- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.281
Evet kızlar kuzumla bız geldık
Dün hem heyecandan hem stresten öle öle gittik doktora...
Çok sevındı benı gorunce kadın hemen ultrasona aldı, gecen seferkı doktorun dedıgıne gore 6+6 ıdık doktorum baktı ay bu kocaman olmuşş dedı meger 7+2 gunlukmusuz teyzelerı, kalp atıslarını dınledık, kalbını gordum ultrasonda kalbı attıkca hop hop yapıp duruyordoktorum bıle aglıcaktı nerdeyse senınle hıc bu asamaya gelememıstık dedı duyguladı... Hersey yolundayımıs bınlerce cok sukur Rabbıme, gecen defayla ılgılı herseyı unut dedı. Esımı gormelıydınız agzı kulaklarında koca kafalı dıyıp durdu yavruma 1 ay sonra ıkılı test ıcın cagırdı
Ben cok ultrason resmı baktıgım ıcın secebılıyorum ama ıns sız de gorursunuz bakın bakalım kuzucugumun ayaklarını kafasını goz cukurunu gorebılcekmısınız teyzelerı
Eki Görüntüle 588166
kızlar geçmişi okumadan yazıyorum. Akşam 4 cm di açılma sancım varmış hissetmiyomuşum sabah muayenede yine aynı çıktı özel muayenehanesine gittiğim doktor hastaneye gönderdi. bu doktor bağımsız çalışıyo. hastanedeki ebeler kontrol etti o kadar çok açıklığın yok dediler ewde bekle sancılarını dediler şimdi eve geldim. şaşırdım kime inanıcam napıcam. akşamüstü tekrar gidip özelde muayene olucam galiba. Çocuğum için korkuyorum işallah bişey olmaz. Hepinize merak ettiğiniz aradığınız için çok teşekkür ederim kızlar seviyorum sizi.
kılzar jelodan haberi olan varmı bayadır yazmadı.o da doğurmuş olabilir mi?bebeğin gelişimi sürekli öndeydi ya:18:
aydasu maşallah büyümüş kuzucuk ben de anlayabildim kız resimden iyi tecrübe oluyo bize
pingu inş.kolayca doğuracak darısı tüm hamişlerin başına
canım benim ne demek, senin en mutu günün bu.sık sık yazışamasakta biliyorum gönüllerimizde olduğumuzu.
çok şükür biz yarıyı geçirdik, bi sıkıntımız yok teyzesi.
2-2,5 ay sonra inş tanışcaz küçük beyle.
dedim ki ayy ne güzel aydasuyla aynı senenin annesi olcaz,
inş rabbim sıkıntısız sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin.gerçekten çok güzel bi duygu.
darısı tüm dileyen ark.lara olsun.
benim eşimin tayini hala olmadıi, kurum zorluyo
inş diyoruz oğlumuz uğurlu gelcek kavuşturcak bizi, yine yapmazlarsa dava açcaz çözcez hırs yaptık :)
sizinde ordaki görev bitiyomuş sanırım ?
benim eşimde çorlu da.bebekle gelcez oraya, edirneyede gezmeye gelirsek seni görmek çok isteriz teyzesi.
Gözümü açar açmaz geldim daha yataktan çıkmadım. Telimi de gece takside düşürmüşüm eşim şimdi almaya gitti o da ayrı bi hikaye anlatırım...
Pingum olsun artık demekki doğum bugün yarın olacak en azından bunu biliyoruz. Batuşa hiç bişey olmaz canım o da nerden çıktı. Sende doğum tatbikatı yapmış oldun
Aydasumm gördüm gördümmşükürler olsun rabbime. Kocamanda olmuş yaa eski druna gitmekle iyi yapmışsın canım. Bi daha ne zaman kontrolün peki
walla biz dünde deneme yaptık..kocam kendi çapında deneme yapıyor ben karışmıyorum sonra sen istedin demesin die...hamile kalmak kolaymı bilmiyorumda süpriz ihtimali artıyor gittikçe
landfovers de galmiyor oda mı doğurdu acaba
bir arasanıza onuda söyleyin haberleri bende teli yok
walla biz dünde deneme yaptık..kocam kendi çapında deneme yapıyor ben karışmıyorum sonra sen istedin demesin die...hamile kalmak kolaymı bilmiyorumda süpriz ihtimali artıyor gittikçe
aydasu canımmm çok sevindim senin adına bak meleğin göbüşünde çok şükür
inşallah sende rahat bir hamilelik geçirip prensesini alırsın kucağına(cinsiyeti rüyana dayanarak yazdım)
allahım korkmuyorlarda
bu deneme oluyla iki arkadaşım bebeği var similla :)
şu telefon numarası işini yapalım ya...dün söledim arada kaynadı gitti...en çok tel kimde var hanzade,özden,daphne sizlerde var heralde....
herkes telini hanzadeye atsın o listede birleştirsin herkesi sonra yollasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?