Eylül dostluğumuza burada devam (:

inşallah canım şubatta başlarsanız nisan gibi alırız güzel haberleri

similla da böyle giderse o civarda tutturacak gibi..

hanzade de eşinin gazi ile yapar belki hazirana doğru

Ben çok tez canlıyımdır. Düğünden 6 ay önce evim hazırdı. Yaklaşık bir yıl önce eşyalarımın bir kısmı alınmış marttada mobilyalarımı almıştım. Gelinliğimide martta almıştım. Bebiş haberini alır almaz başlarım artık hazırlıklara 2 ay sonra çocuğun her şeyi tamamlanmış olur

bende öyleyim evim yokken gittiğim mobilya aldım
bebek fikrimiz kesin olmasa bile 1-2 patiğimiz var bazanın altında duruyor
bide arkadaşın kızına aldıklarımı sakladım götüremeyince evde kaldı bende çocuğuma sakladım şimdiden alışverişe başladık

sen ve eşin dr gidecektiniz ne oldu

daphne kız mı hep erkek olacak gibi hissedince öyle alışmışım ki herkes zaten oğlum olur diye düşünüyor kız olsa da hiç fena olmaz tabii

Bu ay gideceğiz tatlım.

daphne kız mı hep erkek olacak gibi hissedince öyle alışmışım ki herkes zaten oğlum olur diye düşünüyor kız olsa da hiç fena olmaz tabii

Hımm aslında banada oğlun olacak gibi geliyor ama ben bu konularda pek tutturamıyorum

candascım kapımız her zaman acık canım sıze merıcle tanısmıs olurum ben de ne guzel...
Yaza doğuya gıdıyoruz gıtmeden beklerız canım

şu folik asite bende başlıyım bari..ucuz bişeyse eczaneden alayım,doktora gitmiyim boşa,zaten doktorada 20-30 tl vericem....kullanan varmı?ne kullanıyorsunuz yada ne kullandınız...

benim falımda 2 vakte kadar çıkmıştı,genelde tutar kadının falı..şubatta hamile kalacağımı hissediyorum bende bu yüzden

Yavrucum çok geçmiş olsun, sende bayağı bi badire atlatmışsın..

sofısım kuzum cok cok gecmıs olsun kıyamam sana ya bızım en zor sınavlarımızdan bırı de eslerımızın gece calısması...
sımdı ıyısın ama demı, kıyamam ya yalnız basna telas yapmıssın en korktugum sey benım de...
Kız saka maka senın de gıtmene az kaldı of ya gıdınce nete gırebılcegın ortam olcak mı acaba ozlerım ben

daphneee ıcımden gecenı soyleyım mı
senın oğlun olacak, hanzade senın kızın, speddy senın de oğlun, cıtlenbık senın kızın...
diğerlerını saymıyorum sallamıs olurum ama bunları hıssedıyorum nedense oyle doğuyor ıcıme

ben de defoldum geldım bu arada
azcık alısverıs yaptım rahatladım

sımılla benım folık asıtım recetesız 1 - 2 lıra bıseydı canım
hadı bakalım tutsun sızın kacaklar

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…