- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.221
Pinguyla konuştum hepinize Selami var. Şimdi muayeneye girecekmiş. Aksama kadar doğurmuş olurmuş. Hala bir bel ağrısı varmış sadece. Sancıları başlayınca bize haber verecekmiş. Onun dışında tlf nü yanındaymis. Gün icinde ulaşabiliriz. Çok dua edin dedi.
dayanamadın demi :)
benim unutkanlıklarımla baş etmem lazım ya
Dün arkadaşla eve gittik anahtarımı unutmuşum yarım saat bekledik kapıda geldi anahtar abim getirdi taksiyle.
Bugün de 2 telefonumu birden evde unuttum artık unutkanlığımdan kendim sıkılıyorum :99::99::99::99::99::99:
Sen sürekli anahtar unutuyordun değil mı belki b12 in dusuktur
devamlı bişeyleri unutuyorum bişey alıyım para üstünü almayı bile unutuyorum
B12 bi ara test yaptırdığımda düşük çıktı dr gitmek istiyorum ama burası şuanda bana izin vermeyebilirne yapsam ya akşam iş çıkışı dr gidemem
sağlık ocakları da 9 da açılıyor bizim mesai saati de değişti zatenuyuz oluyorum kan vermem yeterli olacak mıdır ?
Evet canım kan yeterli. Çok düşülse iğne verir.
Pingu ne yaptı acaba
Ne yapsın doğurmaya çalısıyordur ,
açıklığına bakıyorlardır akşama kadar olmasa suni sancı verirler
sonra doğuma
kes çıkar bebişi sonra dik
güzel özetledim mi
Allah ım ınanamıyorum ben hala uyanamamısım ya pıngu bunu bu sabah yazdı yarın doğurcak gıbı okudum sızın yazdıklarınızı okuyunca sok oldum, 4 cm acılma farketmemıs kızlar yazın suraya pingu o kadar kolay bı doğum yapacak kı anlatamam sıze...
ay gunaydın bu arada
daphnem benı merak etmıs mıraclem de Allah razı olsun kızlar hemen yazıyorum dunku olanları hemı de resımlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?