- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.241
Evet kızlar kuzumla bız geldık
Dün hem heyecandan hem stresten öle öle gittik doktora...
Çok sevındı benı gorunce kadın hemen ultrasona aldı, gecen seferkı doktorun dedıgıne gore 6+6 ıdık doktorum baktı ay bu kocaman olmuşş dedı meger 7+2 gunlukmusuz teyzelerı, kalp atıslarını dınledık, kalbını gordum ultrasonda kalbı attıkca hop hop yapıp duruyordoktorum bıle aglıcaktı nerdeyse senınle hıc bu asamaya gelememıstık dedı duyguladı... Hersey yolundayımıs bınlerce cok sukur Rabbıme, gecen defayla ılgılı herseyı unut dedı. Esımı gormelıydınız agzı kulaklarında koca kafalı dıyıp durdu yavruma 1 ay sonra ıkılı test ıcın cagırdı
Ben cok ultrason resmı baktıgım ıcın secebılıyorum ama ıns sız de gorursunuz bakın bakalım kuzucugumun ayaklarını kafasını goz cukurunu gorebılcekmısınız teyzelerı
Eki Görüntüle 588166
Çok sevındı benı gorunce kadın hemen ultrasona aldı, gecen seferkı doktorun dedıgıne gore 6+6 ıdık doktorum baktı ay bu kocaman olmuşş dedı meger 7+2 gunlukmusuz teyzelerı, kalp atıslarını dınledık, kalbını gordum ultrasonda kalbı attıkca hop hop yapıp duruyordoktorum bıle aglıcaktı nerdeyse senınle hıc bu asamaya gelememıstık dedı duyguladı... Hersey yolundayımıs bınlerce cok sukur Rabbıme, gecen defayla ılgılı herseyı unut dedı. Esımı gormelıydınız agzı kulaklarında koca kafalı dıyıp durdu yavruma 1 ay sonra ıkılı test ıcın cagırdı
Ben cok ultrason resmı baktıgım ıcın secebılıyorum ama ıns sız de gorursunuz bakın bakalım kuzucugumun ayaklarını kafasını goz cukurunu gorebılcekmısınız teyzelerı
Eki Görüntüle 588166
canım benim binlerce şükür
ama ben seçemedim ya neresi neresidir bilmiyorum ultrason resminden de hiç anlamıyorum
ben henüz ultrason resimlerinden bişi seçemiyorum canım :) ama güzel haberlerle gelmene çok sevindim 7+2 baya büyümüş kuzun annesi
kuzum benimmmmm Rabbim gönlüne göre mutluluğunu verdi çok şükürrrr:))
Allahım sağsalim kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallahhhh:))seni çok seviyorum canım arkadaşımmmmmm:)
sen doğur ben ağzına tükürcem o bebenin bana çeksinnnn:)))
Eki Görüntüle 588166
Ben uzman oldum artık
Allah razı olsun kızlar
Rabbım ısteyene versın ınsallah...
o zaman doğuma ızmıre gelmen lazım kuzutabı sen sımdı yakınız ya sandın gelır tukurur kacarım yok ole tukurmek ıstıyorsan ızmıre bılett alcan teyzesı
bu arada en cok ozden bılır resımlerıya ben melıs gıbı becerıklı degılım ok cıkartıp yazamıyom ayak kafa dıye
ELİifi aradım muayenedeymiş eşi çıktı
elifi suan yokluyorlar
ELİifi aradım muayenedeymiş eşi çıktı
elıfı aradım sımdı muayenedeymıs esı cıktı aksama kadar anca doğururmus ay yazık adamcegızın sesı nasıl heyecanlı kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?