- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.041
Hanzdeden yine bir özlü söz daha
Kız bu işin felsefesini çözmüş örnek alın braz
kendi psikolojimi kendim yapıyorum şartlandırdım psikolojim bozulmayacak o kadar herşey olacağına varır
kaderde varsa ....mek neye yarar üzülmekkkk...
Ahh ben onun takviminide totosunuda yerim uygun pozisyonda bayadır benim kız babasına çekmiş azcık iş yapıyım dolanıyım rahatsız oluyor hemen yat benim keyfimi bozma diye uyarıyor:)
Zaman geçiyorda bir bana geçmiyor say say bitiremedim günleri teremcim çıktı göbiş akşamları hele doğurmya gidicek gibi oluyorum
Smillacım gördüm msjnı cevapladım gelsin pc imde banada eylence çıkar araştrrım birşeyler paslandım bende baya :)
Ozdn teyzesi Liva çok seviyor seni sadece arkadş istyr yanına saç çekmek için o yzden ama şafım öeclisten dışarı şimdi
ya benim iki göğüs aramın 3-4 parmak üstüm ağrıyo,acıyo gibi bişey,bağrım yani,arkaya yaslanınca acımıyor,öne eğilince acıyo bazen çok fazla..orda bişeyde yokki kalp aşağıda ne ki bu yaa
ya benim iki göğüs aramın 3-4 parmak üstüm ağrıyo,acıyo gibi bişey,bağrım yani,arkaya yaslanınca acımıyor,öne eğilince acıyo bazen çok fazla..orda bişeyde yokki kalp aşağıda ne ki bu yaa
bilemedim şimdi
sıkışma gibi mi oluyo
üşütmüş olabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?