Eylül dostluğumuza burada devam (:

kramp gibi oluyor.eşimde üşüttün heralde dedi ama bilmiyorum sürekli olmuyo arada bir

bi ara ben de böyle oluşmuştum hatırlar mısınız randevu almıştım o zamana kadar geçmişti gitmemiştim sanırım üşütmeden oluyo kaynanam da öyle demişti bana tabi aynısı mı bilemem

birara kardiyolojiye gitmek istiyorum..malum genlerde kalp hastalığı oldukça fazla..kolestrolumude ölçtürürm hem.

annemler şubatta umreye gidiyorlar 14 günlük..netten onu araştırıyorum..nedir ne değildir ne götürmek lazımdır die

aa ne güzelmiş canım Allah kabul etsin şimdiden bizim içinde dua etsinler

Hac malzemesi satan yerler yardımcı oluyo birde kıyafet ordan beğenmezse terziler filan dikiyo biz anneannem giderken öyle yaptık canım
hanzade valla ben çarşıda dolanıyorum cepten bu kadar oluyo hgs aldım kardeşimin pc bozulmuş rica etti onu götürüyorum

Merhaba kızlaaarr...

Bi tablet aldık,ancak oyun oynayabiliyoruz,bütün bölümleri bitirdim angry birds'ün,şimdi ne yapacağım

Bir türlü vınnı bağlayamadım tablete,çalışmıyor...

Bizim beyefendi tableti aldı ki bu lap topu kardeşine göndersin.Sıkılıyormuş oda... Neyse göndersin sorun değil de,şok üstüne şok yaşattı bizlere kız kardeşi...

Kimseye anlatma diye tembih etti bizim ki ama çatlıyorum kimseye anlatmayınca da

Noldu ki? Noldu ki?
Meraklı melahat ben

Smillacım yel almışsındır bağrından batmalar olur ara sıra can sıkıcı bir durum viks sürüp sıcak havlu koy blki rahatlar

Gunaydın kızlar...
Kullandıgım ılaclar acaıp uyku yaptı ben de bı saat falan anca oluyor uyanalı...

aydasum iyi olmanıza sevindim canım sağ salim bebişiniz kucağınıza alacaksınız inş.

Allah razı olsun hanzade, cok saol canım

Çook şükür canım, senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim.. Dualarım sizinle, Alllahın izniyle bu 2 haftayı da atlatacaksınız..

vafım mesajını gec gordum canım donemedım o an, cok cok tesekkur ederım o kadar moral oldu kı okudugum mesajlar bana sıızn sayenızde toparlandım...

evet melıs teyzesı kuzucum buyumus kocaman olmus
Rabbım kucagımızda gostersın ınsallah
sızın de besıgınız ne guzel oyle ya masallah tatlı tatlı uyusun kuzucuk ıcınde

aydasu canım geçmiş olsun. siz iyi olun sınavlara daha sonra yine girersin. hiç dert etme. yatın bolbol dinlenin. sabah sabah hepimze heyecan yarattı senin bebiş.

cok sağol zahtercım
oyle olacak artık napalım bebegım ıyı olsun da sınavlara gıremeyım belkı bu sene dondururum okulu bılemıyorum

aydasu geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim

canım tesekkur ederım cok sukur ıyıyım sımdı
sen ne zaman cıkarcan korseyı, faydası oluyor mu fark hıssedıyormusun takmadan oncekı halınle sımdıkı halın arasında?

cnm çk geçmiş olsun..dikkat et hiç kalkma dualarımızdasın..Allah ın izniyle atlatırsın en kısa zamanda

chen tesekkur ederım canım
sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık?

Aydasu gecmişi bir cırpıda okudum ve senin iyi olduğun msjını görünce gerçekten rahatladım.
Bebişine dikkat et canımm kalkma sakınn

canım o kadar ıyısınız kı hepınız sızden destek almak o kadar ıyı gelıyor kı bana
Allah razı olsun..

