- 20 Ağustos 2025
- 36
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi gunesiiiim
-
İnşallah canım ya birbirimize dua edelm şans bizden yana olsun bnde adet sancısı normlde cekmem ama bu ay nedense şuan cekiyorum çok değil ama var yani her dk bakiyom olmusmuyum diye umarım olmayiz çok istiyoruminşallah olmazsın bakalım ben de senin gibi hissediyorum ya benim ağrım sancım yok ama normalde de adet olacağım zaman çok ağrı yaşamam. Ama daha erken olabilir çünkü doktorum da eğer adet olmazsam iğnenin 24. Günü beta hcg bakıcaz dedi bana baya geç gibi geldi çünkü hep 14 yamışlar ama doktorunda vardır bir bildiği yine ümidimizi kesmeyelim bakalım ikimiz de aynı gün inşallah bu ay dualarımıza kavuşuruz :)))
Ama bnm göğüs hassasiyetim çok fazla şu anda sağ göğüs özellikle sanki daha fazla bide göğs ucum kararmış ilk ignem bnm ne gibi etkileri var bilemiyorum pek ama göğus hassasiyeti oluşan çok olmuş sadece şimdiye kadar dewam etmesi normlmi bilemedminşallah olmazsın bakalım ben de senin gibi hissediyorum ya benim ağrım sancım yok ama normalde de adet olacağım zaman çok ağrı yaşamam. Ama daha erken olabilir çünkü doktorum da eğer adet olmazsam iğnenin 24. Günü beta hcg bakıcaz dedi bana baya geç gibi geldi çünkü hep 14 yamışlar ama doktorunda vardır bir bildiği yine ümidimizi kesmeyelim bakalım ikimiz de aynı gün inşallah bu ay dualarımıza kavuşuruz :)))
inşallah olmayız :) bende de göğüs hassasiyeti var ama çok fazla değil:) bence normal zaten adet öncesi prolaktin hormonu yükseldiği için dolgunluk ve hassasiyet artıyor adetle birlikte düşmeye başlar:)Ama bnm göğüs hassasiyetim çok fazla şu anda sağ göğüs özellikle sanki daha fazla bide göğs ucum kararmış ilk ignem bnm ne gibi etkileri var bilemiyorum pek ama göğus hassasiyeti oluşan çok olmuş sadece şimdiye kadar dewam etmesi normlmi bilemedm
Bnde normalde olmaz cnm komple göğüs ağrısı değil zaten uçlarında Ağrı varinşallah olmayız :) bende de göğüs hassasiyeti var ama çok fazla değil:) bence normal zaten adet öncesi prolaktin hormonu yükseldiği için dolgunluk ve hassasiyet artıyor adetle birlikte düşmeye başlar:)
İnşallah bebiş habercisidir:)) ben hiç bir farklılık hissetmiyorum ya tekrar test yapmayı düşünüyor musunBnde normalde olmaz cnm komple göğüs ağrısı değil zaten uçlarında Ağrı var
Hayır canım ya şimdilik Çarşamba ve Perşembe gününe kadar pek niyetim yok tabi dayanabilirsem bu arada hangi iğneyi vurdunuzİnşallah bebiş habercisidir:)) ben hiç bir farklılık hissetmiyorum ya tekrar test yapmayı düşünüyor musun
Ovitrelle dedi doktor bulamadık ganopeptle döndük iki adet vurdum senin neydiHayır canım ya şimdilik Çarşamba ve Perşembe gününe kadar pek niyetim yok tabi dayanabilirsem bu arada hangi iğneyi vurdunuz
Bnde prengly di 2adet vurdumOvitrelle dedi doktor bulamadık ganopeptle döndük iki adet vurdum senin neydi
İnşallah güzel haberler alalım en kısa zamanda :)))Bnde prengly di 2adet vurdum
Mart ayında kürtaj oldum ondan beridir olmadi hiç bı sıkıntım da görünmüyor nasibini bekliyir herhalde çok şükür bir tane oğlum var Allah kimsenin kucağını boş birakmasnİnşallah güzel haberler alalım en kısa zamanda :)))
Amin amin inşallahMart ayında kürtaj oldum ondan beridir olmadi hiç bı sıkıntım da görünmüyor nasibini bekliyir herhalde çok şükür bir tane oğlum var Allah kimsenin kucağını boş birakmasnsenin hikayen nasıl ilk çocuk mu
Amin canım olur inşallah ne zamndandr istiyosnzAmin amin inşallahevet ilk bebiş için uğraşıyoruz hiç gebelik yaşamadım benim de bir sorunum çıkmadı şükür ama neden olmuyor bilmiyorum sağlıkla gelsinde beklerim napalım:))
1buçuk yıldır evliyiz 11 aydır deniyoruz bu ikinci çatlatma deneyişimizAmin canım olur inşallah ne zamndandr istiyosnz
Daha yeniymissin sende Rabbim seni yormasn kuzum sağlıkla en kısa zamanda olsun inşallah burdan haberlsrz sende tekrar test yaparsan söyle1buçuk yıldır evliyiz 11 aydır deniyoruz bu ikinci çatlatma deneyişimiz
tamam bir gelişme olursa yazacağım sen de haber etDaha yeniymissin sende Rabbim seni yormasn kuzum sağlıkla en kısa zamanda olsun inşallah burdan haberlsrz sende tekrar test yaparsan söyle
Çıplak gözle daha belliÇatlatmadan sonra 12. Gun bugün testim bu şekilde çıktı
Silikte olsa var görünüyor bnde yapmıştım 12.gun çıkmadı negatif ya o umarım sizinki gerçek pozitiftrÇatlatmadan sonra 12. Gun bugün testim bu şekilde çıktı
Adet oldun mu cnm bugün 14.günümüztamam bir gelişme olursa yazacağım sen de haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?