Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar eşim aradı bi isim söyledi tanıyo msn diye tanımadığım biri
hani bi ara en terbiyesizinden bi sapık dadanmıştı hatırlıyo musunuz eşim araştıryodu bulmuş adresini kütüğünü filan tesadüf sivas lıymış ama merkez bizimle hiç alakası yok kuzenlerinden filan bulmuş olabilir mi arkadaşları diyo ne alaka ihtimal bile yok sivas bizim oraya 4 saat mesfede hiç bağımız yoktur zaten ama eşim bilmiyo ya bence tesadüf çünkü sivaslılar o kadar çok ki elini çarpsan sivaslı çıkıyo her yerden valla şimdi ne yapmayı planlıyo acaba eşim adamı da bulmuş yandık:18:

He bu dediğimide çok güvendiğim tanıdık bir hoca söylemişti, kulaktan dolma koca karı şeysi olsa bende yapmazdım :))

karabasan için yatakta iğne bulundurun diyolar yastığın altına filan çengelli iğne takabilirsiniz ben yapmıyorum inanmadığım için ama büyüklerimden biliyorum gelmiyo diyolar ama bence düşünmeyin böyle şeyler bilinçaltınıza yerleştirmeyin psikolojinizi bozarsınız

ruh gibisiniz ya bu hafta
pinguyla ahsen de arada gelse keşke

Kardeşimde mesaj attı az önce.Korkuyormuş.Yurtta kalıyor.Oda arkadaşı biraz garip bir kızdı,anlatmıştım daha önce.Kalmıyormuş yurtta,yanlız kalıyor kardeşimde... Canım sıkıldı...

Ay öldüm açlıktan en son mesaj yazdığımdan beri çarşıda dolaşıyorum kardeşimin pc oldu eve getirdim yine gitti ayarları ben ayar oldum artık bıraktım evime gidiyorum yemek yok kocam aç gelir kendime yün aldım şiş filan birşeyler örüp stres atmam lazım evde boş boş

merhaba hanımlar bugün gelemedim anneme gittim, kuşumuda götürdüm evde tek başına sıkılmasın diye, annem babama "bak bak bize torun getiremiyorlar ya kuş getiriyorlar anca" dedi, sonra gitti kuşa " merhabaaa ben senin annenin annesiyim bana anane diyebilirsin bak buda deden" hahahaaa diye baya güldüler bende duymamazlıktan geldim konuyu değiştirdim giderkende babam kafesi taşıdı arabanın arka koltuğuna yerleştirdik sen buna bebek koltuğuda alırsın yakında dedi... yaa çok fena dalga geçiyorlar valla onlara inat çocuk mocuk yapmayacam..

yarın yine anneme gidecem akşam eşimde gelecek yemeğede orda olacaz.

kızlar her gün girip okuyorum bi mesaj yazıp çıkıyorum

yakında size bol bol tecrübe aktarırım inş.
bugün 12. günümüz, adapte olmaya başladık ama hala düzen oturtamadım
uyku eğitimi vermeye başlicam yakında ama küçük doğdugu için iki saatte bir uyandırıp emzirmem gerekiyor

kızım çok uyuşuk bir bebek, hep uykuyu tercih ediyor :))
herkes 15 gün sonra görürsün diyo, ilk haftalarda böyle oluyormuş

günaydın kızlar
landfloves sizin vaktiniz gelmiş artık kuzummmm elinizi çabuk tutun
ahsencim valla aranıyosun özlüyoruz seni bebişin daha küçük çocuğum yok ama yeni doğan bebekler hep uyurlar 40 çıkana kadar da 40 türlü huyu olur 40 ından sonra yavaş yavaş oturur düzene girer bu seferde uyumuyo ağlıyo diye problemlerin olmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…