- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.201
12 bin lira kira veren eline cif alıp temizlik yapmaz sanırsam
ayy bide beğenmedi zenginlik başa belaaa
sen bana şimcik ezik mi dedin
ev kirası olarak 12 bin lira verecek kadar kendimi zengin hayal edemedim sanırsam, temizliği düşündüğüme göre
kızlaaar haberlerim var. bugün kontole gittik sıradan kontroldü. Doktor nst ye bağladı sancım yüksek ama ben hissetmiyorum belim ağrıyo sadece. bide hafif kasıklarım. sonra doktor açılman vardır mutlaka alttan bakıcaz dedi 4 cm açılmam var doğum başlamış nerdeyse bebek doğum kanalına girmiş. 24 saat içinde olabilir doğum dedi yarın 9:30 da kontrole gidicez. eğer açılma çoksa doğru hastaneye doğuma tabi sabaha çıkarsamçok heyecanlı endişeli tuhaf bişeyim ya nolduğumu şaşırdım. dualarına ihtiyacım var.
kızlaaar haberlerim var. bugün kontole gittik sıradan kontroldü. Doktor nst ye bağladı sancım yüksek ama ben hissetmiyorum belim ağrıyo sadece. bide hafif kasıklarım. sonra doktor açılman vardır mutlaka alttan bakıcaz dedi 4 cm açılmam var doğum başlamış nerdeyse bebek doğum kanalına girmiş. 24 saat içinde olabilir doğum dedi yarın 9:30 da kontrole gidicez. eğer açılma çoksa doğru hastaneye doğuma tabi sabaha çıkarsamçok heyecanlı endişeli tuhaf bişeyim ya nolduğumu şaşırdım. dualarına ihtiyacım var.
Çok heyecanlandim.... Güzel haberlerini bekliyoruzzzzzkızlaaar haberlerim var. bugün kontole gittik sıradan kontroldü. Doktor nst ye bağladı sancım yüksek ama ben hissetmiyorum belim ağrıyo sadece. bide hafif kasıklarım. sonra doktor açılman vardır mutlaka alttan bakıcaz dedi 4 cm açılmam var doğum başlamış nerdeyse bebek doğum kanalına girmiş. 24 saat içinde olabilir doğum dedi yarın 9:30 da kontrole gidicez. eğer açılma çoksa doğru hastaneye doğuma tabi sabaha çıkarsamçok heyecanlı endişeli tuhaf bişeyim ya nolduğumu şaşırdım. dualarına ihtiyacım var.
Arasak mı acaba
bu bebeklerle kafayı yemek üzereyim yine bu tarz şeyler gördüm gece rüyamda bi çocuk yapsam da kurtulsam artık
Arasak mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?