Eylül dostluğumuza burada devam (:

pingu sen 1 doğuracan biz 9 bugün öyle görünüyo doğum yarına kalabilir galiba

Canım benim çok sevindim, Maşallah bebişine

CANIM sende iyiysen bebeğin için endişelenme zaten 2 haftan daha vardı dün bişey olsa acil sezeryan der yine alırlardı. evde beklemek hastaneden daha iyi olur canım int bak istersen sancılar geldikçe dk tutarsın sıklığına göre hemen gidersiniz ...

Aklım sende dualarımda seninle hayırlı ağrısız sızısız bir doğum olsun sende doğumhanedyken bizim için dua et o zaman aklına gelir miyiz bilmiyorum ama olurda gelirsek işte dualar kabul olur diye duymuştum

landfovers de galmiyor oda mı doğurdu acaba

bir arasanıza onuda söyleyin haberleri bende teli yok

Son düzenleme:
evet jelooyu arayabilen var mı ben de merak ettim izinli olduğu halde girmiyo evde dinleniyo olması lazım doğurdu mu acaba

PİNGUM.dualarımız seninle cnm merak etme....açıklık az olunca gönderiyorlar eve duymuştum,hastanede beklemektense evde beklemek daha mantıklı çünkü uzun sürebiliyo..sancı sıklığına bakacaksın şimdi.sıklaşınca gideceksin

aydasu maşallah büyümüş kuzucuk ben de anlayabildim kız resimden iyi tecrübe oluyo bize
pingu inş.kolayca doğuracak darısı tüm hamişlerin başına

evet kuzum artık ıns sız hamıle kaldıgınızda bu konuda doktora yapmıs kıvamda olcaksınız

aa cok yakın bıze ne demek candascım her zaman beklerız
emınım merıc kısmetıyle gelecek ve o cozecek bu ıslerı canım...
hamılelıgının soorunsuz gecmesıne de cok sevındım canım, artık doğum yaklasınca ben de hop oturur hop kalkarım senın ıcın bak burdakı arkdaslarımız teker teker doguruyor :)

sofısımmm
buyumusuz demı evet canım ya burda en ıyısı o gene bı de dedım en bastan doktora anlat dur kı anlamadı zaten oncekı gıttıgım gec dollenmeyı anlatamadım adama aman ugrasamıcam dedım gıttım eskı doktoruma, hıc bı sorun olmadıgı ıcın 1 ay sonra ıkılı test ıcın cagırdı canım ama sen sımdı pimpirikli olursun gormek ıstersen gel dedı 10 gun snra ılacım bıtcek yazdırmaya gıtcem hem de bı goreyım yıne

ya sofıs sıze doktorunuz cıger falan yemeyın dedı mı
kahvaltıda bı bardakcık cay ıcsem olar mı
ben sormayı unuttum bunları :26:

kız sen nasıl unuttun taksıde telı

pinguuuum bence de evde beklemen daha ıyı canım hastanenın o soguklugunu cekmemıs olursun, bı avazda gelcek ıns batusumuz kuzum

Hanzade ; biz senle bu tecrube ile evde bile doğurabiliriz hatta kendi kendimize doğururuz. valla bir sürü şey öğrendik sayenizde

walla biz dünde deneme yaptık ..kocam kendi çapında deneme yapıyor ben karışmıyorum sonra sen istedin demesin die...hamile kalmak kolaymı bilmiyorumda süpriz ihtimali artıyor gittikçe

bıse dıyım mı sabah dedım gıreyım de haber vereyım kızlara merak ederle dıye aslında yazıp cıkacaktım carsıda ısım var
saatlerdır cakıldım gıdemıyom kovun benı

aydasu canımmm çok sevindim senin adına bak meleğin göbüşünde çok şükür
inşallah sende rahat bir hamilelik geçirip prensesini alırsın kucağına(cinsiyeti rüyana dayanarak yazdım)

landfovers de galmiyor oda mı doğurdu acaba

bir arasanıza onuda söyleyin haberleri bende teli yok

ben dün msn den yazıştım unuttum söylemeyi kurstaydı kk ya giremiyodu akşam için yemeğe annesi gelecekti galiba pazara mı uğrayacaktı ne ay iş arasında yazıştım hafıza kaybı var öyle bşy demişti

walla biz dünde deneme yaptık ..kocam kendi çapında deneme yapıyor ben karışmıyorum sonra sen istedin demesin die...hamile kalmak kolaymı bilmiyorumda süpriz ihtimali artıyor gittikçe

allahım korkmuyorlarda

bu deneme oluyla iki arkadaşım bebeği var similla :)

şu telefon numarası işini yapalım ya...dün söledim arada kaynadı gitti...en çok tel kimde var hanzade,özden,daphne sizlerde var heralde....

herkes telini hanzadeye atsın o listede birleştirsin herkesi sonra yollasın

aydasu canımmm çok sevindim senin adına bak meleğin göbüşünde çok şükür
inşallah sende rahat bir hamilelik geçirip prensesini alırsın kucağına(cinsiyeti rüyana dayanarak yazdım)

terem Allah razı olsun canım, Rabbım ısteyenlere aratmadan versın ınsallah...
kız erkek hıc farketmez ınankı ısrarla ruyama kız gırıyor Rabbım hayırlısını versın ınsallah

allahım korkmuyorlarda

bu deneme oluyla iki arkadaşım bebeği var similla :)

eşim kendi çapında düşünmüş..bebekle alakalı nasıl oturmuş düşünmüş şaşırdım tabi

böle arada denemeler yapacakmışız olursa olurmuş...öle bebek odaklı yoğun bir şekilde yapmayacakmışız çünkü psikolojik olarak etkilenirmişiz olmazmış..böle rahatmışız olurmuş

mantıklı benim 10 dk msj bekleme hakkım yok isterseniz hepiniz yollayabilirsiniz bana birleştirip geri yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…