- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.421
banttan yayın gibi
kızlar elif doğurdumu acabaaaaaaaaaaaaaaaaa:106:
mls nereye kayboldunn no bekliyorum özdn sen de vardı galiba versene
Sabahtan beri kafamı kaldıramadım yastıktan.Daha yeni kalktım.Rüyamda da Hanzade'yi gördüm.İş çıkışı bize gelecekmiş.Ev hiç olmadığı kadar dağınık,her yer her yerde.Kabus yaşattın bana Hanzade,ne yapacağımı şaşırmışım
Yemek yapıyorum bende.Etli nohut,pilava karar veremedim hangisinden yapsam diye,ve yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber...
Bu arada tablet kullanan var mı aranızda?
Sabahtan beri kafamı kaldıramadım yastıktan.Daha yeni kalktım.Rüyamda da Hanzade'yi gördüm.İş çıkışı bize gelecekmiş.Ev hiç olmadığı kadar dağınık,her yer her yerde.Kabus yaşattın bana Hanzade,ne yapacağımı şaşırmışım
Yemek yapıyorum bende.Etli nohut,pilava karar veremedim hangisinden yapsam diye,ve yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber...
kızlaaar haberlerim var. bugün kontole gittik sıradan kontroldü. Doktor nst ye bağladı sancım yüksek ama ben hissetmiyorum belim ağrıyo sadece. bide hafif kasıklarım. sonra doktor açılman vardır mutlaka alttan bakıcaz dedi 4 cm açılmam var doğum başlamış nerdeyse bebek doğum kanalına girmiş. 24 saat içinde olabilir doğum dedi yarın 9:30 da kontrole gidicez. eğer açılma çoksa doğru hastaneye doğuma tabi sabaha çıkarsamçok heyecanlı endişeli tuhaf bişeyim ya nolduğumu şaşırdım. dualarına ihtiyacım var.
aydasu.bugün geldi tabletimizde,teknoloji özürlü olarak özelliklerini tam çözemiyorum​vınn'ı çalıştıramadım...
cnmm Allah yardımcın olsun dualarımız seninleeeeee...
bnde buzluktan yeşil fasulye çıkarttm yanına pirinç pilavı yapıcam ama siz yakında yemediyseniz bulgur yap cnm daha yakışır bence..bu arada közlenmiş bibere aklım gtti bayılırımmm
ben tatlı olarak etimek yaptım şuaralar cnm istiyodu fırsat bulamamıştımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?