Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selam fıstıklar...

Aydasucum maşallah bebişine...

Pingucuk da doğurdu doğuracak... Maşallah pinguma... Çokk kolay bir doğum olur inşallah dualarımız onunla... Bir avazda doğuversin

ben hangi gruba giriyorum bilmiyorum :44: bu gidişle yaşı geçenlere dahil olucam heralde

ya bazen bende bakmıyorum ama sonra kaçırıyorum kim neye yorum yaptı diye

listeyi yaptın mı bitirince yollarsın

Son düzenleme:
speedy sil onu herkes açabiliyo galibaaaaaaaaa
ne çabuk aldın kız

Son düzenleme:

Git git 10gün sonra gör yavruşunu.. canım benim ankaradaki drum oldukça rahat bi kadın hiç şunu yeme bunu yapma tarzı şeyler dememişti. Ama trabzonda ki pimpirikli biraz çay kahve içme demişti eğer çok müptelaysan çok açık bi bardak iç dedi ciğer de ilk aylarda fazla yenmemesi lazım diye duymuştum. Ama ben yemiştim bi kez bi parçacık canım aşırı bi şekilde tüketmedikten sonra yemekte bi sakınca yok diye düşünüyorum.
Telimide nasıl unuttum bi bilsen gece pingunun haberini okudum yazdım yattım uyuyayım diye eşimde işteydi. Saat iki buçukta bi terle uyandım gözlerimi açtım başım feci dönüyo nasıl bi kalp atışı resmen vücudum sallanıyo. Öyle korktum ki ölüyorum sandım eşimi nasıl aradım ağlayarak ölüyorum gel diye. Tansiyonumu ölçtüm 7 ye 4 hemen şeker felan yedim üzerimi zorla giyindim taksiyi aramış eşim benden önce gider diye ama eşim daha erken geldi arkadaşıyla ilk önce yakın olan acile gittik tansiyonum düşmüş hamile olduğumu görünce bişey yapamadı bende drumun hastanesine gittim orda serum taktılar bebeğime bişe oldu diye çok korktum sürekli ağladım ama ben o haldeyken yawrumda içöerde hiç durmadı hissetti tabi. Şükür normale döndüm 1 saat içinde... dönerkende takside cebimden düşmüş adam hemen aradı bizi saolsun. Böyle bi macera atlattık ailecek.şükür bugün çok iyiyim

çok geçmiş olsun

bu arada sen ne koyacaksın bebeşin adını

pingü : Batu

ahsen : berra

jeloo : ege

sofistike kağan

başka kızlar isimleri ben hiç hatırlamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…