Valla bende yapmak istiyordum canım ama 2 gün daha bekleyelimYarın idrar testi yapmak istiyorum aslında ben ama doğru sonuç çıkar mı bilemediğim için ikilemde kalıyorum ...
İllaki kalan vardır canım ama bi tane olsun ona da razıyız bizBu arada aşılama sonrası ikiz gebelik yaşayan var mı?
Tabi canım sadece merak ettimİllaki kalan vardır canım ama bi tane olsun ona da razıyız bizhiç olmicak diye korkuyoruz vallahi ..
Ben de bakmak istiyorum aslında :)Beklemek de o kadar zor geliyor ki yaa .. en iyisi yarın idrar testi salı günü de kanda baktırıyım..
İllaki kalan vardır canım ama bi tane olsun ona da razıyız bizBu arada aşılama sonrası ikiz gebelik yaşayan var mı?
Yani denemekten ne çıkar kiBen de bakmak istiyorum aslında :)
Yarin yapsak miiii beraber :)İllaki kalan vardır canım ama bi tane olsun ona da razıyız bizhiç olmicak diye korkuyoruz vallahi
Yani denemekten ne çıkar ki
Doktorum yarın kan testi yaptırmamı söyledi bana.. siz de yapın bakalım ne çıkıcak sonuçlarYarin yapsak miiii beraber :)
Senin kaç gün olmuştu canım?Doktorum yarın kan testi yaptırmamı söyledi bana.. siz de yapın bakalım ne çıkıcak sonuçlar
Senin kaç gün olmuştu canım?
Anladim hadi hayırlısı insallahh13. Günüm bugün.. salı günü yaptırmam gerekiyordu aslında .. bugün akıntımda kan olduğunu farkettim doktoruma sordum ama yarın test yaptır dedi ....
Allah'ım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahAnladim hadi hayırlısı insallahh
Amin inşallah canımAllah'ım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahbol bol dua edelim
Oyle düşünme canım test yapmadan bilemeyiz ki kesin ne olduğunu ben de şimdi acaba iğnenin etkisi mi diyorumHiç bir belirtim yok benim o yüzden çok üzülüyorum ya zaten.. kesin olmicak diye düşünmeye başladım yine.. akıntım var göğüs hassasiyetim de vardı ama geçti üstümde ağırlık sürekli uyuma hissi vardı onlar da geçti .. geçen göğüslerimde mavi mavi damarlar çıkmış belirginleşmiş acaba mı dedim ama o da geçtikasıklarımda ağrı oluyordu belime felan da ağrı giriyordu ama onlar da geçti maşallah turp gibiyim belirtiye dair hiç bişeyim yok yani
Oyle düşünme canım test yapmadan bilemeyiz ki kesin ne olduğunu ben de şimdi acaba iğnenin etkisi mi diyorum
Yarin idrar test yapayım o zaman,salı da kan vereyim inşallah :) senin ilk aşılamami benim ki ilkGeçmiştir belki iğnenin etkisi ... Ben 10. Günümdeyken doktorum 2 gün sonra test yapabilirsin demişti bana .. sende yap bence ..
Benim de ilk aşılamam.. ama iilk aşılaması tutan çok nadir insan var .. inşallah bu kez emeklerimizin karşığını alırız yaa ..Yarin idrar test yapayım o zaman,salı da kan vereyim inşallah :) senin ilk aşılamami benim ki ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?