- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.061
kramp gibi oluyor.eşimde üşüttün heralde dedi ama bilmiyorum sürekli olmuyo arada bir
birara kardiyolojiye gitmek istiyorum..malum genlerde kalp hastalığı oldukça fazla..kolestrolumude ölçtürürm hem.
annemler şubatta umreye gidiyorlar 14 günlük..netten onu araştırıyorum..nedir ne değildir ne götürmek lazımdır die
aa ne güzelmiş canım Allah kabul etsin şimdiden bizim içinde dua etsinler
aydasum iyi olmanıza sevindim canım sağ salim bebişiniz kucağınıza alacaksınız inş.
Çook şükür canım, senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim.. Dualarım sizinle, Alllahın izniyle bu 2 haftayı da atlatacaksınız..
Sevgi pıtırcığı 2 cm olmuş maşşallah subannallah!
Sn ve bebiş iyimişsiniz Allahımıza şükür olsun aklım sendeydi yat bol bol dinlen annesi kalkma sakın yerinden uyuşsada popon yat herşy tonton için:)
Vaficim hadi son 1 ay o zaman:)
aydasu canım geçmiş olsun. siz iyi olun sınavlara daha sonra yine girersin. hiç dert etme. yatın bolbol dinlenin. sabah sabah hepimze heyecan yarattı senin bebiş.
aydasu geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim
cnm çk geçmiş olsun..dikkat et hiç kalkma dualarımızdasın..Allah ın izniyle atlatırsın en kısa zamanda
Aydasu gecmişi bir cırpıda okudum ve senin iyi olduğun msjını görünce gerçekten rahatladım.
Bebişine dikkat et canımm kalkma sakınn
aydasummm geçmiş oldsun kuzum yaa. ödüm koptu valla okuduğumda ama şükürler olsunnn ikinizde çok iyiymişsniz. dinlenn bol bol yavrun için. dikkat et kendine canım benim
günaydın kızlar..
aydasu ve bebişin iyi olmasına çok sevindim ya çok şükür.Allah bidaha yaşatmasın inş..
ben dün yine fal baktırdım.yine hamile kalacakmışım erkek olacakmış..nasıl anlıyorlar ya çükünümü görüyor fincanda
günaydın kızlaaaaaarrrr....
bebek muhabbeti açılmış bende size komik bişey söyliyim ben şuan yakınım olmayan kimselere söylemiyorum hamile olduğumu.bebek yok mu? diyorlar.ben de yok deyince boşver olmasın olunca bütün hayatın değişiyo diyorlar
günaydınnn
aydau canım çok şükür iyileşmişsin aman dikkat canım yat sakın kalkma
miracle canım sanada Rabbim yardım etsin bulantıların biran önce bitsin ya rahat et sende
başka :44:heh buldum..kızlar benim 15 günde bir mide bulantım tutardı şimdi 2gün peşpeşe tuttu ölüyorum sandım bide
ben istifra edemiyorum perişan oluyorum.sanırım doktora gitmem gerek..
dün akşam cmylmz a gittik süppperdi arık sonda bitsin artık dedim boğazım ağrıdı gülmekten o derece..feci pratik bi zeka ya
ha smılla sen dıyınce benım de aklıma hemen hanzade geldı o da oyle olmustu bı ara dıye
bana da soğuk almıssın gıbı gelıyor canım
bana da olur zaman zaman tam dedıgın yerde bole anıden bıcak batması gıbı
o kısmını sıkı tut canım acıkta kalmasın
bu arada hıc de kılolu falan durmuyorsun bızım kızlardan bırı demıs ama hatırlayamadım bak sımdı hakkat tas gıbı hatunsun
yafrum benım
saol cnm benim o sizin gönlünüzün güzelliği...senin sıpaya söle korkutmasın artık teyzelerini yeter bukadar
Yok yok gorunen koy ortada kuzum masallah cekıyorum her baktıgımda resımlerıne...
Tamam teyzesı ıletıcem bu mesajını
gunluk tutuyorum yazıcam bunları da buyuyunce okusun gorsun anneler neler yasıyor bılsınler kıymetımızı ınsallah
aydasu ben bşy yaşamıştım anlattım karabasan dedi herkes ama ben pek öyle şeylere inanmam araştırdım biraz bilimsel açıklaması vardı çok da mantıklıydı
yatakta öylece kalakalmıştım eşime seslenmeye çalışıyorum sesim çıkmıyo dürtmeye çalışıyorum elimi uzatamıyorum yan tarafa zaten eşimde salon da tv izliyomuş bi anda geldi geçti ama uyumakla uyanmak arasında bi geçişmiş o tam kilitlendiğin anda uyanıyosun öyle şeyler yazıyodu
çünkü insan uyurken kilit haline geçiyomuş farkında olmadan tuvaletini bile tutuyosun öyle değil mi altına kaçıranlar ya da uyurgezerler sağlık probleminden dolayı bunları yaşarlar
Gunaydın kızlar...
canım tesekkur ederım cok sukur ıyıyım sımdı
sen ne zaman cıkarcan korseyı, faydası oluyor mu fark hıssedıyormusun takmadan oncekı halınle sımdıkı halın arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?