Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves da folik plus kullanmıştı dr.vermişti ben de ondan alıcam

evet bende folikplus kullanıyorum zvy'ında dediği gibi içinde e,d vitaminleride var.. fiyatıda 17.5 TL.. ama içinde 90 adet var, günde 3 tane kullanılıyor ve bir ay yeter.

kızlar bugun de yarında belkı cumartesıde nete gırmem cok zor olacak ıs yerınde hıc vaktım yok mola hakkımı mudur cıkışa yarım saat kala kullandırıyor su zıraatın sınavı yuzunden adam taktı bana
sabırla mulakat lıstesını beklıyorm pingu galıba henuz doğum yapmamış ahsene attığım mesajlar gıtmıyor hattı kapalı galıba bana hata ıletım mesajları dönuyor

günaydın ;

dün arayamadım penguenei şimdide saat erken diye aramak istemiyorum 1/2 saat sonra ararım artık merak ediyorum ne yaptı ?

teknosa da 32 inç tv 3D 750TL

Dphne mesajini gordum

Dun cok gec yattik annem tasinyor ona yardima gittik sabahta kalkmadim hala dolmustayim

günaydın sabah sabah öyle mutlu oldum ki pingunun iyi haberini alınca nihayet Batuş bebek aramıza katıldı...

Günaydın hatunlar, dün gece pinguyu aradım. Kardeşi çıktı uyuyordu. Sabah 7:30 pingu aradı beni. Batuş bebek sabah 4:00 sıralarında dünyaya gelmiş.Normal doğum yapmış. maşallah oğluşumuza :) Sizlere haber vermemi istedi bende dayanamayıp özdenle hanzadeye mesaj attım Pingunun çok selamı var. Fotoğraf çektik yarın siteye eklerim dedi. Sesi çok güzel geliyordu. ikisininde sağlığı çok iyiymiş bilgilerinize

Son düzenleme:

ay çok sevindim ya şimdi yorgundur pingucum dinlensin birazcık
darısı jelonun başına artık gerçi o aralık ayını bitirmek istiyor inşallah gönlüne göre olur

landfloves canım bence listeye doğum yapanların tarihlerini de eklesen daha güzel olur sanki

Çok sevindim yaa gözleri aydın olsun allah uzuun sağlıklı bir ömür nasip eylesin batuşa annesiyle babasıyla inş..

ne güzel pingu kurtuldu korkuyorum diye diye çatır çatır doğurdu hatun valla darısı başımıza artık kolay bi hamilelik ve doğum geçiririz inş.

işte normal doğum yapınca böle oluyor demek

o zaman bugün gelip anlatır bize

Kızlar doğumdan bir şey anlamamış zaten batusun kafasi çıkınca pinguyu uyutmuşlar. Hastaneye gittiğinde 6cm açılma olmuş. Dr neredeyse evde doguracakmissin demiş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…