- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.321
bende %15 lik gruba giriyorum yaşlanmak değil de yaşımız geçiyo diyelim
speedy sil onu herkes açabiliyo galibaaaaaaaaa
evet herkes takip eder de msjlarımı filan görürler diye dedim
sofısımmm
buyumusuz demıevet canım ya burda en ıyısı o gene bı de dedım en bastan doktora anlat dur kı anlamadı zaten oncekı gıttıgım gec dollenmeyı anlatamadım adama aman ugrasamıcam dedım gıttım eskı doktoruma, hıc bı sorun olmadıgı ıcın 1 ay sonra ıkılı test ıcın cagırdı canım ama sen sımdı pimpirikli olursun gormek ıstersen gel dedı 10 gun snra ılacım bıtcek yazdırmaya gıtcem hem de bı goreyım yıne
ya sofıs sıze doktorunuz cıger falan yemeyın dedı mı
kahvaltıda bı bardakcık cay ıcsem olar mı
ben sormayı unuttum bunları :26:
kız sen nasıl unuttun taksıde telı
pinguuuum bence de evde beklemen daha ıyı canım hastanenın o soguklugunu cekmemıs olursun, bı avazda gelcek ıns batusumuz kuzum
Git git 10gün sonra gör yavruşunu.. canım benim ankaradaki drum oldukça rahat bi kadın hiç şunu yeme bunu yapma tarzı şeyler dememişti. Ama trabzonda ki pimpirikli biraz çay kahve içme demişti eğer çok müptelaysan çok açık bi bardak iç dedi ciğer de ilk aylarda fazla yenmemesi lazım diye duymuştum. Ama ben yemiştim bi kez bi parçacıkcanım aşırı bi şekilde tüketmedikten sonra yemekte bi sakınca yok diye düşünüyorum.
Telimide nasıl unuttum bi bilsen gece pingunun haberini okudum yazdım yattım uyuyayım diye eşimde işteydi. Saat iki buçukta bi terle uyandım gözlerimi açtım başım feci dönüyo nasıl bi kalp atışı resmen vücudum sallanıyo. Öyle korktum ki ölüyorum sandım eşimi nasıl aradım ağlayarak ölüyorum gel diye. Tansiyonumu ölçtüm 7 ye 4 hemen şeker felan yedim üzerimi zorla giyindim taksiyi aramış eşim benden önce gider diye ama eşim daha erken geldi arkadaşıyla ilk önce yakın olan acile gittik tansiyonum düşmüş hamile olduğumu görünce bişey yapamadı bende drumun hastanesine gittim orda serum taktılar bebeğime bişe oldu diye çok korktum sürekli ağladım ama ben o haldeyken yawrumda içöerde hiç durmadı hissetti tabi. Şükür normale döndüm 1 saat içinde... dönerkende takside cebimden düşmüş adam hemen aradı bizi saolsun. Böyle bi macera atlattık ailecek.şükür bugün çok iyiyim
Kızlar tel no sunu kime atıyoruz
çok geçmiş olsun
bu arada sen ne koyacaksın bebeşin adını
Saol ozdncim. Bizim oğluşun adı kağan olacak büyük ihtimal.
Çok saol canım benim.Sofişim çok geçmiş olsun.
hımm çok heybetli bir isim ben cok severim ğ ile olması daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?