Eylül dostluğumuza burada devam (:

sen bana şimcik ezik mi dedin

ev kirası olarak 12 bin lira verecek kadar kendimi zengin hayal edemedim sanırsam, temizliği düşündüğüme göre

bende perde yıkmayı düşünüyorum baksana

hayalini bile kyramıyoruz

dur bari bütçeme göre bakayıp hayal kurayım

keşke bu evden çıkıp kalamışa taşınsak

kızlarr güzel dilekleriniz için çk teşekkür ederim daha kimse bilmiyo sadece siz :) çk garip bir duygu yaa..doktora haftaya gdeyim diyorum ultrasonda tam gözükmezse diye..

sizlerin teker teker hamile olmasını eşime anlatıyodum o da sıra ne zmn bize gelecek diyodu..rabbim herkese istediğinde versin inş. ben eşimin isteğini kıramadım daha erken diyodum ama..korunmayı bırakır bırakmaz oldu işte...annemlere nasıl söyleyeceğim bilemiyorum daha:26:

kızlaaar haberlerim var. bugün kontole gittik sıradan kontroldü. Doktor nst ye bağladı sancım yüksek ama ben hissetmiyorum belim ağrıyo sadece. bide hafif kasıklarım. sonra doktor açılman vardır mutlaka alttan bakıcaz dedi 4 cm açılmam var doğum başlamış nerdeyse bebek doğum kanalına girmiş. 24 saat içinde olabilir doğum dedi yarın 9:30 da kontrole gidicez. eğer açılma çoksa doğru hastaneye doğuma tabi sabaha çıkarsam çok heyecanlı endişeli tuhaf bişeyim ya nolduğumu şaşırdım. dualarına ihtiyacım var.

Pinguuu dularımız seninle mükemmel bir haber buuu
Demek yarın Batuş geliyor

enem nassı ya ikinci bebikte yolda yani bunlar ne aceleci çıktı kız. allah hayırlısını versin canım.

Anaaamm batuşumuz mu geliyo yaniii süper ya pingum. Hadi allah bi avazda kurtarsın inşallah.
Ah şimdi sabahlar olmazzz

ayy inanmıyorum batuşta erkenden geliyo hadi inş.hayırlı haberlerini alırız canım rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle
buarada günaydınn herkese

Günaydın ;

dün pigu ile konuştuk akşam gelip gelmeyeceği kesin değildi normal doğum için çok uyygundu. 09:30da kontrole gidecek tabi şuanda doğurmamış ise çatlıyorum meraktan telefonu olan yollayabilir mi ?
Dün akşam o heycanla telefonu salona getirdim sonra çantama koymamışım evde kaldı

Çok heyecanlandim.... Güzel haberlerini bekliyoruzzzzz

bu bebeklerle kafayı yemek üzereyim yine bu tarz şeyler gördüm gece rüyamda bi çocuk yapsam da kurtulsam artık

haberi alınca daphneden koştum geldim

elifin bize anlattıkları doğum sancısıymış demek nasıl bir acı eşiği varsa artık

çok kolay bir doğum olur insallah

ayyy çok heyecanlı

Pinguyla konuştum hepinize Selami var. Şimdi muayeneye girecekmiş. Aksama kadar doğurmuş olurmuş. Hala bir bel ağrısı varmış sadece. Sancıları başlayınca bize haber verecekmiş. Onun dışında tlf nü yanındaymis. Gün icinde ulaşabiliriz. Çok dua edin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…