Eylül dostluğumuza burada devam (:

Anne olmanın sorumluluğu sizde henüz oluşmamış. Çocuk yapmayı düşünüyorsanız biraz daha beklemenizde yarar var.

Kızlar benim test sonucum yukarıda yazıyor. Ne yani gece uykusuzluklarına ve bebek ağlamalarına katlanamam diye anne olmaya hazır olmuyor muyum

Kim buna daha anne olmadan ben uykusuz kalırım katlanırım diyebilir ki. O kendiliğinden gelişen bişey. O yüzden es geç onu. Bebiş olunca mecbur bunları yapacaksın herkes ghibi. Yani sen hazırsınnnn

Kızlar akşama misafirimiz varmış az önce aradılar. Ilk defa gelmiyolar evime. hiç bişe yapmasın demiş konya pidesi yaptırcakmışlar gelirken bi salata yapsın demiş. Ayıp olurmu yapmadam. Dün zeytinyağlı sarma yapmıştım onu çıkarırım, salata yaparım, turşuda var. Çay için biişey yapsam ama ne?

Bir çocuğun sorumluluğunu kaldırabilirsiniz. Kendinizi beyin olarak buna hazır hissediyorsunuz. Çocuk yapmayı düşünüyorsanız şimdi tam zamanı!

bu da benimmmmmmmm

Kim buna daha anne olmadan ben uykusuz kalırım katlanırım diyebilir ki. O kendiliğinden gelişen bişey. O yüzden es geç onu. Bebiş olunca mecbur bunları yapacaksın herkes ghibi. Yani sen hazırsınnnn

Sofişim kıyamam ben o yavrucağa ...

Bence de testte orası çok saçma olmuş ben uyumayı hiç sevmem, bütün gece sabaha kadar otururum, 2 veya 3günde 1 uyusam da olur sanırım anne olmaya hazırım hehe çok komikmiş yahu siz de böyle düşünüyorsanız anne olmaya hazırsınız demektir

Son düzenleme:

Dimi ya bende öyle düşünüyorum

Bir çocuğun sorumluluğunu kaldırabilirsiniz. Kendinizi beyin olarak buna hazır hissediyorsunuz. Çocuk yapmayı düşünüyorsanız şimdi tam zamanı!

bu da benimmmmmmmm

Vayy senin doğurman lazım en acilinden zamanın gelmiş bence

Anne olmanın sorumluluğu sizde henüz oluşmamış. Çocuk yapmayı düşünüyorsanız biraz daha beklemenizde yarar var.

buda benim

10 sorudan 4 tanesine evet dedim. uykusuzluk ve katlanmak zor

Son düzenleme:
SOFİŞCİM geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...bu ara hamişlerimizde sürekli atraksiyon var heyecan dorukta
Teşekkür smillam, artık hergün bi haber geliyo
sofişcim yap bi tavukgöğsü yeter bence yorma kendini

Bak olabilir tavuk göğsü. Eşimde yapma bişe hazır alırız diyo. Dün korktu ya sabahda kalkmış kahvaltımı hazırlamış şimdide evi süpüreyim ben en iyisi diyo

daphnecim bence sen de hazırsın ben de uyumaya bayılıyorum ama farkındaysanız 2-3 den önce yatamıyorum niye arkadaşlar için keyif için onlar için katlanıyosam çocuğum için hiç uyumam gerekirse

Dapne ve Hanzade 2013 te hamiş haberini kesin verecekler içimden bir ses öyle diyor artık beklemeyin daha fazla

ikinizde harika anne olacaksınızdır. Eminimki kucağınıza aldığınızda herşeyi unutacaksınız

daphnecim bence sen de hazırsın ben de uyumaya bayılıyorum ama farkındaysanız 2-3 den önce yatamıyorum niye arkadaşlar için keyif için onlar için katlanıyosam çocuğum için hiç uyumam gerekirse

Doğru söylüyorsun aslında. Şu kurs için bile haftalardır doğru düzgün dinlenemedim.

ben nasıl anne olurum acaba yaaa merak ediyorum

Bence sen çok iyi bir anne olursun. Zaten çok hamaratsın. Ayy ne güzel bir kızın olur senin esmer güzeli

Benim topu topu 1 ayım kaldı. Sonrasında her an bebiş haberi verebilirim size

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…