Eylül dostluğumuza burada devam (:

canmm görünce kayıtsız kalaamdım.şükürler olsun Allaha.gösterdi bugünleri, dr unda bizzat şahit olmuş duygulanmış.
Rabbim bu kez sonuna dek güldürsün yüzünü, sağlıcakla doğmasını sizlere hayırlı evlat olmasını nasip etsin.
çok yakışacak annelik sana.Kendine daha çok dikkat et.çok öpüyorum meleğinide senide :)
tekrar tebrikler...maşallahh ...

Ayyyy kıyamam ya
Allah kolay doğumlar nasip etsin.

dıyom bak sıze o kadar kolay doğucak kı batus elıf dıcek bumuymus
hemen bı kac tane daha yapcak

ben zaten en basından berı elıfın kolay doğum yapcagını dusunuyordum ama 4 cm acıklıga ragmen agrısı hıssetmıcek kadar azsa 10 cm le pasa pasa gırer doğuma 5 dakka da fırt batus ahanda yazıyom buraya

ay ole bı sımıle olsaydı ya be elımı dılıme sordum kaldı havada nereye bascam

candassss canımm
ya duygulandım...
allah razı olsun arkadasım, ara ara ben de senı yokluyorum yazdıklarından bakıyorum hersey yolunda oh dıyorum...
Sen artık yarıyı gecmıs de sonr adoğru ıılerlıyorsun, nasıl gecıyor hamılelıgın?
Esınle bır araya gelebıldınız mı canım?

nasıl anlıyon ya mubarek çekirdek kadar zaten

izmirdemi doğurcan evettt bu güzel haber işte allah nasip ederse bizde yanındayız inş

ana yüreği anlıyor ıste cekırdek mekırdek

Evet sımıllam ızmırde olcak ıns doğum
yalnız bırakmayın bak gorun bızı sonra teee doğulara gıtcez bebemle nerde bulcanız bı daha

Kesin 5 dakikada doğuracak elif. Darısıda başımıza inşallah...

eminmisiniz ?:111:

ben kendimden çok eminim

ana yüreği anlıyor ıste cekırdek mekırdek

Evet sımıllam ızmırde olcak ıns doğum
yalnız bırakmayın bak gorun bızı sonra teee doğulara gıtcez bebemle nerde bulcanız bı daha

inş cnm allah o günleri göstersin de merak etme sen yalnız bırakırmıyız hiç

eminmisiniz ?:111:

gör bak doğumdan soonra toplu resım cektırcez hem de ben cıtlenbık sımılla snıperelıt buan
o zaman ınancanız

Aydasu canım maşallh bebişine ilkkez senin ultrasonu anlayabildim valla çok net gözüküyo kuzucukk

Enem cok sevındım anladıgına kuzum
esım bıle hayatında ultrason gormemıs babalık ıste anladım hemen koca kafalım dıyor

kızlar geçmişi okumadan yazıyorum. Akşam 4 cm di açılma sancım varmış hissetmiyomuşum sabah muayenede yine aynı çıktı özel muayenehanesine gittiğim doktor hastaneye gönderdi. bu doktor bağımsız çalışıyo. hastanedeki ebeler kontrol etti o kadar çok açıklığın yok dediler ewde bekle sancılarını dediler şimdi eve geldim. şaşırdım kime inanıcam napıcam. akşamüstü tekrar gidip özelde muayene olucam galiba. Çocuğum için korkuyorum işallah bişey olmaz. Hepinize merak ettiğiniz aradığınız için çok teşekkür ederim kızlar seviyorum sizi.

Kızlar ben ıkıdır ruyamda aynı bebegı goruyorum yesıl gozlu bır kız bebek
ya benım ruyalarım cok meshurdur ben ortaokuldayken falan alacagım notlara kadar ruyamda gorurdum bırebır cıkardı, yasacagım seylerı gorurdum aynısını kelımesı kelımesıne yasardım ...

Öncekı bebegımı kaybedecegımı de ruyamda gormustum cok alelen...

bunu nıye dedım yanı ruyalarım cok kuvvetlı

ben gecen gun ruyamda bebegımın goz rengınden cınsıyetınden herseyını gordum
yesıl gozlu bır kız
2850 gr ve 48 cm

bu kadar ayrıntılı ruya olur mu ya

yazın bak bunu da bı yere

aydasu maşallah büyümüş kuzucuk ben de anlayabildim kız resimden iyi tecrübe oluyo bize
pingu inş.kolayca doğuracak darısı tüm hamişlerin başına

pinguuuu cnaım benim batuş geliyor demek ya çokkk sevindim..
Rabbim sana ne güzel kolay bir doğum nasip edecek inşallah sen gönlünü ferah tut..
yarn inşallah batuşun ellerinde olucak süpper ya

sen iyimisin hiç endişe etme açılma yoksa eve yollaması normal evde beklemen en iyisi hastene ortamı gere insanı

Son düzenleme:

ene pingum batuş geliyormu? Kızlar bi söylesenize sayfaları okuyana kadar çatlarım ben

Son düzenleme:

canım benim ne demek, senin en mutu günün bu.sık sık yazışamasakta biliyorum gönüllerimizde olduğumuzu.
çok şükür biz yarıyı geçirdik, bi sıkıntımız yok teyzesi.
2-2,5 ay sonra inş tanışcaz küçük beyle.
dedim ki ayy ne güzel aydasuyla aynı senenin annesi olcaz,
inş rabbim sıkıntısız sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin.gerçekten çok güzel bi duygu.
darısı tüm dileyen ark.lara olsun.
benim eşimin tayini hala olmadıi, kurum zorluyo
inş diyoruz oğlumuz uğurlu gelcek kavuşturcak bizi, yine yapmazlarsa dava açcaz çözcez hırs yaptık :)
sizinde ordaki görev bitiyomuş sanırım ?
benim eşimde çorlu da.bebekle gelcez oraya, edirneyede gezmeye gelirsek seni görmek çok isteriz teyzesi.

Gözümü açar açmaz geldim daha yataktan çıkmadım. Telimi de gece takside düşürmüşüm eşim şimdi almaya gitti o da ayrı bi hikaye anlatırım...

Pingum olsun artık demekki doğum bugün yarın olacak en azından bunu biliyoruz. Batuşa hiç bişey olmaz canım o da nerden çıktı. Sende doğum tatbikatı yapmış oldun

Aydasumm gördüm gördümm şükürler olsun rabbime. Kocamanda olmuş yaa eski druna gitmekle iyi yapmışsın canım. Bi daha ne zaman kontrolün peki

Oğluşun yarın bu zamanla kollarında olacak. Hiç stres yapma balım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…