Eylül dostluğumuza burada devam (:

dün diyetisyene gittim spor salonundaki..ne güzel haberlerim var bilemezsiniz

9 kilo yağ fazlam varmış,2 kilo kas eksiğim offff offffffff:18::18::18:

Valla anladığım kadarıyla arkadaşlar tlfn vermek istemeyenler var okunmamış olamaz çünkü o zaman ben listede olanları listedekilere gönderiyorum kızlar ne diyosunuz

dün diyetisyene gittim spor salonundaki..ne güzel haberlerim var bilemezsiniz

9 kilo yağ fazlam varmış,2 kilo kas eksiğim offff offffffff:18::18::18:

2 ayda verirsin tatlım yaa ne var onda benim de 5 kilo vermem lazım kendi fikrimce

Valla anladığım kadarıyla arkadaşlar tlfn vermek istemeyenler var okunmamış olamaz çünkü o zaman ben listede olanları listedekilere gönderiyorum kızlar ne diyosunuz

bencede gönder, hatta sen listedeki ilk sıradakine gönder alanda kendinden sonrakine göndersin bu şekilde 10 dk. beklememiş oluruz..

[table="width: 133"]
[tr]
[td]buanbuan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]chitlenbik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]daphne[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hanzade[/td]
[/tr]
[tr]
[td]jeloo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]landfloves[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ocwmays[/td]
[/tr]
[tr]
[td]smilla[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sniperelit[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sofistike[/td]
[/tr]
[tr]
[td]speedy-gonzales[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vafi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yorgunpenguen[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zahter
şu an listemde olanlar başka bildikleriniz ekleyecekleriniz var mı kızlar
[/td]
[/tr]
[/table]

2 ayda verirsin tatlım yaa ne var onda benim de 5 kilo vermem lazım kendi fikrimce

spor hocası kol kası yapmam için hareketler verdi çok komik dambıllda fln çalışcam..bakalım ya inş veririm.

bence listeyi gönder sen,sonradan ekleyen olursa yine not alırsın biara yine gönderirsin..yapcak bişey yok başka..

çocukluk arkadaşım doğurmuş şimdi aradım...eltimde hastaneye yattı..suni sancı veriyorlar şu an ..inş normal doğurur çok istiyo

jelooooo napıyonuz yaw, tlf yok merak ediyoruz seni

ben hanzadeye yolladım senin telefonunu sıkıntı yok

jeloşşşş hoşgeldin nasılsın oğluş nasıl

Kızlar selam geçmişe bakıyordumm

Ben iyiyim merak etmeyin dün doktor kontrolümüz vardı,bebiş iyi bende iyiyim nst'ye girdik sorun yok bizde
Ocak 11'i gibi gidicez doktora doğuma karar vericez,tabi oğluşum o zamana kadar beklerse
Herkes iyidir umarım giremedim forumada evde olunca annem yanımda iş yapıyor az çok yardım ediyorum bende,evdeyiz diye gelen gidende var,
Ahsen doğurmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah,
Pingu'da doğurmuş Allah analı babalı büyütsün maşallah,
Ne güzel bebişlerine kavuştular ne kadar mutlulardır şimdi
Ben bugün şirketteyim hesaplar kapanıcak işin içinden çıkamamışlar birde faturalar falan vardı ayarlıyamamışlar telefonda anlatmaktan sıkıldığım için gelmek zorunda kaldım,ama iyiyim merak etmeyin kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…