Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Sen Yumurta geliştirici hap kullanmadin mi sadece ovitrella mi vurdurmustun?
Kullandım canım geçen ay da kullanmışım iğne yaptım ama olmadı 27 sinde reglim başladı bu sefer de aynı şekilde yapıldı ama Lh yine yüksekti ondan emin olamıyorum yani adet olmadım olmuştur diyemiyorum ne yazık lı

Senin ikinci ayındi o zaman ilaçla.. hayırlısı olsun canım inşallah bu kez olmuştur

Aynen canım ikinci kez
Benim doktorum beni ilaçla devam ettirmesi letuyu kullandı fayda görmeyince Gonalf verdi ikinci ayda. O da yumurtami daha güzel büyüttü fakat yine tutmadı. Bende rahim filmi çektirmeye karar verdim. Bişey varsa boş yere bunlarla uğraşmayım dedim bide Gebelik şansım yükselir diye iğnelere para vermek yerine bu yolu seçtim. Gonalf çok pahalı bir iğne.

Öyle mi ne kadardı iğne peki rahim filmi özelde mi çektiriyorsun ben başlamadan çektirmiştim

Öyle mi ne kadardı iğne peki rahim filmi özelde mi çektiriyorsun ben başlamadan çektirmiştim
Bana başlamadan cektirmedi kimyasal gebeliğin var gerek yok şimdilik dedi. Ama ikinci denemeden sonra istersen çekelim gibi bişey dedi. Bende çektirmek istiyorum özelde cektiricem canım narkozla. Gonalf+ovitrella 7 bin küsur vermiştim sanırım. Muayene ücreti v.s de veriyorum bide ek takviye. Nerden baksan rahim filmi ücreti çıkmıştı bu ay.. o yüzden bende bu ay hem maddi olarak yöneldim hemde manevî.. gebelik şansım artsın rahmim temizlensin dedim. Yenidende doktora gitmicem iki ay falan kendim ovulasyon testi ile denicem. Daha olmazsa Doktora giderim.. iki kere de olsa bu tür tedaviler beni boğdu. Yorulmak istemiyorum

Çok haklısın hep Allajım bu günlerimizi aratma diye dua ediyorum ama ne çektiğini de bi kendim bi de Allah biliyor

Çok haklısın hep Allajım bu günlerimizi aratma diye dua ediyorum ama ne çektiğini de bi kendim bi de Allah biliyor
Öyle canım psikolojik olarak ister istemez etkileniyoruz bide Doktora gidip iğne v.s biseyler kullanınca daha çok umutlanmaya başlıyor bence insan.. olmayınca da daha çok yıkım oluyor.

Öyle canım psikolojik olarak ister istemez etkileniyoruz bide Doktora gidip iğne v.s biseyler kullanınca daha çok umutlanmaya başlıyor bence insan.. olmayınca da daha çok yıkım oluyor.
Evet maalesef ama inanıyorum yani bu sefer bi teslimiyet duygusu vardı belki de o yüzden sabredip bekliyorum test için vardır Allahım bildiği diye düşündüm ama tabi üzülmemek elde değil insanlar düşünme boşver işte o zaman oluyor diyor da çok istediğin ni şeyi akıldan çıkarmak pek kolay olmuyor

Kesinlikle öyle illaki düşünür bekleriz umut ederiz rabbim boşa çıkarmasın inşallah

Hii ben bilmiyorum canisi benim kontrollü şekilde yumurta uyarıldığı için çatlatma da verildi yumurtayı garantiye almak için. Benim adetim düzenlidir. Hadi inşallah bu ay olacak inşallah
Merhaba ozelemi gidiyorsunuz ve nerde bende gidicem ama iyi bir doktor aslında de Zeynep kamilde iyi diyorlar ama yumurta takibi yapilirmi

Merhaba ozelemi gidiyorsunuz ve nerde bende gidicem ama iyi bir doktor aslında de Zeynep kamilde iyi diyorlar ama yumurta takibi yapilirmi
Merhaba ben adanaliyim canım burda gidiyorum çokta memnun değilim degistiricem doktorumu rahim filmi sonrası. Beni aydinlatamiyor gibi. Yaptığı işlemler doğru fakat iletişim sorunu yaşıyorum biraz

Merhaba kızlar ben de 15 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğne sonrası 12. Günüm sabah test yaptım negatif çıktı ama 14. Günden sonra yapılması daha garanti yazanlar olmuş geçen ay da çatlatma oldum tutmadı bu ay da tutmayacak gibi hissediyorum ne olacak bizim bu halimiz Allah hepimize güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin kolaylaştırsın inşallah nasıl hemen hamile kalabiliyorlar gerçekten ne kadar şükretseler az Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim gibi 15 eylülde çatlatma olan vardı hala burada mısın? Birbirimize motive oluruz belki:))

İnşaallah Allah herkese hayırlı haberler duyursun

Merhaba ben de 15 eylülde oldum çatlatma iğnesi aynı gün olmuşuz sende güzel bir gelişme var mı ben bu sabah test yaptım negatif çıktı ama bekliyorum 14. Günden sonra daha net çıkar demişler hep doktorum da beklenen adet tarihinden 10 gün sonra adet olmazsan hcg bakıcaz dedi ama ben dayanamadım bugün test yaptım ve negatif adet günüme 3 gün var

Kizlar merhaba 21 Eylül de çatlatma iğnesi oldum sağ da 1 sol da 1 yumurtam vardı 20 mm iki tane çatlatma iğnesi vurundum 22-24 Eylül'de ilişki oldu 23 Eylül de duphaston kullanmaya başladım bugün çatlatma iğnesinin 6.günü karnimda baya ağrı var

Ben hiç test yapmadım ben hatta Salı günü falan test yapmayı düşünüyorum yani negatif göreceksemde 15.günden sonrasına üzülüyüm erken test yapınca psikolojik çok etkileniyoruz biz kadınlar olarak rabbim inşallah seninkini pozitife çevirir. İnşallah bende pozitif görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…