyorum bacaklarım ağrıyor bi arada da kramp
Ya inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım benim geçen ay da yaptırmıştım iğne yine bacak ağrım olmuştu yine var korkuyorum adet olurum diyeBende de öyle aman aman göğüs ağrısı vs olmadı hatta bi kadınla atışır gibi oldum burda hahahaha iste göğüs ağrısı önemli vs yazmıştı kime göre neye göre dedim ya herkesin bedeni farklı çalışır sonuçta moral bozmaya gerek var mı yani hassas olanlar olabilir morali bozulur vs hoş değil sen içini ferah tut güzel olacak her şey
Benim de 2. İğnem Klomen+çatlatma iğnesi oldum. İlk iğnem gonapeptyldi ikinci ovitrelle ilki tek doz yetersiz kalmış yumurtamı çatlatmak içinYa inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım benim geçen ay da yaptırmıştım iğne yine bacak ağrım olmuştu yine var korkuyorum adet olurum diye
Anladım bebişim ya ben saldım artık test felan yapmayacağım devlette tedavi olduğum için mecburen aşılama oluyorumOrtalama 12-14 günde geçiyor kuşum ama bende 7. Günde iğne etkisi gitmişti gebelikle takip ettim ilk günler aşırı koyu çıkıyordu sona doğru silikleşti şimdi hiç yok çizgi
Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah güzel haberler veririz 14.gunEvet 14 de sonra diyorlar
Aa evet sen demiştin.. benim etkisi duruyor belli ya. Ayy sendeki gebelik olmasın bende oyle çok akıntı yok hafif bendekilerİnsallah yaaa bi ara ateşim çıktı yanaklarım al al oldu hahaha anlamadım ne oluyor bi de bugün öyle bir akıntım var ki afedersin bembeyaz renk yapışkan gibi bende iğne etkileri gitmiş 7. Gün test yaptım negatife dönmüstü
Ben hiç denemedim aşılama bakalım inşallah güzel olsun yaaa sonuclaırmızAnladım bebişim ya ben saldım artık test felan yapmayacağım devlette tedavi olduğum için mecburen aşılama oluyorumyumurtam çoktan çatladı güya bana aşılama yapacaklar işte test felan yapmıyorum 14 gün sonra hayırlısı
Ay bilemicem bitanemmm bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririz birbirimizeAa evet sen demiştin.. benim etkisi duruyor belli ya. Ayy sendeki gebelik olmasın bende oyle çok akıntı yok hafif bendekilerbiara benimde ateşim vardı basım agriyodu parol içtimde kendime geldimde normal yorgunluktandir benimki. Sen 12.gun test yapabilirsin diye düşünüyorum ben kontrol etmediğim için anlamam. Sadcee elimde bir ovulasyon testi daha var onuda 11.gun falan yaparım bakarim
İnsallah canikom inşallah aminnnAy bilemicem bitanemmm bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Benim de femara + 2 tane gonapeptly arka arkaya yapmıştımBenim de 2. İğnem Klomen+çatlatma iğnesi oldum. İlk iğnem gonapeptyldi ikinci ovitrelle ilki tek doz yetersiz kalmış yumurtamı çatlatmak için
Bende de pcos varBenim de femara + 2 tane gonapeptly arka arkaya yapmıştımpcos var bende sizde ne var
Ya Hey Allahım hepimize hayırlı sonuçlar inşallahBende de pcos var
Sakin ol balımm güzel olacak genciz çıtırız devammm hahahaYa Hey Allahım hepimize hayırlı sonuçlar inşallahödüm kopuyor
Haha çok doğru dedin inanSakin ol balımm güzel olacak genciz çıtırız devammm hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?