aydasummm geçmiş oldsun kuzum yaa. ödüm koptu valla okuduğumda ama şükürler olsunnn ikinizde çok iyiymişsniz. dinlenn bol bol yavrun için. dikkat et kendine canım benim

sofısım sımdı ıyıyız cok sukur bebıs korkuttu bızı ama sımdı hersey yolunda cok sukur
hadı sız de sag saglım varmıssınız o gun arıcaktım ama ne zaman yola cıkcagınızı bılmedıgımden rahatsız etmek ıstemedım
normal doğum konusunda da cok sevındım canım
coook kolay bı doğumun olsun ınsallah

sağol kuzucum ıyıyız sımdı
azcık korkuttu sıpa hepımızı

mıraclem benım kayınvaldemler ve annemler harıcı hıııc kımse bılmıyor dusun 10. haftadayız ne hala ne amca ne kuzen hıc kımse...
basına gelınce ınsan cok tedırgın oluyor
kayınvaldem de annem de demedı kımseye ucumuzde hem fıkırız 4. ay dolmadan solemıcez kımseye

aynen benım babanem aradı gecen gun soruyor bebek var mı dıye yok babane dedım
olsun olsun uzulme olur dıye bı acıdı kadın halıme tovbe yarabbım hanı sankı olmuyor gıbı bı uzuldu guya benı tesellı edıyor
kurtaj oldugumu da kımse bılmıyor onlar sadece kımyasal gebelıkten haberdar
bılmıyorlar kı ben her ay hamıleyım

terem Allah razı olsun cok sukur ıyıyız, ıkı hafta ıstırahat etmelıymısım yatıyorum ben de bebegım ıyı olsun da katlanır ınsan herseye

sana da cok gecmıs olsun canım bız gebelıkte yasıyoruz bulantı o bıle cekılmez oluyor ınsallah kesın bır cozumu bulunur canım

eftelya canım sana da cok tesekkur ederım destegın ıcın, cok mutlu ettınız benı, Allah razı olsun

ha smılla sen dıyınce benım de aklıma hemen hanzade geldı o da oyle olmustu bı ara dıye
bana da soğuk almıssın gıbı gelıyor canım
bana da olur zaman zaman tam dedıgın yerde bole anıden bıcak batması gıbı
o kısmını sıkı tut canım acıkta kalmasın
bu arada hıc de kılolu falan durmuyorsun bızım kızlardan bırı demıs ama hatırlayamadım bak sımdı hakkat tas gıbı hatunsun
yafrum benım

Özden bence de canım burda sureklı bebek konusuyoruz ters tepmıs sen de...
zamana bırakmak lazım ustunde baskı hıssettıkce hıc canın ıstemez haklısın

saol cnm benim o sizin gönlünüzün güzelliği...senin sıpaya söle korkutmasın artık teyzelerini yeter bukadar

Ay arka arkaya yazıyom boyle ama napayım ıkı gun acıgım var kapatmam lazım

Ben nasılım cok sukur bugunumuze...
Kanamam tamamen kesıldı, doktorun verdıgı ılacları kullanıyorum ıste. Sureklı yatıyorum...
Popom delık desık oldu otururken bıle gozumden yas gelıyor o derece agırdı ıgneler...
Ama degıyor bılıyormusunuz ben ıgneden o kadar korkarım kı kan aldırmaya bıle esımle gıderım ,bı kere esımın ısı vardı ben kendım gıtmek zorunda kaldım o gun de 4 tup kan almıslardı gozumu acılde actım o derece korkuyorum tansıyonum dusuyor...
Ama Rabbım evlat duygusunu ıcıne yerlestırınce oyle garıp bırsey oluyor kı anlatmam...
Hastanede yatarken hemsıre ıgne saatınde gelmedı, cok canım yanacak bılıyorum ama bu yavrum ıcın faydalı ya esımı gonderdım gıt soyle hemen yapsınlar ıgnemı dıye...
analık boyle bırsey herhalde

Sabah da bagırarak uyandım...
Kızlar anlatcam sımdı bu karabasan mı var mı aranızd yasayan cok korktum ya

ruyamda yatyorm bırden elım karnıma gıdıyor ve bebegımın sertlıgını hıssedıyor oyle bır tekme atıyor kı resmen ödüm kopuyor esıme bagırdım bı kere sadece duymadı sonra sesım kısıldı bagırıyom bagırıyom duymuyo yatakları tekmeledım duyuramadım kendımı
sonra guc bela ayaga kalktım baktım esım bana doğru yuruyor bagırıyom yıne sesım cıkmıyo esım gerı donuyo gormuyo benı
ben sesımı duyurabılmek ıcın kapının pervazları söktum ses cıksın dıye ama nafıle
o ara bagırarak uyandım

cok korktum ya

saol cnm benim o sizin gönlünüzün güzelliği...senin sıpaya söle korkutmasın artık teyzelerini yeter bukadar

