- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.361
Benim topu topu 1.5 ayım kaldı. Sonrasında her an bebiş haberi verebilirim size
inşallah canımşubatta başlarsanız nisan gibi alırız güzel haberleri
similla da böyle giderse o civarda tutturacakgibi..
hanzade de eşinin gazi ile yapar belki hazirana doğru
Ben çok tez canlıyımdır. Düğünden 6 ay önce evim hazırdı. Yaklaşık bir yıl önce eşyalarımın bir kısmı alınmış marttada mobilyalarımı almıştım. Gelinliğimide martta almıştım. Bebiş haberini alır almaz başlarım artık hazırlıklara 2 ay sonra çocuğun her şeyi tamamlanmış olur
Bu ay gideceğiz tatlım.bende öyleyim evim yokken gittiğim mobilya aldım
bebek fikrimiz kesin olmasa bile 1-2 patiğimiz var bazanın altında duruyor
bide arkadaşın kızına aldıklarımı sakladım götüremeyince evde kaldı bende çocuğuma sakladım şimdiden alışverişe başladık
sen ve eşin dr gidecektiniz ne oldu
daphne kız mı hep erkek olacak gibi hissedince öyle alışmışım ki herkes zaten oğlum olur diye düşünüyor kız olsa da hiç fena olmaz tabii
Bu ay gideceğiz tatlım.
süper folik asite başlatacaktır muhtemelen.
benimde gitmem lazım ama sallıyorum 2. bir dr gözükmek istiyorum kalınlaşma ile ilgili
Başlarım folik asite bakalım inşallah her şey planladığımız gibi olursa seneye bu zamanlar benimde bebeğim olmuş olacak.
Git git 10gün sonra gör yavruşunu.. canım benim ankaradaki drum oldukça rahat bi kadın hiç şunu yeme bunu yapma tarzı şeyler dememişti. Ama trabzonda ki pimpirikli biraz çay kahve içme demişti eğer çok müptelaysan çok açık bi bardak iç dedi ciğer de ilk aylarda fazla yenmemesi lazım diye duymuştum. Ama ben yemiştim bi kez bi parçacıkcanım aşırı bi şekilde tüketmedikten sonra yemekte bi sakınca yok diye düşünüyorum.
Telimide nasıl unuttum bi bilsen gece pingunun haberini okudum yazdım yattım uyuyayım diye eşimde işteydi. Saat iki buçukta bi terle uyandım gözlerimi açtım başım feci dönüyo nasıl bi kalp atışı resmen vücudum sallanıyo. Öyle korktum ki ölüyorum sandım eşimi nasıl aradım ağlayarak ölüyorum gel diye. Tansiyonumu ölçtüm 7 ye 4 hemen şeker felan yedim üzerimi zorla giyindim taksiyi aramış eşim benden önce gider diye ama eşim daha erken geldi arkadaşıyla ilk önce yakın olan acile gittik tansiyonum düşmüş hamile olduğumu görünce bişey yapamadı bende drumun hastanesine gittim orda serum taktılar bebeğime bişe oldu diye çok korktum sürekli ağladım ama ben o haldeyken yawrumda içöerde hiç durmadı hissetti tabi. Şükür normale döndüm 1 saat içinde... dönerkende takside cebimden düşmüş adam hemen aradı bizi saolsun. Böyle bi macera atlattık ailecek.şükür bugün çok iyiyim
inanmıycaksınız ama bilin bakalım ben nerden geliyorum
şu folik asite bende başlıyım bari..ucuz bişeyse eczaneden alayım,doktora gitmiyim boşa,zaten doktorada 20-30 tl vericem....kullanan varmı?ne kullanıyorsunuz yada ne kullandınız...
benim falımda 2 vakte kadar çıkmıştı,genelde tutar kadının falı..şubatta hamile kalacağımı hissediyorum bende bu yüzden
Git git 10gün sonra gör yavruşunu.. canım benim ankaradaki drum oldukça rahat bi kadın hiç şunu yeme bunu yapma tarzı şeyler dememişti. Ama trabzonda ki pimpirikli biraz çay kahve içme demişti eğer çok müptelaysan çok açık bi bardak iç dedi ciğer de ilk aylarda fazla yenmemesi lazım diye duymuştum. Ama ben yemiştim bi kez bi parçacıkcanım aşırı bi şekilde tüketmedikten sonra yemekte bi sakınca yok diye düşünüyorum.
Telimide nasıl unuttum bi bilsen gece pingunun haberini okudum yazdım yattım uyuyayım diye eşimde işteydi. Saat iki buçukta bi terle uyandım gözlerimi açtım başım feci dönüyo nasıl bi kalp atışı resmen vücudum sallanıyo. Öyle korktum ki ölüyorum sandım eşimi nasıl aradım ağlayarak ölüyorum gel diye. Tansiyonumu ölçtüm 7 ye 4 hemen şeker felan yedim üzerimi zorla giyindim taksiyi aramış eşim benden önce gider diye ama eşim daha erken geldi arkadaşıyla ilk önce yakın olan acile gittik tansiyonum düşmüş hamile olduğumu görünce bişey yapamadı bende drumun hastanesine gittim orda serum taktılar bebeğime bişe oldu diye çok korktum sürekli ağladım ama ben o haldeyken yawrumda içöerde hiç durmadı hissetti tabi. Şükür normale döndüm 1 saat içinde... dönerkende takside cebimden düşmüş adam hemen aradı bizi saolsun. Böyle bi macera atlattık ailecek.şükür bugün çok iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?