Eylül dostluğumuza burada devam (:

Sniperelit ve miracle teyzelerimiz çok teşekkür ederiz biraz erken gibi oldu ama aradan çıktı uzun bir sürede birşey almam herhalde ama böylede derim tutamam kendimi onuda biliyorum
Miracle Allahın izniyle o günlerde gelir daha süslüsünü ypar annenler ne hoşuna gder o zaman

Snprlt bu arada hep unutyrum geçiyor bde telfndan mnk minik yazılar sanada çok geçmiş olsun inş atlatrsın daha fazla sana sıkıntı yaratmadan

Ozden bir şey daha çocuğum bile sana tepki gösteryr burda sana yazarken tepikleyp duruyordu isyanlara soktun masum bebeyide

kendi psikolojimi kendim yapıyorum şartlandırdım psikolojim bozulmayacak o kadar herşey olacağına varır
kaderde varsa ....mek neye yarar üzülmekkkk...

ayyy ne unuttum diyordumm mlsvttttt canım beşiğin güzel değil mükemmel gerçekten çok şeker ya..
tam prenses tahtı gibi yaa

Teremcimm çok teşekkür ederim szden böyle duyunca içim daha pır pır ediyor doğsun hemen diye:))

özdncim o zman bi özlü söz daha kocan illa istiyosa ne demişler
tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın...

az kaldı canım baksana 5 aylık oldunuz neredeyse..ne çabuk geçiyor sanki daha geçen gün hamileyim demişsin gb..
göbişin çıktımı

bak hamilelik takviminde ne yazıyor kızçen için

Aaa gitmeyin kızın üstüne yürü özden ben arkandayım canım o kocana söyle sadece yapmakla olmaz sonra azıcık aglasa al bunu sustur derler istemeyen insan çok zor bakar

bloğun yeni haline bakın kızlar..zahterin dokunuşları ile daha kullanışlı oldu...melicsimde en üstüne güzel birşeyler yapacak,o arabalar kalkacak

Ahh ben onun takviminide totosunuda yerim uygun pozisyonda bayadır benim kız babasına çekmiş azcık iş yapıyım dolanıyım rahatsız oluyor hemen yat benim keyfimi bozma diye uyarıyor:)
Zaman geçiyorda bir bana geçmiyor say say bitiremedim günleri teremcim çıktı göbiş akşamları hele doğurmya gidicek gibi oluyorum

Smillacım gördüm msjnı cevapladım gelsin pc imde banada eylence çıkar araştrrım birşeyler paslandım bende baya :)

Ozdn teyzesi Liva çok seviyor seni sadece arkadş istyr yanına saç çekmek için o yzden ama şafım öeclisten dışarı şimdi

ben cekerim onun sacını melis sorun yok :)

özdn geri vites...ciddisin sen bu konuda...ama zatn ani bi karardı senin ki yine olacak bşy anlamayacaksın bi bakmışsın olan olmuş

ya benim iki göğüs aramın 3-4 parmak üstüm ağrıyo,acıyo gibi bişey,bağrım yani,arkaya yaslanınca acımıyor,öne eğilince acıyo bazen çok fazla..orda bişeyde yokki kalp aşağıda ne ki bu yaa

bilemedim şimdi
sıkışma gibi mi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…