Eylül dostluğumuza burada devam (:

işte normal doğum yapınca böle oluyor demek

o zaman bugün gelip anlatır bize

annemde öle demişti,normal doğurduktan sonra sanki hiçbişey olmamış gibi oluyormuş...yalnız normal doğumlarda da kesiyolarmış :18:

diyelim 8 cm açıldı.10 cm lazım çocugun kafası dayanmadan kesmeleri gerekiyormuş..çünkü çocuk geliyorsa kendi parçalıyormuş ozaman birsürü yerden parçalandığı için dikmesi zor oluyormuş..

ayyy anlatması bile berbat bişi bu ya

evet izledikk bizzz

kasıldım :44: doğum yapmak çok zor ya

eltime gittiğimde doğumu anlatan bi dergi vardı.bende gayriihtiyari bakındım..sayfayı bir açtım.kocaman olmuş bir şey..içindede alnına kadar çıkmış bi bebek..ilk defa gördüm ben orda...şok halim 5 dk geçmedi

ooo özdn tel çok fena izlenmedik şey kalmadı heralde söyleyemicemmm şeyler var

Kızlar günaydın
Batu bebek nihayet doğmuş demek haber varmı diye bakıyım hemencecik demiştim inanılmaz sevindim şu anda misss annesinin kollarında maşallah
Pingu korkuyordu ama çok şükür ki normal doğum yapmış herşey çok güzel geçmiş
İnş darısı hem hamişlere hemde daha karar veremeyenlere baksana çatır çatır sıraya dizildik

sizin muabbetler +18 cnm orası kesin...videolarla başladı,kırmızı donla devam etti...bidahakine ne olacak merak etmiyo değilim

buarada HANZADE liste tamamlandımı?pingunun telini alıcam ordan bekliyorum

Penguelni aradım ancak dayandım bu saate kadar uyuyordur belki diye
hastanedeymiş 4 saat sancı çekmiş ama sesi öyle iyi geliyor ki ben onun yanında sanki daha yorgunum.
maşallah çok rahat doğurmuş tabi çektiği sancı zormuş çok şükür 4 saat az çekmiş ama
oğluşu kumralmış ben hep esmer diyordum ve aynı baba dedi

inanılmaz heves yaptım öyle güzel geliyordu ki elifin sesi sağlıkla büyütsün inşallah hastanedeymiş hala
face eklerim belki resmini dedi kendine gelsin herkese selamı var

bebeğin kafası cıkınca neden uyutmuşler en zor kafası değil mi en zorunu atlatmış uyutmuşlar

bebeğinide ilk elif göremedi o zaman

neden elifi uyuttular kızlar bilen var mı ?

ben de kafası çıkınca gerisi kolay diye biliyorum niye uyuttular acaba

smillacım teli olmayanlar var mesela mls hala bekliyorum sonra eftelya???? niye vermek istemiyosunuz kızlar bize telinizi

Batuş gelmiş pingu da çatır çatır doğurmuş maşallah
kolay doğum nasip etsin Allah tüm hamilelere inşallah

Dün akşam kv.lerdeydik geç geldik, duş alıp yatmam 2 yi buldu.. Bu sabahta eşim havaalanına bıraktı onları, 7 gibi kalktık..

Çok uykum var, öğleden sonra enerjim gelir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…