- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.341
Sofiş geçmiş olsun canımm... Yavrucak da tedirgin olmuş baksana...
Evet ya kıyamam ona benn. Ultrasonda zaten kalp atışları çok hızlıydı yavrumun
Anne olmanın sorumluluğu sizde henüz oluşmamış. Çocuk yapmayı düşünüyorsanız biraz daha beklemenizde yarar var.
Kızlar benim test sonucum yukarıda yazıyor. Ne yani gece uykusuzluklarına ve bebek ağlamalarına katlanamam diye anne olmaya hazır olmuyor muyum
Kim buna daha anne olmadan ben uykusuz kalırım katlanırım diyebilir ki. O kendiliğinden gelişen bişey. O yüzden es geç onu. Bebiş olunca mecbur bunları yapacaksın herkes ghibi. Yani sen hazırsınnnn
Kim buna daha anne olmadan ben uykusuz kalırım katlanırım diyebilir ki. O kendiliğinden gelişen bişey. O yüzden es geç onu. Bebiş olunca mecbur bunları yapacaksın herkes ghibi. Yani sen hazırsınnnn
Bir çocuğun sorumluluğunu kaldırabilirsiniz. Kendinizi beyin olarak buna hazır hissediyorsunuz. Çocuk yapmayı düşünüyorsanız şimdi tam zamanı!
bu da benimmmmmmmm
Teşekkür smillam, artık hergün bi haber geliyoSOFİŞCİM geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...bu ara hamişlerimizde sürekli atraksiyon var heyecan dorukta
sofişcim yap bi tavukgöğsü yeter bence yorma kendini
daphnecim bence sen de hazırsın ben de uyumaya bayılıyorum ama farkındaysanız 2-3 den önce yatamıyorum niye arkadaşlar için keyif için onlar için katlanıyosam çocuğum için hiç uyumam gerekirse
ben nasıl anne olurum acaba yaaa merak ediyorum
Dapne ve Hanzade 2013 te hamiş haberini kesin verecekler içimden bir ses öyle diyor artık beklemeyin daha fazla
ikinizde harika anne olacaksınızdır. Eminimki kucağınıza aldığınızda herşeyi unutacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?