Eylül dostluğumuza burada devam (:

toktor amcadan
anlat hemen

he hee bildin

hiç bir problem yokmuş, korunmayı bırakırsan hemen hamile kalacağını düşünüyorum dedi..Folik asit verdi..

Bide birkaç test verdi onları yaptırıcam,2-3 gündür biraz şikayetim vardı onuda söyledim, hamilleliğe engel değilmiş ama birazcık enfeksiyon varmış 5 gün ilaç kullanıcam..Sonrada pzt, o testleri yaptırırım.. sonra gelsin bebiş haberi

Yani 10. sıra süpriz olur ama 11. sıraya talibim

ayy maşallah ne güzel

nasıl kontrol etti seni

İyi yaptın VAFİ sonunda gittin

AYDASUm nekadar ucuzmuş folik asit öle,ozaman ben direkt eczaneden alayım..markası farketmez heralde alt tarafı vitamin nede olsa

mükemmel canım

enfeksiyon çok normal ben gittiğimde bile direk fitil verdi hatta o fitil ile hamile kalmak çok daha kolaymış
bunu duyunca hemen bırakmıştım bende

İyi yaptın VAFİ sonunda gittin

AYDASUm nekadar ucuzmuş folik asit öle,ozaman ben direkt eczaneden alayım..markası farketmez heralde alt tarafı vitamin nede olsa

Similla canım ben folic plus kullandın, fiyatı diğerlerine göre daha pahalı yanlış hatırlamıyorsam 15 lira civarındaydı, ama diğerlerinden farkı içinde diğer vitaminler de var, e vitamini d vitamini gibi, onu tavsiye etmişlerdi, aklında olsun diye yazayım dedim

vafi çok iyi yapmışsın canım baskılara dayanamadın sonunda
belimdeki korseyi çıkarayım bende hemen başlıycam folik asite inş

anlat bakalım ne dedi dr

vafi okumayı bırak yazzzzz

Doktor ne dedi nasıl muayne etti bende gideceğim ya merak ediyorum

ayy maşallah ne güzel

nasıl kontrol etti seni

ilk önce ultrasonla baktı, herşey yolunda filan dedi.. Sonra başka sorun varmı diyince işte o malum şeye oturdum, kendimi şartladım sanırım hiç stres yapmadım..

vafım hadı cok sevındım canım ınsallah en kısa zamanda senden de alıcaz haberlerı

smılla canım benım kullandıgım folık asıt folbiol canım ılk basta bunu verıyorlar genelde sonradan degıstıyorlar
ucuz yanı ben de cok sasırmıstım

vafi çok iyi yapmışsın canım baskılara dayanamadın sonunda
belimdeki korseyi çıkarayım bende hemen başlıycam folik asite inş

Gerçekten aslında işlerim yok yoğun yılbaşından sonrasına kalacaktı..

Ama size ne derim bide eşim baskı yapıyor arada kaytarıp geldim işte

beni düşündürende o 3 tane fitili nasıl kullanıcam :44:

gynlfr mu ne adı öyle karışık bir ismi var 26 TL fiyatı da kullanması zor ama en güzeli gece yatarken kullan.. yada kullandıktan sonra mutlaka yat

biraz zor olduğu için biraz da hamilelik riskini yükselttiği için bırakmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…