Yok yok gorunen koy ortada kuzum masallah cekıyorum her baktıgımda resımlerıne...
Tamam teyzesı ıletıcem bu mesajını
gunluk tutuyorum yazıcam bunları da buyuyunce okusun gorsun anneler neler yasıyor bılsınler kıymetımızı ınsallah

anaların hakkı ödenirmi yaa,okusunda annesinin kıymetini bilsin sıpa

aydasu ben bşy yaşamıştım anlattım karabasan dedi herkes ama ben pek öyle şeylere inanmam araştırdım biraz bilimsel açıklaması vardı çok da mantıklıydı
yatakta öylece kalakalmıştım eşime seslenmeye çalışıyorum sesim çıkmıyo dürtmeye çalışıyorum elimi uzatamıyorum yan tarafa zaten eşimde salon da tv izliyomuş bi anda geldi geçti ama uyumakla uyanmak arasında bi geçişmiş o tam kilitlendiğin anda uyanıyosun öyle şeyler yazıyodu
çünkü insan uyurken kilit haline geçiyomuş farkında olmadan tuvaletini bile tutuyosun öyle değil mi altına kaçıranlar ya da uyurgezerler sağlık probleminden dolayı bunları yaşarlar

doğru soyluyorsun canım uykuyla uyanıklık arası bırseydı, hatta ruyayı gorurken bıle aslında ben tam uyumuyom kıı falan dıyordum bı de kendıme, sacma sapan bırseydı, dedıgın uyku felcı sanırım ben de baktım bıraz dedıgın gıbı bılımsel bır acıklaması var...

ısın garıbı ne bılıyonmu sabahın alrı bucugunda oluyor bu, ruyadan uyandım sonra lavobaya gıttım o sırada esımı telefonla konusurken duydum ama gaıpten gelıyor sanıyorum Allah ım nasıl tırstım odaya geldım baktım esımın elınde tel bıle yok
ayyy askım ben kafayı yıyom galıba ya dıyom noldu dedı, ya dedım uyanıkken bıle sacmalıyom guya sen telefonla konusuyordun dedım basladım aglamaya
ay esım o halıme hem uzuldu hem guldu, hastane ortamından cok etkılendım sanırım. Meger adam cıdden telefonla konusurmus arkadasını aramıs bana da sımıt al dıye ne bıleyım ben ya sıyırdım sandım kafayı

hamilelikte kabuslar oluyor sanırım elifte fln olmuştu ama karabasanı bilmiyorum tabi..

düğünde foto çeken adamdan fotoları almamıştık geçen sene 230 tane fln vardı..aklıma geldi geçen gün face te konuştuk.100 tl ye bağladım.geçen sene 200 demişti,inş ii almışımdır..konu komşuyla fotomuz yoktu herkes istiyo sürekli..
:
neyse bayanlar ben çıkıyorum kocam eve git dedi izin verdi,gidip tavuklu sulu patates yemeği yapayım erkenden.bayadır canım istiyodu:92::92::92:

Gunaydın kızlar...

canım tesekkur ederım cok sukur ıyıyım sımdı
sen ne zaman cıkarcan korseyı, faydası oluyor mu fark hıssedıyormusun takmadan oncekı halınle sımdıkı halın arasında

20 ocakta kontrolüm var canım dik durmayı öğrendim korse taktığımdan beri önceden otururken filan pek dikkat etmezdim şimdi daha dikkatliyim canım

Aydasu iyi olmana çok çok sevindim olaun delinsin popon ohh iyi olsunda:)
Geçen ay ben karabasanlar yüzünden bunalıma girmiştim durmadan gün içersindede hıçkıra hıçkıra ağlıyordum normal zamanda nys takmayıp geçiyorsunda hamilelik pskljsnde çok acayip ve kötü birşey yazmıştım burayada bunalıma giriyordum nerdeyse çok ama çok iyi anlıyorum ya seni
Benden sana bir tavsiye bana çok iyi geldi bilmiyorum geçti karabasanlar
Öncelikle yatarken mutlaka Nas ve Felak dualarını oku rahatlat kendini bunların senin koruyucağına inan
Bir diğeri ise yatağının baş ucuna ağzı açık bir şekilde bir kabın şişenin kasenin içinde farketmez yarıya kadar sirke koyup baş ucunda bırak, ben uçtukça bittikçe yani ekliyorum üstüne
Bilmiyorum ben psiklojk belki ama böyle yapınca tüm korkularım karabasanlar gtti maşallah denemeni tavsiye ederim

Sirkeyle evinizi silin derler nazardan kurtulmak için doğrudur, evi silerken temizlik suyuna katın silin özellikle kalablk misfrniz gittikten sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…