Eylül dostluğumuza burada devam (:

canım benim binlerce şükür

ama ben seçemedim ya neresi neresidir bilmiyorum ultrason resminden de hiç anlamıyorum

ben henüz ultrason resimlerinden bişi seçemiyorum canım :) ama güzel haberlerle gelmene çok sevindim 7+2 baya büyümüş kuzun annesi

kuzum benimmmmm Rabbim gönlüne göre mutluluğunu verdi çok şükürrrr:))

Allahım sağsalim kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallahhhh:))seni çok seviyorum canım arkadaşımmmmmm:)

sen doğur ben ağzına tükürcem o bebenin bana çeksinnnn:)))

AYDASU artık korkmayın yahu..bebiş kocaman olmuş işte...bu ultrason resminden anlamamız için profesör olmamız lazım walla mümkün diil

canım benim binlerce şükür

ama ben seçemedim ya neresi neresidir bilmiyorum ultrason resminden de hiç anlamıyorum

ben henüz ultrason resimlerinden bişi seçemiyorum canım :) ama güzel haberlerle gelmene çok sevindim 7+2 baya büyümüş kuzun annesi

Ben uzman oldum artık
Allah razı olsun kızlar
Rabbım ısteyene versın ınsallah...

o zaman doğuma ızmıre gelmen lazım kuzu tabı sen sımdı yakınız ya sandın gelır tukurur kacarım yok ole tukurmek ıstıyorsan ızmıre bılett alcan teyzesı

bu arada en cok ozden bılır resımlerı ya ben melıs gıbı becerıklı degılım ok cıkartıp yazamıyom ayak kafa dıye

ayy yerin miniği nerede göremedim ama kalbi atıyorya

allahım kalan aylarıda su gibi geçirsin yağ gibi doğur insallah

doğuma izmire gel canım evet bizde görürüz bebişi hem dimi smilla

snıperelıt evet canım ıns doğuma ızmırde olucam cunku o ara bız burdan tasınmıs olucaz doğuya ben de sofıs gıbı olucam annemlerde ıns Rabbım gostersın o gunlerı...
Artık geleyım doğumhanede toplucam butun ızmırdekılerı

kızlar pıngunun telını acıl ıstıyom hemen arayasım sesını duyasım var

Öncelikle panik yaptım heycan dorukta elif doğuruyormuş anneeeeeeemm kız doğurcak haberi yok maşallah inşallah kalanlrnda byle doğumları olur:)

Özdn kızım bn szin sessiz bilinç altınızm onu tetikliyorum bebiş bebiş diye:

Aydasucum çok şükr maşallah subannah yarabbim bebişinin kalp atışrnıda duymuşsn ne büyük mtluluktr bu Allahım daim etsin
Hemde teyzelrne güzel anlatmılsın daha ne bnde bgn kontrle gdcm dzgn pozlar verir inşallah

elıfı aradım sımdı muayenedeymıs esı cıktı aksama kadar anca doğururmus ay yazık adamcegızın sesı nasıl heyecanlı kızlar ya

speddy aynı seylerı yazmısım senle

melıs kuzucum Allah razı olsun, hersey yolundaymıs
prensese soyle duzgun cıksın resımlerde teyzenlere gostercem senı de o anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…