- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.261
Evet kızlar kuzumla bız geldık
Dün hem heyecandan hem stresten öle öle gittik doktora...
Çok sevındı benı gorunce kadın hemen ultrasona aldı, gecen seferkı doktorun dedıgıne gore 6+6 ıdık doktorum baktı ay bu kocaman olmuşş dedı meger 7+2 gunlukmusuz teyzelerı, kalp atıslarını dınledık, kalbını gordum ultrasonda kalbı attıkca hop hop yapıp duruyordoktorum bıle aglıcaktı nerdeyse senınle hıc bu asamaya gelememıstık dedı duyguladı... Hersey yolundayımıs bınlerce cok sukur Rabbıme, gecen defayla ılgılı herseyı unut dedı. Esımı gormelıydınız agzı kulaklarında koca kafalı dıyıp durdu yavruma 1 ay sonra ıkılı test ıcın cagırdı
Ben cok ultrason resmı baktıgım ıcın secebılıyorum ama ıns sız de gorursunuz bakın bakalım kuzucugumun ayaklarını kafasını goz cukurunu gorebılcekmısınız teyzelerı
Eki Görüntüle 588166
Ayyyy kıyamam ya
Allah kolay doğumlar nasip etsin.
canmm görünce kayıtsız kalaamdım.şükürler olsun Allaha.gösterdi bugünleri, dr unda bizzat şahit olmuş duygulanmış.
Rabbim bu kez sonuna dek güldürsün yüzünü, sağlıcakla doğmasını sizlere hayırlı evlat olmasını nasip etsin.
çok yakışacak annelik sana.Kendine daha çok dikkat et.çok öpüyorum meleğinide senide :)
tekrar tebrikler...maşallahh ...
nasıl anlıyon ya mubarek çekirdek kadar zaten
izmirdemi doğurcan evettt bu güzel haber işte allah nasip ederse bizde yanındayız inş
nasıl anlıyon ya mubarek çekirdek kadar zaten
izmirdemi doğurcan evettt bu güzel haber işte allah nasip ederse bizde yanındayız inş
dıyom bak sıze o kadar kolay doğucak kı batus elıf dıcek bumuymus
hemen bı kac tane daha yapcak
ben zaten en basından berı elıfın kolay doğum yapcagını dusunuyordum ama 4 cm acıklıga ragmen agrısı hıssetmıcek kadar azsa 10 cm le pasa pasa gırer doğuma 5 dakka da fırt batus ahanda yazıyom buraya
ay ole bı sımıle olsaydı ya be elımı dılıme sordum kaldı havada nereye bascam
eminmisiniz ?:111:
ana yüreği anlıyor ıste cekırdek mekırdek
Evet sımıllam ızmırde olcak ıns doğum
yalnız bırakmayın bak gorun bızı sonra teee doğulara gıtcez bebemle nerde bulcanız bı daha
eminmisiniz ?:111:
Aydasu canım maşallh bebişine ilkkez senin ultrasonu anlayabildim valla çok net gözüküyo kuzucukk
kızlar geçmişi okumadan yazıyorum. Akşam 4 cm di açılma sancım varmış hissetmiyomuşum sabah muayenede yine aynı çıktı özel muayenehanesine gittiğim doktor hastaneye gönderdi. bu doktor bağımsız çalışıyo. hastanedeki ebeler kontrol etti o kadar çok açıklığın yok dediler ewde bekle sancılarını dediler şimdi eve geldim. şaşırdım kime inanıcam napıcam. akşamüstü tekrar gidip özelde muayene olucam galiba. Çocuğum için korkuyorum işallah bişey olmaz. Hepinize merak ettiğiniz aradığınız için çok teşekkür ederim kızlar seviyorum sizi.
kızlaaar haberlerim var. bugün kontole gittik sıradan kontroldü. Doktor nst ye bağladı sancım yüksek ama ben hissetmiyorum belim ağrıyo sadece. bide hafif kasıklarım. sonra doktor açılman vardır mutlaka alttan bakıcaz dedi 4 cm açılmam var doğum başlamış nerdeyse bebek doğum kanalına girmiş. 24 saat içinde olabilir doğum dedi yarın 9:30 da kontrole gidicez. eğer açılma çoksa doğru hastaneye doğuma tabi sabaha çıkarsamçok heyecanlı endişeli tuhaf bişeyim ya nolduğumu şaşırdım. dualarına ihtiyacım var.
candassss canımm
ya duygulandım...
allah razı olsun arkadasım, ara ara ben de senı yokluyorum yazdıklarından bakıyorum hersey yolunda oh dıyorum...
Sen artık yarıyı gecmıs de sonr adoğru ıılerlıyorsun, nasıl gecıyor hamılelıgın?
Esınle bır araya gelebıldınız mı canım?
Oğluşun yarın bu zamanla kollarında olacak. Hiç stres yapma balım.kızlar geçmişi okumadan yazıyorum. Akşam 4 cm di açılma sancım varmış hissetmiyomuşum sabah muayenede yine aynı çıktı özel muayenehanesine gittiğim doktor hastaneye gönderdi. bu doktor bağımsız çalışıyo. hastanedeki ebeler kontrol etti o kadar çok açıklığın yok dediler ewde bekle sancılarını dediler şimdi eve geldim. şaşırdım kime inanıcam napıcam. akşamüstü tekrar gidip özelde muayene olucam galiba. Çocuğum için korkuyorum işallah bişey olmaz. Hepinize merak ettiğiniz aradığınız için çok teşekkür ederim kızlar seviyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?