Eylül dostluğumuza burada devam (:

dayanamadın demi :)

ay her girdiğimde bi heyecan oluyı,kalbim dayanmayacak artık....üstüste geliyo bebişler..

pingummm allah kurtarsın cnm benim yaa inş çok kolay olur...

herkese günaydınnnnnnnnnnnn

İnanmıyorum yaaaa,küçük penguende yolda demek :)

Ağrısız acısız bir doğum olur inşallah.Çok şaşırdım yaaa... Valla bende rüyalarımda bebekler görüyorum.Biz hamile olmayanlar daha fazla stres yapıyoruz galiba...

Bende kargomu bekliyorum.Gitti gidiyordan ucuz bir tablet siparişi vermiştik.Bakalım nasıl çıkacak...

benim unutkanlıklarımla baş etmem lazım ya

Dün arkadaşla eve gittik anahtarımı unutmuşum yarım saat bekledik kapıda geldi anahtar abim getirdi taksiyle.

Bugün de 2 telefonumu birden evde unuttum artık unutkanlığımdan kendim sıkılıyorum :99::99::99::99::99::99:

Sen sürekli anahtar unutuyordun değil mı belki b12 in dusuktur

Sen sürekli anahtar unutuyordun değil mı belki b12 in dusuktur

devamlı bişeyleri unutuyorum bişey alıyım para üstünü almayı bile unutuyorum

B12 bi ara test yaptırdığımda düşük çıktı dr gitmek istiyorum ama burası şuanda bana izin vermeyebilir ne yapsam ya akşam iş çıkışı dr gidemem

sağlık ocakları da 9 da açılıyor bizim mesai saati de değişti zaten uyuz oluyorum kan vermem yeterli olacak mıdır ?

Evet canım kan yeterli. Çok düşülse iğne verir.

Allah ım ınanamıyorum ben hala uyanamamısım ya pıngu bunu bu sabah yazdı yarın doğurcak gıbı okudum sızın yazdıklarınızı okuyunca sok oldum, 4 cm acılma farketmemıs kızlar yazın suraya pingu o kadar kolay bı doğum yapacak kı anlatamam sıze...

ay gunaydın bu arada

daphnem benı merak etmıs mıraclem de Allah razı olsun kızlar hemen yazıyorum dunku olanları hemı de resımlı

Evet bekliyoruz :)))))

Evet kızlar kuzumla bız geldık
Dün hem heyecandan hem stresten öle öle gittik doktora...
Çok sevındı benı gorunce kadın hemen ultrasona aldı, gecen seferkı doktorun dedıgıne gore 6+6 ıdık doktorum baktı ay bu kocaman olmuşş dedı meger 7+2 gunlukmusuz teyzelerı, kalp atıslarını dınledık, kalbını gordum ultrasonda kalbı attıkca hop hop yapıp duruyor doktorum bıle aglıcaktı nerdeyse senınle hıc bu asamaya gelememıstık dedı duyguladı... Hersey yolundayımıs bınlerce cok sukur Rabbıme, gecen defayla ılgılı herseyı unut dedı. Esımı gormelıydınız agzı kulaklarında koca kafalı dıyıp durdu yavruma 1 ay sonra ıkılı test ıcın cagırdı

Ben cok ultrason resmı baktıgım ıcın secebılıyorum ama ıns sız de gorursunuz bakın bakalım kuzucugumun ayaklarını kafasını goz cukurunu gorebılcekmısınız teyzelerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…