Eylül dostluğumuza burada devam (:

konuştuk şimdi yatmış uzanıyormuş sesi iyi geliyordu bebeğin hareketlerini kontrol etmesi gerekliymiş.

doğum sancısı gelince hissedersin zaten demiş dr annesindeymiş

Sabahtan beri kafamı kaldıramadım yastıktan.Daha yeni kalktım.Rüyamda da Hanzade'yi gördüm.İş çıkışı bize gelecekmiş.Ev hiç olmadığı kadar dağınık,her yer her yerde.Kabus yaşattın bana Hanzade,ne yapacağımı şaşırmışım

Yemek yapıyorum bende.Etli nohut,pilava karar veremedim hangisinden yapsam diye,ve yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber...

Bu arada tablet kullanan var mı aranızda?

Ben eski iş yerindeyken şirketin verdiği tableti kullanmıştım. Oda şu elma olan var ya onlardandı işte

sofişte var sanırsam..

eftelya ruyan hayır olsun
ben de var canım tablet kullanıyorum almayı mı dusunuyorsun?

mıracle nasılsın canım

cnmm Allah yardımcın olsun dualarımız seninleeeeee...

bnde buzluktan yeşil fasulye çıkarttm yanına pirinç pilavı yapıcam ama siz yakında yemediyseniz bulgur yap cnm daha yakışır bence..bu arada közlenmiş bibere aklım gtti bayılırımmm
ben tatlı olarak etimek yaptım şuaralar cnm istiyodu fırsat bulamamıştımm

aydasu.bugün geldi tabletimizde,teknoloji özürlü olarak özelliklerini tam çözemiyorum ​vınn'ı çalıştıramadım...

aydasu.bugün geldi tabletimizde,teknoloji özürlü olarak özelliklerini tam çözemiyorum ​vınn'ı çalıştıramadım...

gule gule kullan arkadasım
ben de cok anlamıyorum ya
nete gırmek ordan pek ısıme gelmmıyor yavas cunku normal pcye gore benımkısı

gece oyun oynamak cok zevklı ama

bugün yemek yapmayacağım anneme gidiyoruz yolda yeriz bişeyler

annemde yemek yoktur taşınma telaşından

Pirinç ıslattım bende.Bulguru çok yiyoruz

Hazır tavuk göğsü var,hiç sevmem aslında ama sürekli erteliyorum pişirmeyi.Çok tembelleştim ben yaa Allahtan eşim bu konuda bişey demiyor.Çalışmasına rağmen yemek hazır değilse gelip yardım eder,bazen kendi hazırlar.Tabii onun menüsü patates kızartması ama buna da şükür

kızlar merhaba ya ben bugünde hiç giremedim kursta sınavım vardı. ahseni dünde bugünde kaç defa aradım ama hep kapalıydı, ya acaba bendeki numarası mı yanlış gerçi bu no'dan konuşmuştuk daha önce..

geçmişi okuyamadım son sayfayı okudum sadece, elif bugün veya yarın doğuracakmıymış ? ben hemen geçmişi okuyacam..

cheeen hayırlı olsun canım yaa ne kadar güzel bir haber, senide ilk sayfadaki hamişlerimize ekliyoruz, yukardan eksilip aşağıdan devam edecek sanırım listemiz, ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…