- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.441
Similla canım ben folic plus kullandın, fiyatı diğerlerine göre daha pahalı yanlış hatırlamıyorsam 15 lira civarındaydı, ama diğerlerinden farkı içinde diğer vitaminler de var, e vitamini d vitamini gibi, onu tavsiye etmişlerdi, aklında olsun diye yazayım dedim
landfloves da folik plus kullanmıştı dr.vermişti ben de ondan alıcam
günaydın ;
dün arayamadım penguenei şimdide saat erken diye aramak istemiyorum 1/2 saat sonra ararım artık merak ediyorum ne yaptı ?
teknosa da 32 inç tv 3D 750TL
günaydın sabah sabah öyle mutlu oldum ki pingunun iyi haberini alınca nihayet Batuş bebek aramıza katıldı...
Dogurmus canim ayrintilar daphnede
Günaydın hatunlar, dün gece pinguyu aradım. Kardeşi çıktı uyuyordu. Sabah 7:30 pingu aradı beni. Batuş bebek sabah 4:00 sıralarında dünyaya gelmiş.Normal doğum yapmış. 2.900 gr maşallah oğluşumuza :) Sizlere haber vermemi istedi bende dayanamayıp özdenle hanzadeye mesaj attımPingunun çok selamı var. Fotoğraf çektik yarın siteye eklerim dedi.
Günaydın hatunlar, dün gece pinguyu aradım. Kardeşi çıktı uyuyordu. Sabah 7:30 pingu aradı beni. Batuş bebek sabah 4:00 sıralarında dünyaya gelmiş.Normal doğum yapmış. maşallah oğluşumuza :) Sizlere haber vermemi istedi bende dayanamayıp özdenle hanzadeye mesaj attımPingunun çok selamı var. Fotoğraf çektik yarın siteye eklerim dedi. Sesi çok güzel geliyordu. ikisininde sağlığı çok iyiymiş bilgilerinize
Günaydın hatunlar, dün gece pinguyu aradım. Kardeşi çıktı uyuyordu. Sabah 7:30 pingu aradı beni. Batuş bebek sabah 4:00 sıralarında dünyaya gelmiş.Normal doğum yapmış. maşallah oğluşumuza :) Sizlere haber vermemi istedi bende dayanamayıp özdenle hanzadeye mesaj attımPingunun çok selamı var. Fotoğraf çektik yarın siteye eklerim dedi. Sesi çok güzel geliyordu. ikisininde sağlığı çok iyiymiş bilgilerinize
landfloves canım bence listeye doğum yapanların tarihlerini de eklesen daha güzel olur sanki
Dogurmus canim ayrintilar daphnede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?