Aşılama Eylül de aşılama tedavisi yaptıranlar sonuçları birlikte bekleyelim mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beklemek de o kadar zor geliyor ki yaa .. en iyisi yarın idrar testi salı günü de kanda baktırıyım..

Kızlar merhaba.bende aranıza katılıcam inşallah.femara kullanıyorum bugün bitiyor.perşembe yumurta durumuma bakılacak ve aşılama için gün belirlenecek.bu benim ilk aşılamam olacak inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.bu süreçte en zor olan şey beklemek.ben daha aşılama aşamasına geçemedim bile ona rağmen beklemek çok zor

Allah'ım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah bol bol dua edelim
Amin inşallah canım peki belirti felan var mı hiç benim çok akıntım ve göğüs hassasiyetim var ama iğnenin etkisi devam ediyor olabilir mi acaba benim bugün 12.gun

Hiç bir belirtim yok benim o yüzden çok üzülüyorum ya zaten.. kesin olmicak diye düşünmeye başladım yine.. akıntım var göğüs hassasiyetim de vardı ama geçti üstümde ağırlık sürekli uyuma hissi vardı onlar da geçti .. geçen göğüslerimde mavi mavi damarlar çıkmış belirginleşmiş acaba mı dedim ama o da geçti kasıklarımda ağrı oluyordu belime felan da ağrı giriyordu ama onlar da geçti maşallah turp gibiyim belirtiye dair hiç bişeyim yok yani

Oyle düşünme canım test yapmadan bilemeyiz ki kesin ne olduğunu ben de şimdi acaba iğnenin etkisi mi diyorum

Geçmiştir belki iğnenin etkisi ... Ben 10. Günümdeyken doktorum 2 gün sonra test yapabilirsin demişti bana .. sende yap bence ..
Oyle düşünme canım test yapmadan bilemeyiz ki kesin ne olduğunu ben de şimdi acaba iğnenin etkisi mi diyorum

Geçmiştir belki iğnenin etkisi ... Ben 10. Günümdeyken doktorum 2 gün sonra test yapabilirsin demişti bana .. sende yap bence ..
Yarin idrar test yapayım o zaman,salı da kan vereyim inşallah :) senin ilk aşılamami benim ki ilk

Yarin idrar test yapayım o zaman,salı da kan vereyim inşallah :) senin ilk aşılamami benim ki ilk
Benim de ilk aşılamam.. ama iilk aşılaması tutan çok nadir insan var .. inşallah bu kez emeklerimizin karşığını alırız yaa ..bir de idrar testlerinin güvenilir olmadığını söylemişti doktorum ama ilk hamileliğimde ben idrar testiyle öğrenmiştim doğru sonuç vermişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…